Ja proonuje zwiększyć zużycie dexu, wiecej galaktyk
Robicie Uni pod siebie
Kupiłes 4kk rozporków to teraz pal dex
Odrobine więcej ![]()
Po prostu nudzi nas wegetacja tego UNI i wyszliśmy z propozycja jakichś zmian.
Ja proonuje zwiększyć zużycie dexu, wiecej galaktyk
Robicie Uni pod siebie
Kupiłes 4kk rozporków to teraz pal dex
Odrobine więcej ![]()
Po prostu nudzi nas wegetacja tego UNI i wyszliśmy z propozycja jakichś zmian.
Ankieta została wysłana do Was w grze
Eko już przecież macie szybkie
Edit: byłoby też dobrze gdybyście zmobilizowali innych do głosowania. Na chwilę obecną mam 22 odpowiedzi a to ciut mało żeby zmieniać konfigurację uniwersum. Jest jeszcze dużo czasu na głosy więc piszcie do znajomych z uni
daj czas jest niedziela i dopiero wskoczyla ankieta spokojnie jeszcze kupa czasu
a z tym eko to mamy od poczatku i moglo by byc szybsze ![]()
Niestety nie ma jak tego przyspieszyć
wiem szkoda ![]()
Odrazu niech założą multi, żeby lobbować to pz.
Zmartwię Cię, nowe konta nie mają możliwości głosowania
Także, coś Ci nie wyszło ![]()
Jak tak, no to mnie ucieszyłeś.
Fleet Peaceful x6 !
Zostało niewiele czasu do zbioru danych. Liczę na to, że wnioskujący za ankietą nie wpadli na pomysł, żeby założyć lewe konta do lobbowania tego pomysłu, po wyciągnięciu wniosków z pierwszej porażki. Gdyby jednak pomysł przeszedł, sugeruję pozostałym przetopienie bunkrów i dwa miesiące urlopu. smoki, wiem że mój głos w tej sprawie nie jest arbitralny, ani nie będę miał pretensji o demokratyczną wolę dobicia tego uni, gdyby to przeszło, - bo stary się robię i nie ma sensu emocjonować się tyle o jakąś grę, - ale jeśli to jednak nie przejdzie, to nie miej następnym razem rozterek o piar teamu i obejrzyj proszę ten wykres. Złom z obrony sprawi, że za pół roku będą padać pierwsze pytania o fuzję.
Zostało niewiele czasu do zbioru danych. Liczę na to, że wnioskujący za ankietą nie wpadli na pomysł, żeby założyć lewe konta do lobbowania tego pomysłu, po wyciągnięciu wniosków z pierwszej porażki. Gdyby jednak pomysł przeszedł, sugeruję pozostałym przetopienie bunkrów i dwa miesiące urlopu. smoki, wiem że mój głos w tej sprawie nie jest arbitralny, ani nie będę miał pretensji o demokratyczną wolę dobicia tego uni, gdyby to przeszło, - bo stary się robię i nie ma sensu emocjonować się tyle o jakąś grę, - ale jeśli to jednak nie przejdzie, to nie miej następnym razem rozterek o piar teamu i obejrzyj proszę ten wykres. Złom z obrony sprawi, że za pół roku będą padać pierwsze pytania o fuzję.
Przecież nie można głosować na ankietę która została wysłana przed założeniem konta, zresztą już otrzymałeś na to odpowiedź ![]()
Dobra, nieważne... Widzę, że jest rozbieżność we wzajemnym zrozumieniu, ale nie widzę sensu tego drążyć.
po weekendzie ![]()
po weekendzie
Już? ![]()