Megan [SzO] & Valhalla [SzO] & depesza [SUPERMEG] & Adam [SzO] & Ghost4x [SUPERMEG] vs. olesniczanin [NetWars] ~ 5 759 899,60%

• Na to starcie długo czekaliśmy, a od wczoraj żyło nim większość Kalyke. Dużo osób wstało dziś w nocy aby to zobaczyć i być częścią tego :)

Dla nas to była sprawa osobista, egzekucja wykonana również w imieniu społeczności Kalyke. Przyszedł czas gdy trzeba było utrzeć nosa naszemu kalykańskiemu mistrzowi pushówek.

Kolejna lekcja pokory, z której pewnie kolejny raz nie wyciągnie wniosków. Ale co tam, zabawa trwa dalej :D Niestety brak kontaktu z obrońcą, pewnie zaszył się w swojej mecie :P Gorąco zachęcamy do wiadomości SMS i telefonów wsparcia dla obrońcy, numer zaczyna się na 50... :D

Z mojej strony chciałem podziękować Depeszy za pomysł i wyczucie czasu. Megan, Adam i Valhalla dziękuję za wspólny lot, owocną naukę oraz możliwość obserwowania prawdziwych profesjonalistów przy pracy!

Pozdrowienia dla sojuszów SUPERMEG i SzO!

Kilka słów od depesza :

" Chciałem podziękować za akcję. Od kilku miesięcy Oleś był naszym utrapieniem, baaa od początku jak tu jest. Z mojej strony to była 3 akcja na Olesia, z czego dwie ostatnie dały 100 procentowy efekt 🙂 
    Chciałem życzyć w okazji zbliżającej się Barbórki wszystkiego dobrego i tyle zjazdów co wyjazdów 🙂

Wszystkim górnikom tym prawdziwym i tym wirtualnym 🙂

Karawana się zatrzymała. U nas Kombajn fedruje dalej 🙂 "

Dnia 25-11-2024 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Megan [SzO]

Okręt wojenny 10.000.000

Niszczyciel 1

Pancernik 15.000.000

Reaper 10.000.000

Agresor Valhalla [SzO]

Niszczyciel 12.222.222

Pancernik 16.666.666

Reaper 15.555.555

Agresor depesza [SUPERMEG]

Pancernik 810.753

Reaper 829.589

Agresor Adam [SzO]

Pancernik 12.500.000

Reaper 4.000.000

Agresor Ghost4x [SUPERMEG]

Niszczyciel 450.000

Pancernik 500.000

Obrońca olesniczanin [NetWars]

Mały transporter 570.017

Duży transporter 313.332

Lekki myśliwiec 16.549.330

Ciężki myśliwiec 107.225

Krążownik 3.316.959

Okręt wojenny 547.799

Statek kolonizacyjny 8

Recykler 2.578.870

Sonda szpiegowska 1.134.981

Bombowiec 24.314

Satelita słoneczny 7.219

Niszczyciel 24.399

Gwiazda Śmierci 2.221

Pancernik 5.426.817

Crawler 1.255

Reaper 137.220

Pathfinder 1.714.663

Wyrzutnia rakiet 100.052

Lekkie działo laserowe 2.531

Ciężkie działo laserowe 1.000

Działo Gaussa 99

Działo jonowe 338

Wyrzutnia plazmy 473

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Megan [SzO]

Okręt wojenny 9.981.676 ( -18.324 )

Niszczyciel 1 ( -0 )

Pancernik 14.988.057 ( -11.943 )

Reaper 9.992.384 ( -7.616 )

Agresor Valhalla [SzO]

Niszczyciel 12.213.101 ( -9.121 )

Pancernik 16.654.071 ( -12.595 )

Reaper 15.543.936 ( -11.619 )

Agresor depesza [SUPERMEG]

Pancernik 809.316 ( -1.437 )

Reaper 829.008 ( -581 )

Agresor Adam [SzO]

Pancernik 12.490.077 ( -9.923 )

Reaper 3.997.001 ( -2.999 )

Agresor Ghost4x [SUPERMEG]

Niszczyciel 449.643 ( -357 )

Pancernik 499.166 ( -834 )

Obrońca olesniczanin [NetWars]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

4.238.344.997 Metalu, 801.063.724 Kryształu i 4.434.949.297 Deuteru

Agresor stracił łącznie 9.056.810.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 814.067.032.500 jednostek.

At these space coordinates now float 197.661.156.003 metal, 174.606.417.827 crystal and 59.724.895.915 deuterium.

