Błąd wyświetlania czasu do ponownego uruchomienia teleportu na Atlasie

• Na Atlasie po skorzystaniu z teleportu wyświetla się czas 60 minut potrzebny do ponownego uruchomienia, a tymczasem po kliknięciu na znak TP pojawia się komunikat, że czas ten wynosi 20 minut.

Skąd wiadomo, ile ma wynosić czas odbudowy TP ?

• wyłączenie AGR to średnie rozwiązanie. CHYBA że po aktualizacji wersji gry do 8.3 coś się pokiełbasiło z kompatybilnością AGR<->ogame. Ja bym proponowała odświeżyć wszystkie stacje po moonach. A czas gotowości teleportu jest zależny od prędkości floty(??) na danym uniwersum. Chociaż teraz są jakieś dziwne podziały prędkości, więc nie mam pewności pod co teraz zalicza siię teleport :)

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• No tak, wyłączenie AGR "załatwia sprawę" , bo nie widać nic, tzn. obok moona nie wyświetla się czas do ponownego uruchomienia TP.

Czyli wniosek, że właściciel AGR nie zdążył się dopasować do nowej wersji gry.

• Mam tak samo, tyle, że u mnie na początku nie tylko był błąd wyświetlania czasu ale faktycznie stygnął 60 minut... :(

błąd zgłaszałam 4 września, po 5 dniach zadano mi pytanie jakich wtyczek używam, odpowiedziałam że AGR, po kolejnych 5 dniach dostałam znowu pytanie, czy nadal błąd występuje... Nie ukrywam, że mnie to zirytowało, więc napisałam co o tym myślę, ale poza przeprosinami, że to tak długo trwa nadal nic... Czekam...

Mam nadzieję, że w jakiś sposób zostanie nam to zrekompensowane... Tak, wiem nadzieja to matka głupich ale.. umiera ostatnia...

Pozdrawiam

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

• hmmm a na jakiej przeglądarce?? bo u mnie FF i chrome normalnie pokazuje czas do teleportu

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• hmmm a na jakiej przeglądarce?? bo u mnie FF i chrome normalnie pokazuje czas do teleportu

Na chrome gram...

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

• to może to dotyczy tylko tych nowych serwerów w których mamy 3 prędkości??

bo ja na librze i 68 cały czas mam wsio git. na 68 mam podniesione teleporty więc czasy mam krótsze niż 60 min, ale normalnie pokazuje, tyle ile faktycznie ma być na danym poziomie

pnZMuihsj

S. King