Brak możliwości wysyłania flot na stacjonuj itp.

• Na moona jeszcze idzie wysłać, jak się wybierze najpierw swojego moona, a potem zmieni koordy. Nie widzę natomiast sposobu wysłania pz?!

edit

Masz aktualną wersję przeglądarki? Starsza wersja może stanowić problemy po aktualizacji

Tutaj się, zgodzę, ikony planety, moona i pz działają na np. aktualnej operze., inaczej jest tak jam najpierw napisałem.

• Dziwne u mnie działa...

A tak na serio, zwózka z kompa na chromie działa z AGR, teraz Farming idlakow i fs z telefonu na chromie bez wtyczek też bez problemu poszedł (Nekkar).

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• W zasadzie to nie wiem od czego to zależne. Na PL zrobiłam zsyłkę i fsa, a na Czechach nie mogę posłać ani stacjonuj ani transportów :P

No tu masz inne uniwersa, może nawet serwery, ale Odysey na Nekkar ma problem, a u mnie śmiga. TO jest dopiero dziwne 🤣😂😅

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• U mnie nie ma opcji wybrania żadnej misji na żadnej przeglądarce , telefon całkiem nic się nie da. :rolleyes:

takie rzeczy się dzieja

dobra zezłomowalem małą flotkę, gość mi podczas ataku pisał, że nie ma jak uciec bo nie działa mu wysyłanie floty :D Ja nie odświeżałem bo to zwykły farming na 30 mln, odświeżyłem po ataku, zezłomowałem i co teraz? Bo gość faktycznie był na koncie skoro mi napisał PW 4 minuty przed wlotem :D

• bez AGRa nie mozna wyslac floty nigdzie procz wlasnych kordow bo wyskakuje "blad, brak ksiezyca" o tyle z Agrem na szczescie jest tak ze najpierw trzeba wybrac ilosc floty a pozniej dopiero misje z gory "recykluj , transportuj, itd" wtedy poleci, w odwrotnej kolejnosci nie poleci nigdzie

a i jeszcze jesli lece z moona to tylko na innego moona nie ma opcji zmiany na planete chyba ze przez RS w AGR

• UWAGA! do wszystkich , którzy mają problemy z wysyłaniem flot.

Nie wiem czy u was to pomoże u mnie pomogło.

Wchodzimy zakładka flota

następnie zaznaczamy statki

pojawia się okienko misji, na żadne okienko nie da się kliknąć

wybieramy najpierw w pomocnych linkach miejsce docelowe księżyc czy planeta

potem powinien się pojawić guzik misji

wtedy działa.

W telefonach komórkowych jest dalej problem i wszystko się ładuje cały czas więc tu bez zmian.

Ja wcześniej tego nie sprawdziłem z przyzwyczajenia :D

U mnie tez popelina.Nawet jak wybiera sie wlasna p

bez AGRa nie mozna wyslac floty nigdzie procz wlasnych kordow bo wyskakuje "blad, brak ksiezyca" o tyle z Agrem na szczescie jest tak ze najpierw trzeba wybrac ilosc floty a pozniej dopiero misje z

• Jeśli chodzi o mobilne korzystanie mi pomogło zaznaczenie w ustawieniach (chrome) zezwalaj na pliki cookie. Domyślnie zaznaczona jest opcja blokuj pliki cookie innych firm. Miałem problemy z logowaniem do Lobby.

• Dopiero po wyborze kordów gra dopasowuje misje pod wybrane statki więc to nie jest błąd.

• A od dzisiaj mam takie sytuacje ze gdy robie fs czy to na stacjonuj czy kolonizuj to zostaje mi dex na moonie. Mimo ze cały zapakowałem. Np raz 150k a niedawno 7kk.

Pierw wybieraj prędkość, potem ładuj - też się na to z początku nabierałem.

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

• A u mnie na jednym kompie w ogóle nie pokazują mi się symbole planeta/księżyc/pz do wyboru celu :D

Na telefonie natomiast przeglądarka Kiwi w ogóle przestała obsługiwać ogeja - ekran się pokazuje, ale floty i wiadomości ładują się bez końca. Chrome działa.

• A od dzisiaj mam takie sytuacje ze gdy robie fs czy to na stacjonuj czy kolonizuj to zostaje mi dex na moonie. Mimo ze cały zapakowałem. Np raz 150k a niedawno 7kk.

Pierw wybieraj prędkość, potem ładuj - też się na to z początku nabierałem.

Tak,tak właśnie się zorientowałem. Mogliby to naprawić.

• Tak,tak właśnie się zorientowałem. Mogliby to naprawić.

Tylko jak klikasz "wszystkie" to ładujesz deuter - potrzebne na lot.

Zmieniając prędkość zmniejszasz spalanie więc musieliby mieć historię jakiś klików czy surowce są z "wszystkie" czy "wpisane z palca" żeby w drugim przypadku nie zmieniać ilości deuteru.

Myślisz ze zrobią dodatkową zmienną i zmieniali deuter załadowany w zależności od tego jak wybrałeś surowce?

Bo jeżeli z palca wpisuję 100kk i zmieniam prędkość to chciałabym żeby moje 100kk pozostało.

Widać połączenie zakładki 2 i 3 generuje wiele problemów.

• nie no super, parę kulek w układzie, wszystkie się świecą żeby trudniej było namierzyć z którego fs idzie, a tu "bonusowy" deuter zostaje

:wall:

"If They stand behind you, protect them. If they stand beside you, respect them. If they stand against your, defeat them"

art - za 5-tke zrobi co louda, anal gratis, sprawdz nowa oferte na ogejm.pl juz dzis, satysfakcja gwarantowana albo zwrot piniedzy

nOOb lvl PRO [SZAMBO]:evil: