💬OKA - Dyskusje
-
-
Sorry, z rozpędu nie doczytałem. Skasowałem swoje posty.
-
Wstaw wygrany raport wojenny walki z obcymi/piratami.
Już jest 8 raportów z remisem :p Zolw zmechuU28 Ashwagandha dziadzia Testie
Dzięki, poprawione
-
-
Wszyscy dotychczasowi zwycięzcy otrzymali dodatkowo trofeum na profil
Aby ustawić sobie widoczność trofeum trzeba zmienic to w ustawieniach https://forum.pl.ogame.gameforge.com/settings/
W razie pytań proszę pytać śmialo
-
To jako że już koniec, to tym razem sobie pozwolę na podziękowania dla Ruda i kasai (i kogo tam jeszcze, kto był odpowiedzialny za organizację eventu). Wyszła fajna zabawa, z osiągalnymi do spełnienia celami (choć w niektóre dni było trochę zabawy z szukaniem celów na martwych uniach), a i system losowania fajnie przemyślany, trudno o bardziej losowy.
-
To jako że już koniec, to tym razem sobie pozwolę na podziękowania dla Ruda i kasai (i kogo tam jeszcze, kto był odpowiedzialny za organizację eventu). Wyszła fajna zabawa, z osiągalnymi do spełnienia celami (choć w niektóre dni było trochę zabawy z szukaniem celów na martwych uniach), a i system losowania fajnie przemyślany, trudno o bardziej losowy.
Popieram rękami i nogami! Dzięki za super event i zabawę! Oby częściej coś takiego !
-
Jak najbardziej zgadzam się z przedmowcami, fajna zabawa fajny event oby więcej takich było.
-
-
-
Dziękuję wszystkim za tak liczny udział w zabawie
Cieszę się, że się podobało i mam nadzieję, że konkurs pozostanie z nami na kolejne edycje
Gratuluję wszystkim zwycięzcom! Wesołych Świąt, odpoczywajcie