Gdy konta ruszą w świat - item przenosin - plany, opinie

• Witam,

Gdy item przenosin będzie dostępny będzie można przenieść konto na serwer w innym kraju, ogromne możliwości.

Gdzie bedziecie chceli sie przeniesc ? Czy zostajecie u siebie ?

Sprawdziłem że ogame na niektórych serwerach chodzi.....szybciej niż grając na PL.

Osobiscie myślę o DE Anthares zw na liczbe idlerów, graczy i speed.

Sytuacja moze sie jednak zmienic po UF wszystkich serwerów.

Jakie macie plany ?

• Przyda sie na pewno ten link do podjecia decyzji:

Tu można sobie obejrzeć statystki i parametry różnych uni w Pl i zagranicznych. Sam korzystam :D

Ale jakich szukacie parametrów itd jakie statystki bardziej uni gdzie są mniejsze floty ja bym chciał. :D

zadbajcie lepiej o nie usuwanie kont jak ktos anty mial nakupo

Tu sprawa była taka czy pamiętasz ile miałeś anty kupionej a znalezionej? Jak nie pamiętasz to nie wiem tiketa napisać i czekać szkoda kkonta

• mialem z 400k albo nawet wiecej kupionej anty!!

gram juz tyle czasu ze potrafie odroznic kupiona anty od znalezionej i tak samo wiem jaka jest kolejnosc wydawania.,..

zreszta po co i tak ja sie tu produkuje na tym nowym forum jak dobrze wiem ze nic sie nie zmieni

ta administracja to jest smiech z nich od lat przeciez

jedem jedyny ban w grze ktory dostalem to byl payment ktory probowalem wyjasnic ze to cos nie tak jest a gmi mi tak pomogli ze dostalem tylko odpowiedz ze payment jest robiony automatycznie i nic nie idzie z tym zrobic

jakies pol roku pozniej jak juz odpuscilem konto to znajomy mi napisal na gg bo sie wtedy jeszcze z tego komunikatora korzystalo ze moje konto wrocilo z bana i faktycznie patrze a na pregierzeu wpis wyjasniono :D

a no tak bo kiedys byl pregierz i wszystkie bany tam wpisane kto co za co

drugi raz napissze ze administracja forum i gry to jest smiech i tyle, a co bylo jak zdejmowali bany i urlopy zeby ich koledzy mogli od razu zlomowac...

zreszta kto gra pare lat i sie interesuje co sie tu dzieje to sam wie ja tu nie musze wiecej pisac

• e wszystkim ludzie z którymi się gra

To jest otoczenie, w jakim się gra, zarówno wrogowie jak i sojusznicy, nawet nie będący w sojuszu a zaprzyjaźnieni gracze, handlarze i nasi stali dostawcy z którymi się żyje w pokoju. Dlatego zmieniając gdzieś uni bez takich ludzi będzie ciężej się grało. Nie każdy zamieni cos takiego na jakieś tam zagraniczne fajne uni ze statami i parametrami. Plus bariera językowa. Tu sie ma znajomych , kolegów sam mam kolegę z sąsiedztwa. :)

• Serwer to nie tylko parametry czy statystyki ale przede wszystkim ludzie z którymi się gra. ?(

dlatego grajac na serwerze z ira i push moze byc ciezko i bedzie trzeba kombinowac.

Niestety otoczenie i l udzie to nie tylko kontakty handlowe ale i agresorzy.

Takze to dziala w dwie strony.

• Pokojowi gracze myślą o ucieczce na bardziej spokojne serwery, a zapomnieli, że agresorzy też się przeniosą na bardziej obfite rejony do polowania. Nie wiem czy nie będzie bezpieczniej jednak zostać na starym uni i zobaczyć jak się sprawa rozwinie. Ponadto można gdzieś sprawdzić parametry każdego serwera na świecie? Kiedyś była taka stronka ogamers.eu, ale już nie działa. Tak samo jak galaxytool już lata temu wysiadło. Niby jest mmostats, ale nie widzę tam zakładki do parametrów serwera. Albo nie potrafię znaleźć. Więc jeśli jest tam, albo na jakiejś innej stronie, to podpowiecie gdzie szukać takich informacji?