Pomijanie pustych układów zwiększenie prędkości floty pokojowej.
- MaRecki
- Closed
-
-
-
Najwcześniej to pewnie na jesień Ruda pozwoli na ankietę, bo dopiero zmiany po poprzedniej są aktualne 😉
Plus przygotujcie się na jęczenie i spam od ciap do wszystkich graczy tłumaczący, że jej rozwalacie fsy takimi zmianami. Nie po to wybierała x1 żeby grać na X2 😁
-
-
Najwcześniej to pewnie na jesień Ruda pozwoli na ankietę, bo dopiero zmiany po poprzedniej są aktualne 😉
Plus przygotujcie się na jęczenie i spam od ciap do wszystkich graczy tłumaczący, że jej rozwalacie fsy takimi zmianami. Nie po to wybierała x1 żeby grać na X2 😁
Bo tak właśnie jest. Nie pasuje mi ta zmiana na x2, a teraz chcecie jeszcze bardziej namieszać. Dziękuję, nasram
-
Prędkość na tak, układy na nie:)
Ale spam się zrobił z tym propozycjami ankiet, dajcie sobie spokój bo pewnie przez dłuższy czas możemy zapomnieć o ankietach.
-
Witam proponuje tak jak w nazwie tematu.
-pomijanie pustych układów
-flota pokojowa X3
Myślę że jak problemy z jednym z w/w parametrów zostaną przez GF naprawione, żeby to chodziło sprawnie na tzn. starszych serwerach. To możemy pomyśleć nad ankietą w okresie jesienno-zimowym.
Oba na tak
i dodał bym jeszcze floty obronne na x2 z x1 zmienić
aby ciekawiej było troszkę więcej strategii by to dawało
nie ma to jak ST w obronie -
-
Jestem na nie!!
Edit:
Dopiero co była zmiana. Niech to wszystko odczeka chociaż pół roku a najlepiej do kolejnej fuzji.
-
To jest trochę bardziej złożony temat bo wszystko zaczyna się od złej strategii GF w zakresie fuzji (sam tego doświadczyłem kiedy przeniesiono mi konto z pokojowej x8 na uni z x2 i dodam że nie miałem prawa wyboru) ale to wynika też z tworzenia co chwila nowych uni różniących się diametralnie parametrami - pisałem kiedyś że wystarczyłyby trzy/cztery typy uni i łatwiej by było zarządzać fuzjami.
Jest też druga strona medalu - kiedyś był cmentarz przez który można było zmienić uni co dawało graczom jakąś swobodę wyboru (okupioną czasem i trochę anty ale zawsze). Obecnie można z cmentarza wrócić tylko na uni na którym się wcześniej grało. Powoduje to że gracze którzy znaleźli się po fuzji na nowym serwerze z innymi ustawieniami mogą próbować zmienić coś tylko poprzez ankiety...
-
Pokojowa x3, jestem na tak , ale jeszcze nie teraz. Poczekajmy chociaż pół roku.
Pomijanie układów, jestem na nie.