Na Atlasie po skorzystaniu z teleportu wyświetla się czas 60 minut potrzebny do ponownego uruchomienia, a tymczasem po kliknięciu na znak TP pojawia się komunikat, że czas ten wynosi 20 minut.
Skąd wiadomo, ile ma wynosić czas odbudowy TP ?
Na Atlasie po skorzystaniu z teleportu wyświetla się czas 60 minut potrzebny do ponownego uruchomienia, a tymczasem po kliknięciu na znak TP pojawia się komunikat, że czas ten wynosi 20 minut.
Skąd wiadomo, ile ma wynosić czas odbudowy TP ?
Wyłącz AGR
wyłączenie AGR to średnie rozwiązanie. CHYBA że po aktualizacji wersji gry do 8.3 coś się pokiełbasiło z kompatybilnością AGR<->ogame. Ja bym proponowała odświeżyć wszystkie stacje po moonach. A czas gotowości teleportu jest zależny od prędkości floty(??) na danym uniwersum. Chociaż teraz są jakieś dziwne podziały prędkości, więc nie mam pewności pod co teraz zalicza siię teleport
Chociaż teraz są jakieś dziwne podziały prędkości, więc nie mam pewności pod co teraz zalicza siię teleport
Pod prędkość floty wojennej.
AGR mam stale włączony. Poklikałem również na wszystkie stacje na moonach i dalej bz.
Wyświetla się czas 60 min, zamiast 20
Dopiero ponowne kliknięcie na start danego telepka wyświetla prawidłowy czas.
No tak, wyłączenie AGR "załatwia sprawę" , bo nie widać nic, tzn. obok moona nie wyświetla się czas do ponownego uruchomienia TP.
Czyli wniosek, że właściciel AGR nie zdążył się dopasować do nowej wersji gry.
Mam tak samo, tyle, że u mnie na początku nie tylko był błąd wyświetlania czasu ale faktycznie stygnął 60 minut...
błąd zgłaszałam 4 września, po 5 dniach zadano mi pytanie jakich wtyczek używam, odpowiedziałam że AGR, po kolejnych 5 dniach dostałam znowu pytanie, czy nadal błąd występuje... Nie ukrywam, że mnie to zirytowało, więc napisałam co o tym myślę, ale poza przeprosinami, że to tak długo trwa nadal nic... Czekam...
Mam nadzieję, że w jakiś sposób zostanie nam to zrekompensowane... Tak, wiem nadzieja to matka głupich ale.. umiera ostatnia...
Pozdrawiam
hmmm a na jakiej przeglądarce?? bo u mnie FF i chrome normalnie pokazuje czas do teleportu
hmmm a na jakiej przeglądarce?? bo u mnie FF i chrome normalnie pokazuje czas do teleportu
Na chrome gram...
agr ma problem z wczytaniem predkosci floty danego serwera riv pracuje nad rozwiazaniem przy kolejnej aktualizacji powinno to byc rozwiazane
to może to dotyczy tylko tych nowych serwerów w których mamy 3 prędkości??
bo ja na librze i 68 cały czas mam wsio git. na 68 mam podniesione teleporty więc czasy mam krótsze niż 60 min, ale normalnie pokazuje, tyle ile faktycznie ma być na danym poziomie