Jestem chętny, Będę obserwować temat i się dostosuję do terminu.
jak Aszfa jest chętny , to i ja jestem za
Jestem chętny, Będę obserwować temat i się dostosuję do terminu.
jak Aszfa jest chętny , to i ja jestem za
Jak będą te osoby co mnie złomowały to będę na pewno
fajny pomysł, chętnie podjadę
czy to osobyu które kogoś kiedyś złomowali czy nie to i tak może być fajnie to tylko gra ale proponowałbym wakacyjny może termin
zapraszam do Londynu mam 2 podlogi do zrobienia w ceramikę
pojawia sie kibole
Przed tym kiedy sie wypowiedziales i reszta osob na inne tematy zwiazane z tym ewentualnym zlotem integracyjnym to rozwazalem podobne ekscecy by nie doszlo po pijaku do szarpaniny wyobrażacie sobie jakbym się pojawił To chyba za posty drażniące oczy podobne jak co niektórych osobników chyba ktoś musiałby zadzwonić pod 112
Pojawię się incognito pierwszy będę dzwonić pod 997 a jeżeli będzie za głośno 986 i odczekam troszeczke az bedzie 1 promil badz pod 999 jezeli ktos by po pijaku zlamal noge badz ktos w tym pomogl
a kto pozbiera ten zlom ?
organizator hehe
pojawia sie kibole
Nie wiem czy miałeś na myśli mnie ale jeśli tak to spokojna głowa ja jestem łagodny jak baranek
Wracając do tematu, chciałbym zaproponować pierwszy termin.
Jest to 27--28--29 wrzesień(piątek-niedziela).
Miejsce proponuję możliwie najbliżej centrum, by dla każdego było w miarę blisko.
Raczej skupiłbym się na miejscu ustronnym, byśmy mogli sobie odpalić grilla, czy tam posiedzieć przy ognisku, poznać się, porozmawiać, wymienić doświadczeniami, a nie ginąć w tłoku ludzi dużych miast.
Co do konkretnej miejscówki to poszukam czegoś jak się określi już jakaś liczba ludzi.
Nie organizowałem nigdy tak dużego przedsięwzięcia w grze, więc zamiast krytykować i hejtować proszę o wsparcie.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to śmiało pisać.
Utworzyłem też kanał na discord, by się łatwiej kontaktować. Serdecznie zapraszam
Stwórzmy fajne wydarzenie, by było co wspominać. Wierzę, że rozpocznie się tam parę fajnych znajomości.
Na discord pojawiła się lista osób, które już na 100% deklarują swoją obecność w terminie 27-29.
Zapisy zbieramy do połowy sierpnia, potem wspólnie wybierzemy miejsce i zrobimy wpisowe.
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału, wszak kontakty są tutaj najcenniejsze.
Dla mnie spoko 💪
Na discord pojawiła się lista osób, które już na 100% deklarują swoją obecność w terminie 27-29.
Zapisy zbieramy do połowy sierpnia, potem wspólnie wybierzemy miejsce i zrobimy wpisowe.
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału, wszak kontakty są tutaj najcenniejsze.
Dawajta Londyn pozwiedzacie i wykonamy wspolnie podłoge do końca tego miesiąca z surowa podłogą mogę poczekać na lokalizacje miejsca Pozniej i tak wezmę się do roboty bo mam sporo do zrobienia
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału, wszak kontakty są tutaj najcenniejsze.Dawajta Londyn pozwiedzacie i wykonamy wspolnie podłoge do końca tego miesiąca z surowa podłogą mogę poczekać na lokalizacje miejsca Pozniej i tak wezmę się do roboty bo mam sporo do zrobienia
nikt ci tej meliny remontować nie będzie, więc przestań spamować
Display MoreNa discord pojawiła się lista osób, które już na 100% deklarują swoją obecność w terminie 27-29.
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału, wszak kontakty są tutaj najcenniejsze.Dawajta Londyn pozwiedzacie i wykonamy wspolnie podłoge do końca tego miesiąca z surowa podłogą mogę poczekać na lokalizacje miejsca Pozniej i tak wezmę się do roboty bo mam sporo do zrobienia
nikt ci tej meliny remontować nie będzie, więc przestań spamować
Meline to ty masz ale w glowie
Witam,
Z przyjemnością mogę ogłosić już pierwsze szczegóły.
1) Termin 27-29 wrzesień został potwierdzony.
2) Spotkanie odbędzie się w https://posir.poznan.pl/obiekty/malta/hotel-camping-malta
3) Przewidywany koszt 2 nocy wraz ze śniadaniem to około 350-400 zł za osobę.
4) Na ten moment osób, które potwierdziły obecność jest 15, ale wciąż liczymy, że grono się momentalnie powiększy.
Proszę pamiętać, by decyzji nie odkładać na potem, ponieważ im szybciej tym dla nas lepiej i łatwiej.
Wciąż zapraszamy na kanał disc : https://discord.gg/PYwB7mh8
ktos byl ?
ktos byl ?
przełożony jest na 11-13 października
Witam,
Z przyjemnością mogę ogłosić już pierwsze szczegóły.
Z ciekawości - Zlot się odbył?