ban za antymaterię?

• heja,

Krótkie pytanie, ciekawe jak będzie z odpowiedzią xD
    Widziałem już w chyba w 2 różnych tematach na forum jak ktoś wspominał o tym, że dostał bana za zbyt dużą ilość antymaterii kupioną na raz (albo w jakimś okresie czasu).
    Przebiłem się przez OWU i przez "Szczególne warunki odpłatnego nabywania produktów cyfrowych...". Może zbyt szybko czytałem ale nie widziałem tam żadnej wzmianki o limitach. Zresztą te umowy dotyczą wszystkich gier GF a nie tylko Ogame.

Ktoś, coś? :kawa:

• W tej grze to wszyscy dostają za niewinność. Co najwyżej dostali tzw. paymenta, czyli automatyczną blokadę, gdy coś jest nie tak po stronie systemu płatności, operatorzy nie mają z tym nic wspólnego i może to wystąpić zarówno wtedy, gdy kupujesz anty za 20 zł, jak i za 20k zł.

• trokpol Ty chyba coś wiesz na ten temat, co nie? :D

Potwierdzam, nie polecam kupowac 120 milionow antymaterii bo za to banuja i to tak, że nie potrafia pozniej zdjac bana ;)

U mnie trwalo to 2 tygodnie i wymagalo dotarcia bezposrednio do osoby pracujacej w GF (spoza tzw. teamu).

Problem wykreowało 12 transakcji po 200 Euro, 11 przeszlo, dwunasta sie systemowi przejadla i uruchomil automatyczna blokade konta ;)

• Czyli jak kupisz, a bank "nie zapłaci" - dostajesz bana :)

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

OFF - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO