Temat przeznaczony na dyskusję i raporty dotyczące serwera eventowego.
Świąteczny Serwer Eventowy
- Ruda
- Closed
-
-
Szukasz sojuszu? Wpisz się właśnie w tym temacie!
Dla ułatwienia osób rekrutujących wypełnij następujący schemat:
Nick:
Liczba punktów:
Jaki sojusz mnie interesuje? (opis czego mniej-więcej szukasz)Kontakt:
Inne:
Aktualność propozycji: (w przypadku wygaśnięcia oferty, piszemy Nieaktualne)Nie dla Reklam sojuszy
Tak dla składanie oferty rekrutacji na pw danego użytkownika -
Ruda do kiedy trwa event ? Znów nikt nic nie wie , pomijajac to , ze po kryjomu zostala przekreslona informacja , że już nie bedzie trwał do 30.12.
Po co dać nowego posta jak można po cichu przekreślić aktualnego , prawda ? Nigdy tak nie robiliście ...
Nie pytam o szczegóły typu godzina , ale o sam event. Do którego dnia eve nt , do ktorego serwer .
To są istotne informacje.
-
16 grudnia o godzinie 14:00 otwieramy dla Was aż 7 tymczasowych serwerów eventowych!
Będą one dostępne przez cały miesiąc, a dodatkowo pomiędzy 16 a 30 grudnia będziemy organizować dla Was event!
to nie jest przekreślone i tego się trzeba trzymać.
Ps. Ale rzeczywiście pasowało by podać czas zakończenia eventu dnia 30 grudnia. Do 14:00 czy do 23:59:59.
No chyba, że każdy pod siebie interpretuje informacje (tu jest tak, tam przekreślone to się nie liczy itd.). To prosimy o konkret.
-
16 grudnia o godzinie 14:00 otwieramy dla Was aż 7 tymczasowych serwerów eventowych!
Będą one dostępne przez cały miesiąc, a dodatkowo pomiędzy 16 a 30 grudnia będziemy organizować dla Was event!
to nie jest przekreślone i tego się trzeba trzymać.
Ps. Ale rzeczywiście pasowało by podać czas zakończenia eventu dnia 30 grudnia. Do 14:00 czy do 23:59:59.
No chyba, że każdy pod siebie interpretuje informacje (tu jest tak, tam przekreślone to się nie liczy itd.). To prosimy o konkret.
Zakładając konto na którymkolwiek z tych serwerów, bierzesz udział w tym wydarzeniu.
Dokładny czas startu serwerów oraz zakończenia samego eventu 30 grudnia zostanie podany wkrótce.I tak i nie dla mnie to sprzeczne dane w jednym poście. W pierwszej części jest do 30 grudnia , w drugiej zakończenie eventu 30 grudzien skreślone.
-
No niepotrzebnie zostało to przekreślone, event trwa między 16 a 30 grudnia (godzina 14:00).
Zaraz to poprawię
-
Jak to możliwe że nienarodzony był 7 w statystykach 30.12 o 14:00 a kończy na 2 miejscu ? Kolejny wałek GF ? Pkt liczone innaczej i z innej daty niż przekazano graczom ? Odliczając 2 bany nie daje to 5 miejsca ?
-
Jak to możliwe że nienarodzony był 7 w statystykach 30.12 o 14:00 a kończy na 2 miejscu ? Kolejny wałek GF ? Pkt liczone innaczej i z innej daty niż przekazano graczom ? Odliczając 2 bany nie daje to 5 miejsca ?
Po zamknięciu rankingu nadal były prowadzone kontrole sprawdzające. Posypało się więcej blokad niż tylko dwie
-
No tak , przepraszam. Nie zauważyłem , że do top 2 oraz 3 dołączyli jeszcze krystalicznie czysci 4,5,6
-
Dla mnie bez sensu że oni mają prezenty a reszta graczy że starannie szła do prosdu nie mają nic
-
Kiedy można spodziewać się wiadomości od CM? Wolę się upewnić, że mi gdzieś nie zaginęła wśród spamu
-
-
Dzięki, trochę niefortunnie się wstrzeliłem, bo dostałem maila parę minut po napisaniu pierwszego posta
-
Cześć wszystkim, na koniec uni chcieliśmy zrobić crash test flot z Top 1. Akcja była umówiona. Miało być Nas 5ciu w obronie, niestety chłopaki nie zdążyli.
Raport i tak sam w sobie robi wrażenie.
https://ogotcha.universeview.b…bc-5c51-8b0f-0661a7ec5cd6
Dzięki wszystkim za grę i do zobaczenia na innych serwerach.
Pozdrawiam !
-
-
Wszelkie informacje zamieszczane są w temacie głównym.
-
Niestety mało tych informacji. Sytuacja wygląda następująco:
Dostałem maila z adresu wskazującego na serwer eventowy. Odpisałem z danymi i dostałem odpowiedź, że nagrody zostaną przyznane jak zostaną zebrane dane graczy. W dniu wczorajszym minął termin podawania danych = wszystkich graczy już macie. Postanowiłem więc napisać pod ten tajemniczy adres z którego wcześniej mi odpowiadano i co ciekawe e-mail nie istnieje. Stąd też moje pytanie tutaj ...
Dodam jeszcze, że pierwotny e-mail od ogame wpadł do spamu - mogło to też wpłynąć na odpowiedzi graczy.