Adam [SzO] vs. Freeman [SMB] ~ 1.813.995%

• Free raczej dobrze pilnował zabawek, a tutaj taki psikus...

Serdecznie pozdrowienia dla Freemana za postawę i powodzenia w realu, trzymaj się stary!

Z tego co przekazał, coś nie zagrało z zapinaniem urlopu i póki co zawiesza karierę:fsad:

Pozdrowionka dla moich kochanych Szopów :love2: Gumisie o Was też pamiętam :piwko:

No i oczywiście dedykacje dla mojego niezawodnego discordowego towarzysza Magnata :fgrin:

Dnia 30-11-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Adam [SzO]

Pancernik 25.071.035

Obrońca Freeman [SMB]

Mały transporter 1.102.026

Duży transporter 317.224

Lekki myśliwiec 2.046.534

Ciężki myśliwiec 80.264

Krążownik 834.642

Okręt wojenny 111.108

Statek kolonizacyjny 11

Recykler 1.867.051

Sonda szpiegowska 838.921

Bombowiec 31.969

Niszczyciel 22.776

Gwiazda Śmierci 1.030

Pancernik 1.515.821

Reaper 26.157

Pathfinder 761.913

Wyrzutnia rakiet 500.000

Lekkie działo laserowe 109.046

Ciężkie działo laserowe 10.724

Działo Gaussa 1.500

Działo jonowe 1.000

Wyrzutnia plazmy 2.100

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Adam [SzO]

Pancernik 25.024.589 ( -46.446 )

Obrońca Freeman [SMB]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

21.508.579.882 Metalu, 12.329.233 Kryształu i 8.485.738.935 Deuteru

Agresor stracił łącznie 3.947.910.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 256.834.867.000 jednostek.

At these space coordinates now float 80.075.499.700 metal, 75.209.107.400 crystal and 26.114.984.000 deuterium.

Agresor przejął łącznie 30.006.648.050 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 100.190.699.582

Kryształ: 73.363.596.633

Deuter: 33.904.032.935

agresor zyskał łącznie 207.458.329.150 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -135.876.743.882

Kryształ: -105.802.602.233

Deuter: -45.162.168.935

obrońca stracił łącznie 286.841.515.050 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Dziękuję Adam za wyleczenie mnie z nałogu załączyłem u bo nawet onyxowi pokazywałem gdyż przyleciał do mnie na wódkę więc już mam dość tych pomyłek gemaforgu tyle lat na nic. Tobie przetopu i kolejnych owocnych lotow , kasacja już zalaczona

• Dziękuję Adam za wyleczenie mnie z nałogu załączyłem u bo nawet onyxowi pokazywałem gdyż przyleciał do mnie na wódkę więc już mam dość tych pomyłek gemaforgu tyle lat na nic. Tobie przetopu i kolejnych owocnych lotow , kasacja już zalaczona

Szkoda ;( w sumie jesteś ikona tej gry I na równi rozpoznawalny jak tworcy owej gry . Wiadomo miesiace czy lata tworzenia floty , liczy się dobra zabawa nie kończ z nałogiem :trollface: Ta gra jak szlugi czy wóda na kylaku i po tylu latach od samego początku grasz zmieniając konta poniewaz okradali cie w różny sposób przed czym takim jak lobby fakt gra nigdy nie była dopracowana społeczność się zmniejsza jedna flota większa od drugiej czy z przekretow to z paczek rzadko kiedy całkowicie uczciwie :trollface: Pamiętam uni 3 kiedy graliśmy jeszcze w Cafe internet to kasowali planety to rabali konta przypomnij sobie nigdy nie skończyłeś z tą gra byłem mile zaskoczony :D kiedy cie w sieci spotkalem :D nadal jestes w UK pamietam ten okres wyjazdu :D Twoje kobitki rowniez xD niczym sobie jak ten owy nalog z gtorego nie dalo wczesniej sie zrezygnowac 8o masz 7 dni w czwartym dniu odchaczysz kasacje :evil: wiesz ile razy ja zaznaczalem kasacje od 2022 roku :D poprzednio podobnie robilem :D yyy fakt czasu sporo spedzamy nad ta przyjemnoscia w wolnym czasie klepnij obrone anty farming raz na dzien mozesz sciagac sure flote kumulowac po kilku tygodniach juz bedzie na co polowac :bicz: a jezeli nie to do zobaczenia i powodzenia w realu X(

• Adam gratuluje, zwłaszcza że obrońca naprawdę dobrze pilnuje floty. Ładny zysk! :)

Freeman jeśli to był błąd GF to zgłoś temat, może być szansa odzyskania floty. Jeśli to jednak czynnik ludzki, no cóż zdarza się. Szkoda, że kończysz grę, przemyśl to jeszcze. Wrzuć U, złap oddech i dystans, może wróci ochota do gry, czego Ci życzę. Szo!

