Serwer discord
-
-
istnieje ten serwer? Link wygasł
-
Nowy link: https://discord.gg/nSq6d2aj
-
Czy to nadal żyje ?

-
-
Fred, dobry jesteś. Wiem że macie swoje zamknięte towarzystwo wzajemnej adoracji tylko nie wiem dlaczego pod szyldem delfinka. Poza tym proszę Cię, jakie tematy? Normalna rozmowa była, a Ty skoro potrafisz wyjechać z tekstem że nas się powinno pozamykać jak szczury w kanałach i zagazować to wybacz, nie ten poziom rozmowy. Nie masz argumentów to wywalasz wszystkich członków naszego soja z discorda. Płytkie, ale skoro to sprawiło Ci satysfakcję to się cieszę.
-
Spoko, musze z tym żyć, trauma na długo zostanie że nie jestem godzien Waszego towarzystwa. A z ciekawości, jaka ta większość się poddała? Ktoś oprócz Fredzika i Ciebie jeszcze coś tam klikał w temacie? Bo nie bardzo kojarzę większej tej większości?
Na Fredzika pajacu to musisz sobie zasłużyć bo nawet Wodzu czy Miech do mnie tak nie mówią pajacu
Wiec ogarnij słowa Prosze Ciee bardzo , jak to nazwałem daj na luz od samego początku bo skakasz jak kózka po cienkiej linie i tak zawsze jest niestety, grasz to graj a nie przyp.... nie są w Twoim interesie bo jak jesteś mądry to odpuścisz a jak nie to dalej będzie ta głupota trwała . -
dlaczego usunięty został mój post, w którym napisałem, że zostałem bez powodu usunięty z serwera discord ?
nie no w kręceniu komedii przechodzicie wszyscy samych siebie XDDDDDpost Freda z wyzwyskami zostawiony, kto tu jest modem ?

-
mozna link?
-