ŚMIESZNE Jest to że robicie głupie spekulacje bez żadnego dowodu
mentalność polaka prostaka Sąsiad
" ma auto które kosztuje jak wasza 10 letnia pensja to na pewno złodziej i kradnie)
" ma auto które kosztuje jak wasza 10 letnia pensja to na pewno złodziej i kradnie)
Nie pij już tyle, bo z lewej strony kliknąłeś " , a z prawej - ) Twoje "napinanie się" (na tym "świeżo" założonym koncie) nic tutaj nie wnosi ^^ Kupił to kupił, bo przecież i tak nikt tego nie ogarnie
Ogejmowa społeczność widziała już nie jeden przekręt, z którego tłumaczyło się wielu, a później i tak "wychodziło" na niekorzyść tych tłumaczących i stojących murem za tą "niepodważalną" prawdą :D, bo prawdziwa prawda sama się obroni ^^ Wiadomo, że takiego Majsa nie zbanują
Ale Polaka "prostaka" - jak wyżej piszesz to już potrafią dojechać. I to jest smutne.
Nie pij już tyle, bo z lewej strony kliknąłeś " , a z prawej - )
Twoje "napinanie się" (na tym "świeżo" założonym koncie) nic tutaj nie wnosi ^^ Kupił to kupił, bo przecież i tak nikt tego nie ogarnie
Ogejmowa społeczność widziała już nie jeden przekręt, z którego tłumaczyło się wielu, a później i tak "wychodziło" na niekorzyść tych tłumaczących i stojących murem za tą "niepodważalną" prawdą :D, bo prawda sama się obroni ^^ Wiadomo, że takiego Majsa nie zbanują
Ale Polaka "prostaka" - jak wyżej piszesz to już potrafią dojechać. I to jest smutne.
A co ty myślisz że majs serio takie kokosy z piekarni w anty wali ?? Tam więcej darmowej anty leci kodami gratisowymi niż ktokolwiek przypuszcza 🤣🤣🤣🤣 A nie realnej kasy . Majs pupilek musi się z kebabami lać na pkt inaczej już dawno by nas wciągnęli pod jakieś orgi czy uk i nie było by pl 🤣🤣🤣🤣🤣 Polska flaga na world musi lać kebaba ale nie robi tego na pewno za wek czy rogale 🤣🤣🤣🤣🤣
A co ty myślisz że majs serio takie kokosy z piekarni w anty wali ?? Tam więcej darmowej anty leci kodami gratisowymi niż ktokolwiek przypuszcza 🤣🤣🤣🤣 A nie realnej kasy . Majs pupilek musi się z kebabami lać na pkt inaczej już dawno by nas wciągnęli pod jakieś orgi czy uk i nie było by pl 🤣🤣🤣🤣🤣 Polska flaga na world musi lać kebaba ale nie robi tego na pewno za wek czy rogale 🤣🤣🤣🤣🤣
Proponuję czytać ze zrozumieniem ^^ Więcej nie będę pisał, bo by mnie pewnie te wszystkie Schweinsteigery zbanowały Natomiast uwierz - Jestem po Twojej, Waszej stronie ^^
Nie pij już tyle, bo z lewej strony kliknąłeś " , a z prawej - )
Twoje "napinanie się" (na tym "świeżo" założonym koncie) nic tutaj nie wnosi ^^ Kupił to kupił, bo przecież i tak nikt tego nie ogarnie
Ogejmowa społeczność widziała już nie jeden przekręt, z którego tłumaczyło się wielu, a później i tak "wychodziło" na niekorzyść tych tłumaczących i stojących murem za tą "niepodważalną" prawdą :D, bo prawdziwa prawda sama się obroni ^^ Wiadomo, że takiego Majsa nie zbanują
Dowody gdzie? Nadal nie ma? Boomerzy, tacy jak ty cwanakują w necie, rzucając oskarżenia bez podstaw, ale za kilka lat, żeby coś takiego napisać będziesz potrzebował dowód osobisty cyfrowy i wtedy się skończy pisanie pierdol, bo bez dowodów sprawa i wyrok będzie czasy wolnego internetu to max 10 lat jeszcze.
top to juz tu bylo teraz nic.........................................