Agresor przejął łącznie 9.474.358.018 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

197.661.156.003 metal, 174.606.417.827 crystal and 59.724.895.915 deuterium

20.603.336.011 metal, 18.200.210.749 crystal and 6.225.462.420 deuterium

35.255.113.292 metal, 31.143.038.757 crystal and 10.652.613.869 deuterium

8.447.467.942 metal, 7.462.174.900 crystal and 2.552.469.861 deuterium

1.581.134.752 metal, 1.396.714.867 crystal and 477.752.485 deuterium

combatreport.harvest.attacker.total

263.548.208.000 metal, 232.808.557.100 crystal and 79.633.194.550 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 263.352.057.997

Kryształ: 230.136.755.824

Deuter: 82.918.693.847

agresor zyskał łącznie 576.407.507.668 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -376.538.520.497

Kryształ: -329.941.276.224

Deuter: -117.061.593.797

obrońca stracił łącznie 823.541.390.518 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

Do you feel in charge?
    I'm the shadow, and the smoke in your eyes... I'm the ghost, that hides in the night ...

Edited once, last by Ghost4x ().

• właśnie poprawiliście mi z rana humor na cały dzień jak nie na kolejny tydzień :P
    elegancka akcja panowie i zapewne wielu wam podziękuje za zniszczenie tego serwerowego utrapienia :graty:
    piękny % i zysk, smacznego 8o

• Wróżbita Andrzej kiedyś przewidział taki Koniec graczy top 1 i olusia obaj wtedy się śmiali drwili, woleli złomować zamiast słuchać rozsądku to mają za swoje. Akcja malina tylko bardziej słodsza.

• depesza uwziąłeś się na tego olesia :trollface: jak powiedziałeś, tak zrobiłeś, graty za wytrwałość i akcje - chapeau bas

Gratki dla wszystkich atakujących, bo wiele osób Wam na pewno podziękuje za tą akcje 8)

obrońcy Szo - aczkolwiek nie wiem czy ten skrót dobrze tu pasuje i będzie mu się kojarzyć bez cierpienia ;(;(

"zabawa trwa dalej" - Oleś Coelho ;):closed1:

• Graty dla CAłej ekipy... nie ma co akcja mocna procent potężny zabawa wyśmienita!!

Przetapiajcie na kopalnie czy coś takiego bo po co wam więcej stateczków ?

Pokonanemu Szo i kontaktu ( ludzie się ponoć martwią o Ciebie czy nie zszedłeś na zawał)

• Witam .

Gratulacje jak najbardziej się należą ,kunsztu atakierów ,choć jak wiecie Gratulować Valhalla nie będę ,z wiadomych powodów jak dla mnie ,kupiona flota (choć można ) ale mi się to nie podoba, każdy może mieć swoje zdanie i Ja mam takie a nie inne .

Ale nawiązując do samej akcji ,oczywiście gratulacje dla Depeszy ,wyczucia ,czy raczej szczęścia że trafił na 16 monów ,akurat tego z kad flota poleciała i dzięki temu powstało to ST .

W brew pozorom ,jest kilka osób które jednak szanują i lubią Piotra (Oleśniczanina) i kilka osób było zaangażowanych do obrony mona , również całej floty ,ale nikt się nie spodziewał że okoliczności potoczą się w ten sposób, co się potoczyły ,nic nie opisaliście akcji ,bo i w sumie dla was, po co ? udany atak ,zdjęcie mona, drugiego oczywiście :) Lot Megan na niszcz ,oczywiście gdyby ta flota która pierwsza druga i trzecia leciała w pierwszym składzie ,wylądowała by na PZ i mon byłby obroniony ,wtedy sytuacja by się mogła mocno zmienić ,taki był nasz plan ,no ale ktoś u was pomyślał , skład się mocno zmienił ,co nie dało już nam szans ,ani na obronę mona, ani floty i za to gratulacje ,za zmianę decyzji, albo na farcie ,albo celowo ,co też mozna było by pochwalić za zmyłkę przeciwnika.

A teraz inna sprawa ,nie wiem czy Oleś (Piotr) w ogóle się wpisze ,ponieważ po PW od pana (Ghopost4x ) Ja nie widział bym sensu wpisu ,bo po co się wpisywać do kolesia ,który nawet nie potrafi godnie reprezentować swojego sojuszu , Ja nie wkleję tu tego co napisał ,jak Piotr się zdecyduje , to mam nadzieję że to tu wklei i SUPERMEG zobaczy kogo trzyma w swoim sojuszu , jak ładnie go reprezentuje ,ja rozumiem że Piotr mógł zaleźć za skórę ,latając po satelitach tego pana ,czy po jakieś pierdoły dla zabawy ,czy dla tego ze to SUPERMEG , ale ktoś tu zapomniał że to jest gra ,do tego wojenna i można się spodziewać niespodzianek , do tego, to są tylko cyferki ,tu tak na prawdę nikt nie traci życia ,nikt nie pluje ci w twarz ,jak ktoś tak myśli, to powinien iść do psychologa i ten pan, powinien tam na kila wizyt wpaść .

