Każdy, kto mnie zna, wie, że brzydzę się oszustwami, więc jakby to była faktycznie ustawka, to mojej sondy by tutaj nie było.
I szczerze mówiąc, biorąc pod uwagę ile błędów noyz popełnił (albo prawie popełnił) przy powstawaniu tego RW, nie ma żadnych szans, żeby faktycznie kupił i je zezłomował. Było nerwowo, było chaotycznie, były niepotrzebne straty. Jakby miał choćby trochę więcej czasu na przemyślenie, to mógłby zmienić na przykład klasę na generała - i cyk, 10 baniek w kieszeni.
Nie neguję faktu, że NarImmor mógł faktycznie sprzedać konto, natomiast jestem pewien, że nie sprzedał go noyzowi ani żadnemu jego znajomemu. Może nowy właściciel chciał sobie poklikać i to jemu dziewczyna zdjęła urlop? A może ktoś sobie je kupił i chciał zezłomować, ale coś poszło bardzo mocno nie tak, a noyz był po prostu szybszy? Cóż, pozostaje tylko zgadywać. A noyzowi mogę tylko pogratulować, bo RW czyste i z pięknym procentem.
Obrońcy... powodzenia w realu zapewne
EDIT: BTW, jakby ban miał być za kupione konto, to obrońca też by wisiał na pręgierzu.