Po wydaniu milionów na starcie, które się nie odbyło udało Wam się manualnie odpisać GS-y i to z naprawdę przyjemnym zyskiem.
Na minus należy wymienić jednak fakt, że tym samym umiera jeden z bardziej zabawnych memików z Kalekowego discorda.
Po wydaniu milionów na starcie, które się nie odbyło udało Wam się manualnie odpisać GS-y i to z naprawdę przyjemnym zyskiem.
Na minus należy wymienić jednak fakt, że tym samym umiera jeden z bardziej zabawnych memików z Kalekowego discorda.
Rozpruty konkretnie, niebawem nic z niego nie zostanie
Graty dla ekipy złomującej
Co ten Hawi odwala. Tyle GS to na oczy nie widziałem.
Brawo za cynk i za całą akcję. Dobra robota.
Tera zysk, a nie już giga.
Gratulacje za taki sztos.
Mega floty.
Czekamy na więcej.
Co tu się zadziało A myślałem, że to burza była a to jednak to tak pie... walnęło Ile tam jest zysku, matko jedyna... Już chyba znamy zwycięzców następnej edycji "Tańca z gwiazdami" Wielkie gratulacje, całe szczęście tym razem gwiazdy spadły
Hawiemu
Gratulacje dla atakujących!
Szo dla obrońcy!
Perseidy przy zdejmowaniu takiej ilości gwiazdek to nic
Karol Wójcicki wam zazdrości pewnie tej ilości upolowanych gwiazd
Graty !
Kurczę, nieźle sieknęło. Gratulacje
Pięknie to wam wyszło. Gratulacje starcia policzonego bo jakoś 12 miesięcy "serwer podobno" nie podołał przy liczbie 300k gwiazd. Ale to mało ważne dobra robota. Dex na PZ-a ankieta akceptacja i starcie jeszcze bardziej soczyste by było. No ale jak to z Hawi już bywało to na dwa razy trzeba. Więc życzę wam następnych ST z dexem na pz-ecie.
Gratulacje, należało Wam się to starcie, % i zysk to jakaś abstrakcja
Sygnalista dobrze się spisał
Hawiemu oczywiście odbudowy, chyba że postanowi coś innego, tak czy inaczej jak odpoczniesz, to wracaj do nas
Tak patrzę na te liczby tutaj i czasem nie dowierzam , choć człowiek grał jak był młodszy to jednak ciągle coś zadziwia . Graty starcia bo zacne
Gratulacje dla Atakujących. Myślę że nasz Top 1 powinien drastycznie zmienić podejscie do gry o ile dalej chce zostać top 1. Jak wiedać błędów nie wyciągnął jeszcze od czasów Scofielda
No ładnie ładnie !!! super lot szkoda że tylko gs padły, nie moge doczekać sie czegoś wiekszego !
Budujcie i rośnijcie
Obrońcy Szo bo pewnie nawet nie zobaczył że stracił co kolwiek