Pomijanie pustych układów zwiększenie prędkości floty pokojowej.

• Witam proponuje tak jak w nazwie tematu.

-pomijanie pustych układów

-flota pokojowa X3

Myślę że jak problemy z jednym z w/w parametrów zostaną przez GF naprawione, żeby to chodziło sprawnie na tzn. starszych serwerach. To możemy pomyśleć nad ankietą w okresie jesienno-zimowym.

• Jestem za

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• Najwcześniej to pewnie na jesień Ruda pozwoli na ankietę, bo dopiero zmiany po poprzedniej są aktualne 😉

Plus przygotujcie się na jęczenie i spam od ciap do wszystkich graczy tłumaczący, że jej rozwalacie fsy takimi zmianami. Nie po to wybierała x1 żeby grać na X2 😁

• Najwcześniej to pewnie na jesień Ruda pozwoli na ankietę, bo dopiero zmiany po poprzedniej są aktualne 😉

Plus przygotujcie się na jęczenie i spam od ciap do wszystkich graczy tłumaczący, że jej rozwalacie fsy takimi zmianami. Nie po to wybierała x1 żeby grać na X2 😁

Bo tak właśnie jest. Nie pasuje mi ta zmiana na x2, a teraz chcecie jeszcze bardziej namieszać. Dziękuję, nasram :(

• Witam proponuje tak jak w nazwie tematu.

-pomijanie pustych układów

-flota pokojowa X3

Myślę że jak problemy z jednym z w/w parametrów zostaną przez GF naprawione, żeby to chodziło sprawnie na tzn. starszych serwerach. To możemy pomyśleć nad ankietą w okresie jesienno-zimowym.

Oba na tak
    i dodał bym jeszcze floty obronne na x2 z x1 zmienić
    aby ciekawiej było troszkę więcej strategii by to dawało
    nie ma to jak ST w obronie

• Żeby nie robić co chwilę ankiet, zróbmy pokojową x30, obroną x20 a wojenną x10 i eko x100 żeby mozna było się szybko odbudować

I jak ktoś kiedyś propnował itemy skracające lot floty

Zapomniałem jeszcze o PZ z obrony 200%

• To jest trochę bardziej złożony temat bo wszystko zaczyna się od złej strategii GF w zakresie fuzji (sam tego doświadczyłem kiedy przeniesiono mi konto z pokojowej x8 na uni z x2 i dodam że nie miałem prawa wyboru) ale to wynika też z tworzenia co chwila nowych uni różniących się diametralnie parametrami - pisałem kiedyś że wystarczyłyby trzy/cztery typy uni i łatwiej by było zarządzać fuzjami.

Jest też druga strona medalu - kiedyś był cmentarz przez który można było zmienić uni co dawało graczom jakąś swobodę wyboru (okupioną czasem i trochę anty ale zawsze). Obecnie można z cmentarza wrócić tylko na uni na którym się wcześniej grało. Powoduje to że gracze którzy znaleźli się po fuzji na nowym serwerze z innymi ustawieniami mogą próbować zmienić coś tylko poprzez ankiety...

• Pokojowa x3, jestem na tak , ale jeszcze nie teraz. Poczekajmy chociaż pół roku.

Pomijanie układów, jestem na nie.

Do you feel in charge?
    I'm the shadow, and the smoke in your eyes... I'm the ghost, that hides in the night ...