#13 Charger SRT [SHGV8] vs. Maximus [HYDRA] ~ 25881.79% + Popisowa akcja członka sojuszu MMA

• Odnośnie ST:

Zgodnie z przysłowiem do 3 razy sztuka - w końcu siadło, z tego co zeznaje obrońca przez laga przy podnoszeniu floty ;] Cóż zdarza się, zwłaszcza wtedy jak się odświeża mając lotkę w us zamiast fruwać na krótkie fsy :)

Pozdrowienia:

Z tego miejsca chciałbym również serdecznie pozdrowić Pana Jana Blachowicza i pogratulować pomysłowości oraz znajomości.

Pozdrawiam również wspaniałego GO który wlepił instant bana na czas powrotu floty ze złapanego fsa, żeby kolega nie dostał złoma. Zapewniam że postaramy się o konsekwencje prawne, ludzie płacą za tę grę a ktoś z supportu nadużywa władzy w ten sposób, to już wykracza poza jazdy w stylu paczkowanie lub boty.

unknown.png

Około 15 min przed atakiem ban został zdjęty, urlop nie.

unknown.png

Po ataku urlop został ściągnięty.

unknown.png

Wracając do ST:

Dnia 29-10-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Charger SRT [SHGV8]

Lekki myśliwiec 242.836

Krążownik 30.000

Okręt wojenny 15.000

Pancernik 30.000

Pathfinder 14.428

Mały transporter 27.000

Obrońca Maximus [HYDRA]

Mały transporter 7.002

Duży transporter 4.000

Lekki myśliwiec 43.427

Ciężki myśliwiec 13.577

Krążownik 17.618

Okręt wojenny 8.356

Statek kolonizacyjny 7

Recykler 20.029

Sonda szpiegowska 55.543

Bombowiec 1.948

Satelita słoneczny 550

Niszczyciel 3.152

Gwiazda Śmierci 9

Pancernik 10.315

Reaper 1.400

Pathfinder 6.400

Wyrzutnia rakiet 45.931

Lekkie działo laserowe 11.550

Działo Gaussa 200

Działo jonowe 918

Wyrzutnia plazmy 50

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Charger SRT [SHGV8]

Lekki myśliwiec 92.045 ( -150.791 )

Krążownik 23.964 ( -6.036 )

Okręt wojenny 14.270 ( -730 )

Pancernik 29.033 ( -967 )

Pathfinder 11.335 ( -3.093 )

Mały transporter 10.263 ( -16.737 )

Obrońca Maximus [HYDRA]

Mały transporter 0 ( -7.002 )

Duży transporter 0 ( -4.000 )

Lekki myśliwiec 0 ( -43.427 )

Ciężki myśliwiec 0 ( -13.577 )

Krążownik 0 ( -17.618 )

Okręt wojenny 0 ( -8.356 )

Statek kolonizacyjny 0 ( -7 )

Recykler 0 ( -20.029 )

Sonda szpiegowska 0 ( -55.543 )

Bombowiec 0 ( -1.948 )

Satelita słoneczny 0 ( -550 )

Niszczyciel 0 ( -3.152 )

Gwiazda Śmierci 9 ( -0 )

Pancernik 0 ( -10.315 )

Reaper 0 ( -1.400 )

Pathfinder 0 ( -6.400 )

Wyrzutnia rakiet 0 ( -45.931 )

Lekkie działo laserowe 0 ( -11.550 )

Działo Gaussa 0 ( -200 )

Działo jonowe 0 ( -918 )

Wyrzutnia plazmy 0 ( -50 )

Mała powłoka ochronna 0 ( -1 )

Duża powłoka ochronna 0 ( -1 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.067.034.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 3.820.309.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.582.696.800 metalu i 1.005.482.400 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

1.214.512.650 Metalu i 1.005.487.350 Kryształu

368.184.150 Metalu i 11.550 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

1.582.696.800 Metalu i 1.005.498.900 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 889.525.800

Kryształ: 682.956.900

Deuter: -51.321.000

agresor zyskał łącznie 1.521.161.700 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.064.994.000

Kryształ: -1.367.351.000

Deuter: -387.964.000

obrońca stracił łącznie 3.820.309.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Jakim trzeba być gnojem w teamie by nadużywać tak władzy i zrobić taki numer.

Jaki trzeba być zerem jak Eli Lama Sabachtani by na takie coś wpaść za kilka kkk surowców . Ja piedziele Aż nóż się w kieszeni otwiera.

Art mam nadzieję że zajmujesz się ta sprawą i oficjalnie wydasz stanowisko w tej sprawie oraz przeprosisz wszystkim w imieniu teamu że pracują tam takie [ciach].

Moderator Neferet:
    Poprawiłam pseudocenzurę i obrazę.

• Charger SRT "ludzie płacą za tą grę" - jakie to celne jest :)

MamDres nie poznaje tej agresji mistrzu :) - uważaj bo serce Ci stanie ;)

Generalnie ta gra już dawno przestała mieć większy sens :D

A co do ST no to miłego topienia, nic dodać nic ująć, trafiony zatopiony!

"Prawdziwą potęgą nas, ludzi, jest to, że potrafimy się zmienić, jeśli tego chcemy!"

• GO nie ma nic wspolnego zwykla pomylka a wyszlo jak wyszlo ban poszedl nie od go tylko od systemu bo chcialem przeklikac recki zeby sie zbierac nawet ja nie wiedzialem ze bedzie ban .

I system idealnie trafił tak że dał Ci go przed rozpoczęciem akcji i ściągnął po zakończeniu hahaha. Jak długo żyje nie widziałem jeszcze bana za przeklikanie reckow . To że masz znajomego w teamie to wie prawie każdy , a to że się zeszmaciłeś każdy się dowie .

Druga sprawa jest to , ze taki pro gracz robi fsy jak noob , a później szuka ratowania dupska gdzie popadnie . Miałbyś odrobinę godności to byś dał się zezłomować , bo jak widać nie zasługujesz na ta flotę . Ale gdzie u Ciebie takie pojęcia. Gdzie wartość floty przewyższa wartości ludzkie.

• GO nie ma nic wspolnego zwykla pomylka a wyszlo jak wyszlo ban poszedl nie od go tylko od systemu bo chcialem przeklikac recki zeby sie zbierac nawet ja nie wiedzialem ze bedzie ban .

I system idealnie trafił tak że dał Ci go przed rozpoczęciem akcji i ściągnął po zakończeniu hahaha. Jak długo żyje nie widziałem jeszcze bana za przeklikanie reckow . To że masz znajomego w teamie to wie prawie każdy , a to że się zeszmaciłeś każdy się dowie .

Druga sprawa jest to , ze taki pro gracz robi fsy jak noob , a później szuka ratowania dupska gdzie popadnie . Miałbyś odrobinę godności to byś dał się zezłomować , bo jak widać nie zasługujesz na ta flotę . Ale gdzie u Ciebie takie pojęcia. Gdzie wartość floty przewyższa wartości ludzkie.

Fair play skonczylo sie przy paczkach a to co sie stalo jest dziwne i uwiez mi sam jestem w szoku ze mozna cos takiego zrobic jest pare info ktore trzeba zaktualizowac i tyle . A znajomego w teamie nawet 1 nie mam

• Blokada nie została nałożona przez Obsługę Gry. Anulowanie blokady również nie nastąpiło z naszą pomocą.

Jak zwykle nic się nie stało , to nie nasza wina ... Gramy dalej. Gracze popłaczą i za 2 dni zapomną.

Starasz się chociaż wyjaśnić zaistniała sytuację ? Jak do tego doszło ? Czy umywasz ręce bo to nie my i nie nasza wina ?

• Blokada nie została nałożona przez Obsługę Gry. Anulowanie blokady również nie nastąpiło z naszą pomocą.

Serio chcesz żebyśmy uwierzyli że gracz dostał bana z automatu przez system akurat w momencie kiedy jego fs został złapany i system automatycznie go odbanował po powrocie fs, podczas gdy żeby zbanować ewidentnego bota z zerowymi technologiami 2/6 planet wysyłającego ekspy i podnoszącego flotę kilka sekund przed atakiem trzeba czekać parę dni ? :D

Może mam za małe doświadczenie w temacie ale jeśli jest jakakolwiek osoba na tym forum, która dostała bana z automatu i za chwilę ściągniętego to proszę się wypowiedzieć, w innym wypadku mamy do czynienia z cudownym, wręcz historycznym zachowaniem oprogramowania GF.

Serio chcesz żebyśmy uwierzyli że gracz dostał bana z automatu przez system akurat w momencie kiedy jego fs został złapany i system automatycznie go odbanował po powrocie fs, podczas gdy żeby zbanować ewidentnego bota z zerowymi technologiami 2/6 planet wysyłającego ekspy i podnoszącego flotę kilka sekund przed atakiem trzeba czekać parę dni ? :D

Może mam za małe doświadczenie w temacie ale jeśli jest jakakolwiek osoba na tym forum, która dostała bana z automatu i za chwilę ściągniętego to proszę się wypowiedzieć, w innym wypadku mamy do czynienia z cudownym, wręcz historycznym zachowaniem oprogramowania GF.

A powiem Ci ze poprostu zle 1 klikniecie powoduje bana w tej grze i jest to szokiem nie powinno cos takiego miec miejsce bo ja sie glowilem co sie stalo dobre 20-30min

• GF szybko by zaareagowala jakby gracze co kupowali anty karta visa albo mastercard zglosili chargeback do banku (2 min roboty) bo nagle kasa przestała by sie zgadzac na koncie GF. I to GF musi w banku udowodnic ze prawidlowo wywiazalo sie z uslugi a tutaj ewidentnie widac ze nie. Takze polecam Panie i Panowie sprobowac, moze wkoncu przestana byc Piłatem tej gry...