Ja zgłaszam błąd wyświetlania przyrostu miejsc w rankingu. Nikt tego nie naprawił a powinno już być naprawione z ostania poprawką. Co jest?
Błąd rankingu
-
- Rozwiązane
- 8.4.0
- SPIN DOKTOR
- Closed
-
-
potwierdzam jest dalej problem z rankingiem i w lobby pokazuje tez zle miejsce na uniwersum
-
Poprawiłam nr wersji, obecnie mamy 8.4
Postaramy się przekazać błędy w najbliższych dniach.
-
-
Nie mamy wpływu na realizację zgłoszeń błędów. Musimy po prostu cierpliwie czekać.
-
Najciekawsze jest to, że na ogame.de tego błędu nie ma. Bardzo ciekawa polityka GF.
-
Na nowym uniwersum Dione błędu nie ma, na Quantum nadal jest - czekamy już bardzo długo, czy wiadomo cos na ten temat?
-
Na nowym uniwersum Dione błędu nie ma, na Quantum nadal jest - czekamy już bardzo długo, czy wiadomo cos na ten temat?
Na Dione jak najbardziej jest :V
-
Mamy kolejnego patcha w rankingu. Ale z tego co widzę błąd nadal występuje.
-
-
Z tego co widzę patch nie poprawił tego błędu na testowym uni
-
Cześć, minęły już dwa miesiące więc chciałbym odświeżyć temat, czy problem został przekazany pomocy technicznej i zostanie on w końcu rozwiązany? Wyszło już kilka aktualizacji a błąd nadal występuje i nie widać nim żadnego zainteresowania. Może i nie gram długo ale z tego co przeczytałem to wcześniej takich problemów nie było.
-
Cicho... kolory wyświetlania rankingu naprawili... a cyferkami zajmą się po świętach (tylko nie wiadomo których).
-
No nie wszystko na raz, przecież to nie roboty tylko ludzie. Dajmy im jeszcze ze 2 lata i będzie naprawione, trochę wyrozumiałości !
-
Dajmy im jeszcze ze 2 lata i będzie naprawione, trochę wyrozumiałości !
Na naszym starym forum zgłaszałem błąd, uniemożliwiający wysłanie rakiet na księżyc, w przypadku gdy ma się zajęte wszystkie sloty flotami. W dymku, który się wtedy pokazuje po najechaniu na księżyc nie ma opcji rakietowania. O dziwo GF odpowiedziało, nadając temu błędowi nawet numer, czyli OGAME-6880.
To było 8 kwietnia 2020 roku. Niedawno stuknęła druga rocznica, a wysyłać rakiet jak się nie dało, tak nadal się nie da Więc nie szalałbym z tymi dwoma latami. Może w cztery uda im się wyrobić?
-
-
Co jest grane na tym nowym unii klikam na gracza w gali a w rankingu go nie pokazuje? Chce sprawdzić czy ma jakieś pkt floty to nie wiadomo na której stronie go szukać bo automatycznie nie przenosi
-
zapewne jest stronę dalej. Czyli jak po kliknięciu w gracza przenosi Cię na stronę 3 to szukaj go na 4
-
Widzę że temat się ciągnie od ponad roku, ale i tak zaryzykuje i zgłoszę ten sam problem z rankingiem na Kalyke
-
Nie wiem tego na pewno, ale domyślam się/przeczuwam/zgaduję, że osoba odpowiedzialna za ranking, ma swoje biurko, a kto wie może nawet gabinet. I ta osoba przyszła do pracy, a potem umarła w tym gabinecie. Reszta załogi czując odrażający fetor wydobywający się z gabinetu tej osoby, nie chcąc sprawdzić, czy coś jest nie tak z tą osobą, rozstawiła kadzidełka i inne "szpraje" przed drzwiami, maskując w ten sposób fetor rozkładającego się ciała. Złóżmy dłonie i odpalmy znicze za osobę zajmująca się rankingiem.
[*] [*] [*]
(Ymir)