Czcionka na forum do bani (4 litery)

• Jak w tytule tematu, komu potrzeba byla ta zmiana? :rebels:

Jak mnie cieszyło że żylismy tutaj w naszej polskiej twierdzy i nie wrzucili tej ,,eurokołchozowej,,:trollface: czcionki z ENG, niestety koleny mur runął.

Następny krok: Likwidacja tego forum i wbudowanie do forum ENG .

Nawiasem, zaj...ście wyglądają tu polskie znaki diakrytyczne, GRATULUJĘ:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

o rozmazanym boldzie nie wspomne

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Popieram w 200%

Pzdr :)

• Jakis czas temu, zdecydowalem sie porzucic ogame, ze wzgledu na wszystkie ostatnie wydarzenia, nowsci itp

Widze ze mialem racje. Wszystko nadal idzie w zlym kierunku

PS. Polecam kazdemu, wystarczy sobie tylko znalezc jakis inny zamiennik

• Póki polskie forum istnieje a posty można edytować nawet po 15 min (na eng nie mozna) to chyba jednak zostane.

Trzeba teraz pamietać o dodatkowem kliknieciu w rubryke do zmiany czcionki na Arial i działa:

Zażółć gęślą jaźń

Ja do testu wole to:

Ty, pójdź rżnąć kosz, śliń fugę, baw Chełm. :trollface: Coś dla pomysłodawców tej zmiany.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Jesli mieliby cos zmieniac to bardziej przydalby sie model jezykowy do sugerowania i poprawiania wypowiedzi na zasadzie gpt. :trollface:

• Widzę sporo zmian nastało gdy mnie nie było, szkoda że na gorsze...

Czcionka jest jeszcze do przełknięcia, natomiast oburzający jest fakt, że usunęliście polubienia tzw. "Like". Toteż się zdziwiłem gdy wchodzę, a mój status punktowy się zmienił - z czerwonego na żółty. SKANDAL!