Do tego widząc tu pana (edwardolapista) który niby nie zna (bo dwa posty wygenerowane ,czyli świeże konto założona na boardzie) a może i nie zna ,tu tym bardziej gratulacje wypowiedzi ,pewnie masz świetne zdanie o ludziach w realu ,poznając ich ,albo tylko słysząc o nich ,pewnie od swoich świetnych znajomych z czata ,bo nie wieżę że masz innych, Gratulacje ,naprawdę musisz być kojotem ,brawo .

I dla tego pewnie pan Piotr tu się jeszcze nie wpisał ,nie wiem czy jest sens dla niektórych tu osób w ogóle się wysilać .

Padła flota , ale pewnie zasmucę tu wiele osób ,które padały z rąk Piotra ,z tego co wiem ,odbudowa będzie ,wiec i będzie dalej latanie po satelitach ,i to w grze ,jak by nie patrzeć WOJENNEJ, a zarazem to tylko cyferki ;)

Pozdrawiam i namawiam Piotra żeby się wpisał i wkleił wam tą przesympatyczną wiadomość ,od sojusznika SUPERMEG . Powala .

Jeszcze raz gratulacje i SzO dla Piotra.

gratulacje Ghost4x

• Cóż tutaj dużo pisać i rozpisywać długopis.:trollface:

Gratuluję bardzo udanej akcji i zezłomowania floty malinowej dziurki.

"Nie wiedziałem , że wynajęcie kilerów da tak szybki efekt ";(

:goodjob::6stars:

Co do zachowań i wpisów-odnośnie Ghost to nie sądzę, że mógłby przebić reprezentowany poziom Pana Piotra, który osobiście wyzwał mnie od ciach po wtopie u krajsa po czym moją wiadomość jako cytat zgłosił do supportu i konsekwencja ban 3 dniowy. :P:)

Proszę Pana Piotra o więcej honoru, o którym tak pisze jak i przestrzeganie zasad. Z tego co wiem bo pisał do mnie na pw jest człowiekiem honorowym i z zasadami, mocnym kręgoslupem moralnym, a co za tym powinno isc to tylko pokora, dystans do gry, a przede wszystkim szacunek dla drugiego człowieka.:)

Z tego co zdażyłem się przekonać na własnej skórze Pan Piotr jest pozbawiony wszelkiego kręgosłupa zasad moralnych, szacunku czy też tak ważnego honoru;(

Zwykły prutek wysyłający tickety o wszystko. Wywyższający się i zarazem chowający za flotę innych sojuszników, która również została zakupiona przez grube plny.

Pozdrawiam wszystkich i życzę samych miłych chwil w grze jak i życiu codziennym :piwko:

Moderator kasai:
    Upominam za pseudocenzure.

• Wow!

Szczere gratulacje z zaświatów, że takiemu ciach, pokazaliście jak się lata. Kurde, jakbym wrócił z urlopu to już w ogóle nie dałby mi spokoju - bo jak po takim czymś się pozbierać Oleś? ano latać po ekonomach, bo przecież brak skilla, od czasu do czasu jakiś bfs się trafi. Jak Ci pisałem że nie masz skilla by latać flotą, to się obrażałeś i blokowałeś komunikację w grze 😆

Może pora dorosnąć? posłuchać mądrzejszych? odstawić ogame, albo chociaż idź Pan w eko 😆, nielocie.

Jeszcze raz gratulacje starcia :)

Ładnie wytarliście Cię nim podłogę na Kalyke, podłoga się świeci teraz bardziej niż po wytarciu środkiem czyszczącym Ajax.

Pozdrawiam

Moderator kasai:
    Upominam za prowokacje i obrazę.

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Przede wszystkim ogromne gratulacje za wytrwałość, jak wiadomo plany były już dawno. W końcu trafiła kosa na kamień :D

Kubuś, w szczególności Tobie bo nosa to Ty masz ;)

Wykonanie wiadomo, profeska :6stars:

Generalnie lot bez finezji, wiadomo xD

O Panu P. delikatnie, bo i tak już chyba ma dosyć nagonki, jednak warto czasem spojrzeć w lustereczko, bo arogancka z hipokryzją to domena owego Pana.

Teraz najlepiej schować się za kamyczek i udawać, że nic się nie stało. Ale cóż, chociaż teraz wszyscy wiemy jaką osobą jest Pan P. bo nie bez powodu większość Kalyke ma teraz używanie z całego zamieszania i jego rezultatu. Jak to mówią - Karma wraca, Panie P. :trollface: No i Szo, co by może więcej takich oglądać xD A, byłbym zapomniał - Judasze pozdrawiają :*

cyt. "Karawana jedzie dalej choć konie się zmieniają ;)"

:fa:

• Graty ekipa! Fajnie widzieć jak ponad podziałami sojuszowymi sprzatacię uni z takich indywiduów.

Oleś karma za oszukiwanie wraca! SzO i tak Ci życzę, bo dajesz frajdę reszcie graczy.