Uni sezonowe.

• Witam.

Wystartowało nowe uni sezonowe gdzie przez 12 tygodni można dostać skiny , tytuły itp SUPER nagrody .

A może tak na przyszłość zrobić inaczej....

Otwierając nowe takie uni można by było przez 12 tygodni zablokować możliwość zakupu antymaterii.

Dla pierwszej dziesiątki w rankingu po 12 tygodnikach nagrody.

Np.

Antymateria , 1 poziom astro skiny itp.( Nagrody do użycia na wybranym koncie w lobby)

Do tego oczywiście osiągnięcia ( Zadania dopasowane poziomem, tak żeby były do wykonania przy aktywnej grze bez ładowania kasy)

Po 12 tygodnikach odblokować antymaterie i serwer by wrócił do normy i gameforge by swoje zarobiło.

Przez 3 miesiące było by ciekawie i bez pay to win.

• Raz na kilka dni jest taki wątek i za każdym razem trzeba wam tłumaczyć, że wasze postulaty "uni bez DM" jest, delikatnie mówiąc, sprzeczne z celem GF, czyli zarabianiem na otwarciu nowych uniwersów, gdy gracze ładują najwięcej kasy, żeby zyskać możliwie największą przewagę nad konkurencją. A i tak swoją drogą to wcale nie jestem pewien, czy zdobycie kompletu osiągnięć byłoby możliwe bez wielorybów top1, którzy wydatnie ciągną do góry wyniki ekspedycji.

• A może osiągnięcie do sezonowego: nie wydawaj anty przez 1dni, 7dni, 14dni, 28dni, 90dni ?:trollface:

Jak by to powiedział Ferdek kiepski ,,Panie jam zawsze grał, grałem, gram i grać będę bez anty,,, oczywiście gdyby był uzależniony, ale nie od piwa. Ale do rzeczy...

Bez paczkomatów nie sposób dojść do 25k punktów jak pisze Fenrir.

Wystarczy sobie popatrzeć że mnożnik ekspa dla 1kk punktów to 6000 z maksymalnych 25000 przy 100kk pkt. Teraz jest mnożnik 18000 bo top 1 ma ponad 50k punktów, a gdyby go nie było to by gracze być może mieli nawet mniej niż 1kk, bo wcześniej by nie zarabiali tyle. Zgadzam się że byłaby to spora nostalgia kiedy 25k punktów się miało po roku gry. Fajne wyzwanie:!:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis