Ja proonuje zwiększyć zużycie dexu, wiecej galaktyk
Robicie Uni pod siebie
Kupiłes 4kk rozporków to teraz pal dex
Odrobine więcej
Po prostu nudzi nas wegetacja tego UNI i wyszliśmy z propozycja jakichś zmian.
Ja proonuje zwiększyć zużycie dexu, wiecej galaktyk
Robicie Uni pod siebie
Kupiłes 4kk rozporków to teraz pal dex
Odrobine więcej
Po prostu nudzi nas wegetacja tego UNI i wyszliśmy z propozycja jakichś zmian.
Ankieta została wysłana do Was w grze
Eko już przecież macie szybkie
Edit: byłoby też dobrze gdybyście zmobilizowali innych do głosowania. Na chwilę obecną mam 22 odpowiedzi a to ciut mało żeby zmieniać konfigurację uniwersum. Jest jeszcze dużo czasu na głosy więc piszcie do znajomych z uni
daj czas jest niedziela i dopiero wskoczyla ankieta spokojnie jeszcze kupa czasu
a z tym eko to mamy od poczatku i moglo by byc szybsze
Niestety nie ma jak tego przyspieszyć
wiem szkoda
Odrazu niech założą multi, żeby lobbować to pz.
Zmartwię Cię, nowe konta nie mają możliwości głosowania Także, coś Ci nie wyszło
Jak tak, no to mnie ucieszyłeś.
Fleet Peaceful x6 !
Zostało niewiele czasu do zbioru danych. Liczę na to, że wnioskujący za ankietą nie wpadli na pomysł, żeby założyć lewe konta do lobbowania tego pomysłu, po wyciągnięciu wniosków z pierwszej porażki. Gdyby jednak pomysł przeszedł, sugeruję pozostałym przetopienie bunkrów i dwa miesiące urlopu. smoki, wiem że mój głos w tej sprawie nie jest arbitralny, ani nie będę miał pretensji o demokratyczną wolę dobicia tego uni, gdyby to przeszło, - bo stary się robię i nie ma sensu emocjonować się tyle o jakąś grę, - ale jeśli to jednak nie przejdzie, to nie miej następnym razem rozterek o piar teamu i obejrzyj proszę ten wykres. Złom z obrony sprawi, że za pół roku będą padać pierwsze pytania o fuzję.
Zostało niewiele czasu do zbioru danych. Liczę na to, że wnioskujący za ankietą nie wpadli na pomysł, żeby założyć lewe konta do lobbowania tego pomysłu, po wyciągnięciu wniosków z pierwszej porażki. Gdyby jednak pomysł przeszedł, sugeruję pozostałym przetopienie bunkrów i dwa miesiące urlopu. smoki, wiem że mój głos w tej sprawie nie jest arbitralny, ani nie będę miał pretensji o demokratyczną wolę dobicia tego uni, gdyby to przeszło, - bo stary się robię i nie ma sensu emocjonować się tyle o jakąś grę, - ale jeśli to jednak nie przejdzie, to nie miej następnym razem rozterek o piar teamu i obejrzyj proszę ten wykres. Złom z obrony sprawi, że za pół roku będą padać pierwsze pytania o fuzję.
Przecież nie można głosować na ankietę która została wysłana przed założeniem konta, zresztą już otrzymałeś na to odpowiedź
Dobra, nieważne... Widzę, że jest rozbieżność we wzajemnym zrozumieniu, ale nie widzę sensu tego drążyć.
po weekendzie
po weekendzie
Już?