Dowody gdzie? Nadal nie ma? Boomerzy, tacy jak ty cwanakują w necie, rzucając oskarżenia bez podstaw, ale za kilka lat, żeby coś takiego napisać będziesz potrzebował dowód osobisty cyfrowy i wtedy się skończy pisanie pierdol, bo bez dowodów sprawa i wyrok będzie czasy wolnego internetu to max 10 lat jeszcze.
Nie pij już chłopie Co tam napisałem ze słownika cwaniaka, jednocześnie rzucając oskarżenia?
Bo mUsk mi się lasuje
Poza tym z tego co widzę, to dla Ciebie "podstawy" nie mają żadnego znaczenia i jednak rzucasz te oskarżenia.
Nie potrzeba byc Sherlokiem zeby laczyc kropki, Konto Momo bylo bardzo dlugo na u, zeszlo z niego kilka dni temu i zaczelo rosnac w pkt, a wiemy dlaczego zaczelo rosnac, bo mialo 1,5 biliarda krysztalu na koncie wyfarmionego bardzo dawno temu od Blubbera, ten krysztal zostal przetopiony i konto fsy robilo w 7 gali gdzie ma kilka dosc mocno zabunkrowanych moonow, poki roslo fsy robione byly na stacjonuj, ale jak juz sie skonczyl przetop i konto bylo gotowe pod dzwona, to nagle flota wyladowala w 5 gali , uklad obok Majsa i poszedl Fs na kolonizuj, no z calym szacunkiem tu dla wszystkich obecnych, ale trzeba byc naprawde nie spelna rozumu, zeby wierzyc ze to starcie nie jest pushem :). To bylo celowe wystawienie floty bo inaczej sie tego wytlumaczyc nie da. Wy sobie mozecie wierzyc w co sobie tam chcecie, ale My wiemy swoje, a support z doswiadczenia tez wiemy co zrobi w takiej sytuacji, czyli nic.
Nie potrzeba byc Sherlokiem zeby laczyc kropki, Konto Momo bylo bardzo dlugo na u, zeszlo z niego kilka dni temu i zaczelo rosnac w pkt, a wiemy dlaczego zaczelo rosnac, bo mialo 1,5 biliarda krysztalu na koncie wyfarmionego bardzo dawno temu od Blubbera, ten krysztal zostal przetopiony i konto fsy robilo w 7 gali gdzie ma kilka dosc mocno zabunkrowanych moonow, poki roslo fsy robione byly na stacjonuj, ale jak juz sie skonczyl przetop i koto bylo gotowe pod dzwona, to nagle flota wyladowala w 5 gali , uklad obok Majsa i poszedl Fs na kolonizuj, no calym szacunkiem tu dla wszystkich obecnych, ale trzeba byc naprawde nie spelna rozumu, zeby wierzyc ze to starcie nie jest pushem :). To bylo celowe wystawienie floty bo inaczej sie tego wytlumaczyc nie da. Wy sobie mozecie wierzyc w co sobie tam chcecie, ale My wiemy swoje, a support z doswiadczenia tez wiemy co zrobi w takiej sytuacji, czyli nic.
Szacuneczek za ładny opis, no i tak jak piszesz - support nic z tym nie zrobi, bo recepta "stara jak ogejm" nadal działa - kup konto, discord to nie dowód, pozoruj normalną grę przez chwilę, różne lobby/ip i boom, i cyk pora na cs'a. Team zwyczajnie nie ma narzędzi, by móc z tym walczyć. Jeszcze kiedyś jak było logowanie z poznania o 15 i z warszawy o 15:05 to można było ez zasiadanko na pręgierz wrzucić, teraz masz w centrum miasta nieskończone ipeki z kawiarni srarni + własne 5 netów mobilnych, więc zasiadanie nie istnieje, zresztą zostało zalegalizowane kodami zasiadania, o czym ja w ogóle się rozpisuję
Proszę nie mieszać sojuszu S_D do tej żenady, która tu się wydarzyła.
