#13 Charger SRT [SHGV8] vs. Maximus [HYDRA] ~ 25881.79% + Popisowa akcja członka sojuszu MMA

• Art moment bo jednej rzeczy tu nie rozumiem. to jest to błąd gry czy funkcjonalność systemu? zdecydujmy się ale albo albo. Bo jeżeli twierdzisz, że jest to funkcjonalność systemu to chyba czegoś tu nie rozumiem...

to jest to BUG USING czy co w takim razie?

"Prawdziwą potęgą nas, ludzi, jest to, że potrafimy się zmienić, jeśli tego chcemy!"

• Art moment bo jednej rzeczy tu nie rozumiem. to jest to błąd gry czy funkcjonalność systemu? zdecydujmy się ale albo albo. Bo jeżeli twierdzisz, że jest to funkcjonalność systemu to chyba czegoś tu nie rozumiem...

Jest to wykorzystywanie tejże funkcjonalności niezgodnie z jej przeznaczeniem :)

• Zadziwiające.

Art moment bo jednej rzeczy tu nie rozumiem. to jest to błąd gry czy funkcjonalność systemu? zdecydujmy się ale albo albo. Bo jeżeli twierdzisz, że jest to funkcjonalność systemu to chyba czegoś tu nie rozumiem...

Jest to wykorzystywanie tejże funkcjonalności niezgodnie z jej przeznaczeniem :)

I przestrzegasz przed wykorzystywaniem tego. Ale jaka może być kara i właściwie za co? ;)

• Art czyli rozumiem, że właśnie jesteśmy świadkami twojej samowolki? jak na moje wystarczyło nic nie mówić skoro Ty nie masz pojęcia jak z tego wybrnąć. Proszę w takim razie kontakt do osoby, która będzie bardziej a)rozmowna + b) kompetentna

jeżeli twierdzisz, że ktoś używa "funkcjonalności niezgodnie z jej przeznaczenie" to ja się pytam:

1) kto za tą funkcjonalność odpowiada

2) jak już ustalimy, że to GF odpowiada za funkcje gry to pytanie kolejne jak można do czegoś takiego było dopuścić

3) poproszę o link do FAQ, link do jakiegokolwiek materiału z informacją o takiej funkcji w grze?

Z góry dziękuję!

"Prawdziwą potęgą nas, ludzi, jest to, że potrafimy się zmienić, jeśli tego chcemy!"

Edited 2 times, last by ONE PUNCH MAN ().

• Jest to wykorzystywanie tejże funkcjonalności niezgodnie z jej przeznaczeniem :)

Skoro to nie bug to który punkt regulaminu czy zasad gry tego zabrania?
    Bo coś mi się wydaje, że urządzacie tutaj sobie prywatny folwark.
    Widzę, że niektórzy znają tą funkcjonalność ale większość nie ma o niej zielonego pojęcia. Jakaś tratwa ratunkowa dla wybrańców?
    Jan Blachowicz zaliczył bana bo nie był bliskim kolegą któregoś GO. Tak ja to widzę.
    Ban powinien być zdjęty, gracz przeproszony, funkcjonalność usprawniona i zabezpieczona.

• Jest to wykorzystywanie tejże funkcjonalności niezgodnie z jej przeznaczeniem :)

Skoro to nie bug to który punkt regulaminu czy zasad gry tego zabrania?
    Bo coś mi się wydaje, że urządzacie tutaj sobie prywatny folwark.
    Widzę, że niektórzy znają tą funkcjonalność ale większość nie ma o niej zielonego pojęcia. Jakaś tratwa ratunkowa dla wybrańców?
    Jan Blachowicz zaliczył bana bo nie był bliskim kolegą któregoś GO. Tak ja to widzę.
    Ban powinien być zdjęty, gracz przeproszony, funkcjonalność usprawniona i zabezpieczona.

Nie ma sprawy pod warunkiem że flota zostanie odpisana a równowartość złomu w surowcach trafi do mnie i do Bluesa ;]