Od wczoraj nie idzie grać (na szczęście mam urlop włączony), ping 16s-35s. Ktoś może ma podobnie? Może jakiś problem z Infinity po aktualizacji gry?
Straszne lagi
-
- 12.0.0
- Jezus_Chrystus
-
-
Potwierdzam - quantum łapie czkawki gdzie ping skacze do 20s, wczoraj było ok, ale od rana to jest dramat jakiś. u68 ma podobnie. Najpierw myślałem, że to problem mojego internetu, ale restart routera, komputera i bez poprawy.
-
Farmie sondami na quantum to istny dramat, do tego nie da sie kasowac raportow
-
"- Dodano obsługę usuwania wielu wiadomości jednocześnie."
to popsulo AGR i OGL i nie da sie kasowac pojedynczych wiadomosci
btw, teraz juz wiem kto tak czysci quantum..
-
"- Dodano obsługę usuwania wielu wiadomości jednocześnie."
to popsulo AGR i OGL i nie da sie kasowac pojedynczych wiadomosci
btw, teraz juz wiem kto tak czysci quantum..
AGR już dawno pada na pysk. Połowa funkcji w AGR nie odpowiada grze. Po czym wrzucają kolejne śmieciowe wersje.
Jak to się ma do funkcjonalności ? ?
---Usuń lub wszystko w zakładce Szpieguj. gdzie sam button Usuń jest opcją do wyboru
-
Lagów dzień kolejny, na Yin norma ostatnio - zrobić cokolwiek graniczy z cudem
-
-
Ruda - czy jesteście świadomi błędów ??
- Nie działa możliwość powrotu do starego wyglładu moonów
- Nie można ręcznie usuwać raportów szpiegowskich , po usunięciu raporty i tak znajdują się w skrzynce
Apropo usuwania raportow szpiegowskich recznie, to akurat wina AGR
jak wylaczasz wtyczke to usuwa normalnie
-
Masakra ......
-
Informacja zostanie przekazana do Działu Technicznego.
Na przyszłość: pomocne jest jeżeli wspomnicie na jakim serwerze tak się dzieje + ewentualna informacja o pingu.
-
Informacja zostanie przekazana do Działu Technicznego.
Na przyszłość: pomocne jest jeżeli wspomnicie na jakim serwerze tak się dzieje + ewentualna informacja o pingu.
Ruda brawo jak wiesz o co chodzi
-
-
Mam nadzieję, że przeczytają to ludzie, którzy ciągle "poprawiają " tę grę. jesteście bandą niedouczonych amatorów. Dzieci z podstawówki mają lepsze umiejętności niż wy. Ciągle grzbiecie, "ulepszacie" dodajecie zbędne wodotryski. Przez to gra się rozkracza, staje się kompletnie niegrywalna. Ale co tam kasa się zgadza nie? i zdziwienie, że ludzie odchodzą. Budzicie we mnie obrzydzenie. Nie umiecie wykonywać swojej pracy to ją zmieńcie. Ignoranci.
-
Mam nadzieję, że przeczytają to ludzie, którzy ciągle "poprawiają " tę grę. jesteście bandą niedouczonych amatorów. Dzieci z podstawówki mają lepsze umiejętności niż wy. Ciągle grzbiecie, "ulepszacie" dodajecie zbędne wodotryski. Przez to gra się rozkracza, staje się kompletnie niegrywalna. Ale co tam kasa się zgadza nie? i zdziwienie, że ludzie odchodzą. Budzicie we mnie obrzydzenie. Nie umiecie wykonywać swojej pracy to ją zmieńcie. Ignoranci.
Umiejętności zapewne posiadają , problemem jest to iż zwyczajnie na SIŁĘ próbują unowocześniać nieprzemyślanymi gadżetami , które nie są przetestowane odpowiednio. Co w efekcie powoduje DEFEKT funkcjonalności. 3 rzeczy naprawią a wcześniejszych 10 się chrzani ( delikatnie mówiąc ) . Jedna wersja 12.0 , a po dwóch tygodniach 111 podwersji w czymś tam naprawionym. Co i tak nie poprawia zbytnio funkcjonalności gry.
-
Gra od wczoraj działa jak drewno. Pingi są w normie ale sama gra działa jak gnój, ciężko się przełącza, wysłanie floty to jakaś tragedia. Ale pewnie dla nich wszystko jest ok.
-
Na u68 też laaguje, bez dodatków.
-
ja się zastanawiam po co te nowe wersje są wgrywane na serwery testowe skoro i tak to samo dziadostwo trafia później na serwery publiczne...
-
Cii, nie mów głośno bo jeszcze GF przeczyta, że tak można robić
-
Ja uruchomiłem dodatkowe sloty to dziala tylko na monach i na 2 planetach z 13
-
To też jest kolejny ciekawy aspekt - są tolerowane dodatki. Wszyscy doskonale wiedzą że znakomita większość graczy z nich korzysta. I przy opracowaniu nowych wersji gry GF kompletnie nie współpracuje z developerami nakładek co generuje po aktualizacjach dodatkowe problemy. Nie dość że funkcje gry nie działają poprawnie to nie działają też nakładki i generują one dodatkowe błędy..