Wstrzymam się jeszcze z obszerniejszymi komentarzami, ale jak to mawia klasyk „to się w palę nie mieści”
Brak słów…
To już chyba nawet nie jest push, a push ekstremalny
To jest zadziwiające. No co za dzbanem, tępą dzidą, gimbazą czy co tam jeszcze można napisać aby w prost nie obrazić, aby myśleć, że Majs mając 16 bilionów pkt (chyba bilionów, słaby z matmy jestem) się pushował na takie coś.
Tak jak napisał, 100zł i z paczek ma więcej.
Fakt, Majs konto zrobił na kupowaniu paczek, gra na to pozwala, ja tego nie pochwalam ale robi to legalnie, trzeba być skończonym idiotą aby myśleć aby za 100zł ryzykował jedno z największych kont w historii ogame all world.
No ale teorii spiskowych będzie masa.
Majs: mała rada. TY weź się po prostu nie ruszaj bo jak tylko gdzieś polecisz to push. Sam Cię zgłoszę
P.S. Uprzejmie informuje, że jestem przydupasem LBK i mi kazano, więc to nie moje słowa
jeśli z tego starcia nie będzie konsekwencji i to nie zasadzie "proszę odesłać surowce" = to nie tylko ja ale "my" się z tego ogame wypisujemy
To jest zadziwiające. No co za dzbanem, tępą dzidą, gimbazą czy co tam jeszcze można napisać aby w prost nie obrazić, aby myśleć, że Majs mając 16 bilionów pkt (chyba bilionów, słaby z matmy jestem) się pushował na takie coś.
Fakt, Majs konto zrobił na kupowaniu paczek, gra na to pozwala, ja tego nie pochwalam ale robi to legalnie, trzeba być skończonym idiotą aby myśleć aby za 100zł ryzykował jedno z największych kont w historii ogame all world.
Majs: mała rada. TY weź się po prostu nie ruszaj bo jak tylko gdzieś polecisz to push. Sam Cię zgłoszę
P.S. Uprzejmie informuje, że jestem przydupasem LBK i mi kazano, więc to nie moje słowa
Argument stary jak świat, ale jednak jaki perfekcyjny. Ma tyle pkt i tyle z paczki, że po co miałby to robić? Bo ma małe jajka w kieszeni, a ego sięgające poza chmury.
Majs może sobie kupić paczki, surowce, ale skilla nie kupi i starć bez tego nie zrobi więc nieważne jaki zysk, topowe starcie będzie zawsze więcej warte niż zysk z tego starcia.
Jeśli naprawdę myślisz, że tu chodzi o zysk w tym starciu to jesteś próżny.
Tu nie ma domysłów tylko suche fakty.
Dajcie sobie spokój już z tym gadaniem że to tylko kilka paczek, przecież majs jasno napisał że chciał top1 solo i ma.
Nawet sojuszników nie zaprosił, nie dość że ego to jeszcze egoizm, a może i lepiej.
Niech wycofają paczki i tyle, nie będzie domysłów. Ale ich nie wycofają bo to żyła złota.
A tak to każde ST będzie gadane, że ustawione.
Proste.
Niech wycofają paczki i tyle, nie będzie domysłów. Ale ich nie wycofają bo to żyła złota.
A tak to każde ST będzie gadane, że ustawione.
Proste.
nie wycoają bo to hajs
nie czytasz tematu ze zrozumieniem, nie istotne jest to, kto to zezlomowal, bardziej istotne jest to, kto zebral z tego zlom, bo skoro nie bylo ACS to zdaje sie nie jest mozliwy podzial surowcow, Majsu twierdzi, ze to akcja Krisa, pomysl Krisa, niszczenie moonow Krisa i fajnie, ale Krisa w ACS nie ma, a zlom u Krisa jest :), bo Krisu leciec nie mogl bo mial fsa, no w sumie tez tak robie, jak robie akcje na niszczenie moonow, to wysylam fsa, zebym nie mial czym zezlomowac , ale recki zostawiam, zebym mogl zlom zebrac jak mony padna i flota sie w zlom zamieni magicznie. To ze Majsu tego konta nie kupil to jest oczywiste, bo on za 1/20 wartosci tego konta ma pewnie ze 2x wiecej surowca ze swoich paczek. Wiec kto to zezlomowal to jedno i tutaj nie ma co dyskutowac, ale juz kwestia kto ma zlom to budzi powazne watpliwosci. Tak mi sie poprostu wydaje i nam tutaj wszystkim co poddaja w watpliwosc czystosc tego starcia, ale ja to glupi jestem, to co ja tam wiem:), krzyzykow stawiac nie umiem i inne takie tam.
PS
po co ublizasz od dzbanow, gimbazy, tepej dzidy, czy naprawde nie mozna prowadzic merytorycnej dyskusji i spierac sie na argumenty. Podalem wyzej jak starcie wygladalo, no przekonaj nas tu wszystkich graczy ze to normalne ze tak sie w ogame robi. Bo odnosze wrazenie, ze jak sie nie ma argumentu to sie wlasnie zaczyna ublizac i dyskusja robi sie malo przyjemna.
P.S. Uprzejmie informuje, że jestem przydupasem LBK i mi kazano, więc to nie moje słowanie czytasz tematu ze zrozumieniem, nie istotne jest to kto to zezlomowal, bardziej istotne jest to, kto zebral z tego zlom, bo skoro nie bylo ACS to zdaje sie nie jest mozliwy podzial surowcow, Majsu twierdzi, ze to akcja Krisa, pomysl Krisa, niszczenie moonow Krisa i fajnie, ale Krisa w ACS nie ma, a zlom u Krisa jest :), bo Krisu leciec nie mogl bo mial fsa, no w sumie tez tak robie, jak robie akcje na niszczenie moonow, to wysylam fsa, zebym nie mial czym zezlomowac
, ale recki zostawiam, zebym mogl zlom zebrac jak mony padna i flota sie w zlom zamieni magicznie. To ze Majsu tego konta to jest oczywiste, bo on za 1/20 wartosci tego konta ma pewnie ze 2x wiecej surowca ze swoich paczek. Wiec kto to zezlomowal to jedno i tutaj nie ma co dyskutowac, ale juz kwestia kto ma zlom to budzi powazne watpliwosci. Tak mi sie poprostu wydaje i nam tutaj wszystkim co poddaja w watpliwosc czystosc tego starcia, ale ja to glupi jestem to co ja tam wiem:), krzykow stawiac nie umiem i inne takie tam
Moze i dla Ciebie Khal Drogo to nieistotne kto zezłomował, a dla mnie to nieistotne kto ma złom, tylko kto dokonał pushu ekstremalnego złomując to konto.
Dla mnie liczy się to, kto zebrał zniszczone pkt a nie złom. Tu jest festiwal żenady.
Nie którzy nie rozumia ze on nie zezlomowal tego dla sury i zysku tylko po to żeby mieć top łan Każdy kto siedzi w tym temacie chociaż trochę wie jaka była geneza tego starcia
Tu jest fejm a nie zysk!
Nie którzy nie rozumia ze on nie zezlomowal tego dla sury i zysku tylko po to żeby mieć top łan
Każdy kto siedzi w tym temacie chociaż trochę wie jaka była geneza tego starcia
Tu jest fejm a nie zysk!
Nie którzy nie rozumia ze on nie zezlomowal tego dla sury i zysku tylko po to żeby mieć top łan
Każdy kto siedzi w tym temacie chociaż trochę wie jaka była geneza tego starcia
Tu jest fejm a nie zysk!
Jestem w temacie i nie musisz pokazywac screenow 😝 Nikt o zdrowych zmysłach i kto chociaz troche w tym siedzi nie uwierzy w bajeczki atakującego
Fajne jest to, że prawie każdy każdemu pisze: " Ty nie rozumiesz" "Nie znasz się" "Nie czytasz ze zrozumieniem"
Normalnie wszyscy to idioci i nikt nie wie, nikt nie kuma nikt nie czyta ze zrozumieniem.
Ale dobra, pora się napić, proszę po mnie dzisiaj nie latać bo fsów nie robię bo nie mam deu. Może do rana ostaną.
Pozdrawiam.