El Chupacabra [TVP] vs. Hawi [NetWars] ~ 16.592% CPN - tankowanie

• Po ostatniej wieczerzy Hawi zaczął się pilnować i trzeba mu to oddać.. jednak nie zemną takie numery:baseball:
    Wyliczony FS z kolonizuj i bawimy się dalej, tankowanie zaliczone :saint:

Dla obrońcy lizaczek!

Dnia 27-05-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor El Chupacabra [TVP]

Mały transporter 608.979

Krążownik 55.555

Pancernik 111.111

Obrońca Hawi [NetWars]

Duży transporter 170.000

Recykler 100

Sonda szpiegowska 414

Gwiazda Śmierci 5

Reaper 64

Pathfinder 10.061

Po bitwie...

Agresor El Chupacabra [TVP]

Mały transporter 601.491 ( -7.488 )

Krążownik 55.478 ( -77 )

Pancernik 110.954 ( -157 )

Obrońca Hawi [NetWars]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.095.474.072 Metalu, 319.187.048 Kryształu i 6.745.089.731 Deuteru

273.868.518 Metalu, 79.796.762 Kryształu i 1.673.999.095 Deuteru

Agresor stracił łącznie 45.530.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.414.345.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 807.207.800 metalu i 852.070.800 kryształu.

Agresor przejął łącznie 10.187.415.226 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.155.324.390

Kryształ: 1.229.259.610

Deuter: 8.416.579.826

agresor zyskał łącznie 11.801.163.826 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.501.270.590

Kryształ: -1.594.432.810

Deuter: -8.506.056.826

obrońca stracił łącznie 12.601.760.226 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• Jakie wyliczenie? BFS był bo o 1 w nocy zdjałem urlop popatrzyłem ze wszystkie łobuzy na urlopach razem z tym tu Adamem czy jak mu tam wiec fsa nie robiłem a on po 3 łobuz jeden zdjął urlop i dupa zmoczona bo 10 minut za późno popatrzyłem.

Mimo wszystko graty

• Jakie wyliczenie? BFS był bo o 1 w nocy zdjałem urlop popatrzyłem ze wszystkie łobuzy na urlopach razem z tym tu Adamem czy jak mu tam wiec fsa nie robiłem a on po 3 łobuz jeden zdjął urlop i dupa zmoczona bo 10 minut za późno popatrzyłem.

Mimo wszystko graty

Oj Hawi Hawi Hawi.. :fgrin: Przeczytaj posta jeszcze raz i potem jeszcze raz, a na końcu napisz posta :goodposting::lool:

No, no wyliczyć FS na kolonizują bez kolonizatora to już sztuka 😁😁😁 nieźle zatankowane 😁😁😁

Kolon został na orbicie razem z planetą, magazyny były pełne (nowo utworzona) więc surka wróciła na moona z resztą floty :saint: :stick:

• No, no wyliczyć FS na kolonizują bez kolonizatora to już sztuka 😁😁😁 nieźle zatankowane 😁😁😁

Kolon został na orbicie razem z planetą, magazyny były pełne (nowo utworzona) więc surka wróciła na moona z resztą floty :saint: :stick:

A od kiedy niby to zmienili? Ja kolonki słałem zawsze z surowcami odrazu i zawsze zostawały na nowej planecie pomimo braku magazynów. Coś mi się tu nie klei z tym liczeniem kolonizuj bo jakby takiego fsa robił to słałby to w układzie a w układzie żadnej porzucaonej planety nie ma a ta znika dopiero kolejnego dnia po 3 w nocy. Tankowania mimo wszystko gratuluje

• Graty Tankowania

Co do kolonizuj nie ma opcji by powstała kolonia a flota wróciła z surowcem..... wiadomo kolonizator znika wraz z powstaniem kolonii ale i surowce zostają na planecie nie ważne od ich ilości i poziomu bądź też braku magazynów... musiało byc tak jak Hawi napisał czysty BFS

Ilość deu kosmos

Hawi Szo

• Widać, że większość komentujących ma spore braki wiedzy i tylko sheaker zrozumial kunszt tego lotu i wyliczenia! :piwko:

Gratulacje Adaś, rośnij duży 8)

Braki powiadasz ? Taaaa ale czytałeś wszystkie posty ? Bo chyba ogarnąłeś że wypowiedział się też obrońca ? Bfs to nie zawrócone kolonizuj .

No ale ja się nie znam i pewnie też mam spore braki :rolleyes3:

Hawi pilnuj dexu bo tu wielu chętnych ,no i czekam na odwet :baseball:

• Zacznijmy od tego, że obrońca był pod wpływem jak się wypowiadał i nie możemy uznać jego odpowiedzi za wiarygodną. :ban:

Wtajemniczeni wiedzą jak akcja przebiegła, oraz że mieliśmy tutaj do czynienia ze światowym poziomem Ogame i wyliczeniem zawróconego kolonizuj z anulowaną astrofizyką sheaker i tak Wam już dużo powiedział..

Otwórzcie wreszcie głowy i poznajcie wszystkie mechaniki oGame X/:foch:

Pozdrowienia dla wszystkich otwartych umysłów, które rozumieją kunszt tej akcji. Pozostałych zapraszam na seminarium z liczenia zawróconego kolonizuj, jutro o godzinie 18:00 na Discordzie Kalyke :closed:.