Do you feel in charge?
    I'm the shadow, and the smoke in your eyes... I'm the ghost, that hides in the night ...

• No szkoda że tak wyszło równy z ciebie gość ;)

Ja tam bym zostawił na zimowe dni konto ,tak z nudów bym zaglądał ,a co tam , nic nie tracisz ,to tylko cyferki ;)

Pozdro i przemyśl decyzję ,jaka by nie była jest Twoja ;)

• Szkoda Freemana, lotnik z niego znakomity nie jednokrotnie gościł w dziale po lewej stronie ;)

Robił dobry użytek z floty. Szkoda mordo że kończysz, może jednak daj sobie U dychnij i wróć jak nowo narodzony :)

Dla Atakiera graty :)

• O Panie... nieźle walnęło - gratulacje 8) Masz co przetapiać

Freemanowi powodzenia w realu skoro podjął taką decyzję, szkoda że kończy. Gracz dobry i dobrze się pilnował - mogę potwierdzić bo swego czasu próbowałem ubić :trollface:

uni MENSA - 26 ST - OFF (fuzja z Kalyke)

uni KALYKE - 43 ST - do 06-03-2022 (fuzja)

uni KALYKE - 72 ST - do 13-05-2024 (fuzja)

uni KALYKE - 42 ST - od 14-05-2024

PB Solo

4 203 322,70%

PB ACS

6 303 913,10%

• wiecznie problemy kosmiczne sa tylko nikt tego nie zglasza adas wali paczki i ma ochronke juz w supermegach chyba jest bratem xDxDxDxD

Dokładnie, co promocje tyle paczek kupuje, ze juz numery karty kredytowej na pamięć zna. Cholerne paczkomaty niszczące grę. Wstyd!

No szkoda że tak wyszło równy z ciebie gość ;)

Ja tam bym zostawił na zimowe dni konto ,tak z nudów bym zaglądał ,a co tam , nic nie tracisz ,to tylko cyferki ;)

Pozdro i przemyśl decyzję ,jaka by nie była jest Twoja ;)

mądrego to i dobrze posłuchać/poczytać 👍🏼

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• wiecznie problemy kosmiczne sa tylko nikt tego nie zglasza adas wali paczki i ma ochronke juz w supermegach chyba jest bratem xDxDxDxD

Dokładnie, co promocje tyle paczek kupuje, ze juz numery karty kredytowej na pamięć zna. Cholerne paczkomaty niszczące grę. Wstyd!

Chyba zartujesz ze 14 mld pkt z erith pykles na pustym uni :trollface: bez pakowania

Pewnie, ze bez paczkowania :o wystarczy dużo farmic i puszczać ekspedycje 🤷🏻‍♂️ dużo idlakow na Kalyke jest, dziennie kilka fal farmienia puszczam i bekę mam z paczkomatów pokroju Adama 😂

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• To żadna flota, nie licząc pancków, do odrobienia w momencie.

Jakie błędy, jeśli tak to powiedz nam i napisz tiketa, chyba że się piło z kolegą i zapomniało się o stateczkach. :D

Adamowi gratulacje.

:graty:

I jak widać o statystykach był błąd ale co taki nie lot może wiedzieć i się wypowiadacć

• Ale zyskowne te ostatnie ST =O Ładne floty padają, gratulacje Adam wykorzystania błędu :graty:

Freeman 3maj się, może jeszcze zmienisz zdanie co do końca kariery

UNI KALYKE - 45 ST - DO 13-05-2024 (przed fuzją) :closed2:

UNI KALYKE - 3 ST - OD 14-05-2024 (po fuzji) :rebels:

• I jak widać o statystykach był błąd ale co taki nie lot może wiedzieć i się wypowiadacć

Ty nawet poprawianie napisać tego nie umiesz. Jakoś nie napisałeś, o jaki błąd chodzi. Sam się gubisz w zeznaniach. Gdyby rzeczywiście był jakiś błąd, zostałby uznany. Tyle w temacie, zawaliłeś a teraz zganiasz na kogoś. Nie potrafisz napisać, co się stało tylko bredzisz, że ja się nie znam, bo najlepiej tak napisać.

Nie odniosę się do czegoś, czego nie napisałeś, chyba że do chlania z kolegami i o zapomnianej flocie, to tak. :D

gdyż przyleciał do mnie na wódkę

Ale co ja tam mogę wiedzieć o chlaniu... :D

Freeman jeśli to był błąd GF to zgłoś temat,

Tu ci kolega też napisał to co ja, napisz tiketa, a ty agresjom odpowiadasz.

Zapewne i tak dalej będziesz grał i tak. :D