Ukryte trofea (★★★★★★) - dyskusja

• To ciekawe, czyli są 2 Supertropiciele i 2 To musi być przypadek. Powiem więcej, to na pewno nie jest przypadek.

By wychodziło że jest jeszcze jeden Sekretny numerolog poza planeta 500 pól. Nazw innych osiagnieć nie ma, ale to może naprowadzi.. np nie mam też tego z artefaktami,

Możliwe że są tylko 3 rózne nazwy po 5 ukrytych osiągnieć (3x5 = 15)

_______

edit

Może tez trzeba odbierać nagrody które kosztują najwiecej anty w sklepie, ale tutaj też by się nie wszystko zgadzało,no chyba że nie umiem liczyć.:trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited once, last by Crysis ().

• Liczykrupa (wpadło mi wczoraj na moim alt koncie pod dziwne osiągnięcia - bez sztabu ale nie wiem przy której nagrodzie z Eventu wpadło faktycznie bo już wcześniej na głównym koncie to miałem to nie zwróciłem na to uwagi..., co ciekawe nie mam tego na Fafnir a tam już chyba z 3x Event Nagród był XD):

obraz.png

Osiągnięcie odblokowane!

Udało ci się ukończyć następujące osiągnięcie:

Ukryte osiągnięcie - Sekretny numerolog
    Zadanie osiągnięcia: Kto może odmówić, jeśli jest to za darmo?

W nagrodę otrzymujesz 100 pkt. osiągnięć. Oprócz tego otrzymujesz:
    Tytuł
    Liczykrupa

=====

I jeszcze to z artefaktami

obraz.png

Osiągnięcie odblokowane!

Udało ci się ukończyć następujące osiągnięcie:

Ukryte osiągnięcie - To musi być przypadek
    Zadanie osiągnięcia: Znajdź określoną liczbę artefaktów podczas misji eksploracyjnych.

W nagrodę otrzymujesz 100 pkt. osiągnięć. Oprócz tego otrzymujesz:
    Tytuł
    Przypadkowe znalezisko

(namęczyli się tam w GF z nazwami dla ukrytych :S)

• Super, czyli jest pewnie jak myślałem 3 osiągnięcia:

- Supertropiciel

- Sekretny numerolog

- To musi być przypadek

Po 5 różnych ukrytych poziomów. :goodjob:

Co do liczykrupy, możesz wstawić skreena jakie nagrody odbierałeś. Może też po dacie nagrody coś się pozna?

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Osiągnięcie odblokowane!
    Od:
    dowódca floty

08.01.2025 16:03:22

Udało ci się ukończyć następujące osiągnięcie: Ukryte osiągnięcie - Supertropiciel
    Zadanie osiągnięcia:Aby twój lud mógł się wyżywić, przelała się twoja krew.W nagrodę otrzymujesz 100 pkt. osiągnięć. Oprócz tego otrzymujesz:
    Tytuł
    Niszczyciel przekąsek

Informacja: wszystko, co odblokujesz, jest dla ciebie dostępne na wszystkich twoich serwerach. Jeśli chcesz zobaczyć wszystkie swoje osiągnięcia i nagrody, zajrzyj do swojego profilu: Profil

Osiągnięcie odblokowane!
    Od:
    dowódca floty

12.01.2025 20:29:13

Udało ci się ukończyć następujące osiągnięcie: Ukryte osiągnięcie - To musi być przypadek
    Zadanie osiągnięcia:Zniszcz Gwiazdę Śmierci za pomocą lekkiego myśliwca.W nagrodę otrzymujesz 100 pkt. osiągnięć. Oprócz tego otrzymujesz:
    Tytuł
    Bohater rebeliantów

Informacja: wszystko, co odblokujesz, jest dla ciebie dostępne na wszystkich twoich serwerach. Jeśli chcesz zobaczyć wszystkie swoje osiągnięcia i nagrody, zajrzyj do swojego profilu: Profil

• Czili wyglada że mam racje. Dodałem tabelę z podziałem na 3 typy osiagnieć, może to ułatwi odnalezienie pozostałych.

Wciaż nie wiadomo do których należą też: Robonauta Auctioner i Well-Wisher