był czy tam jest event po raz enty na dropienie przedmiotów z imp/exp na ekspach, a przez czas eventu ani jednego..Śmiech.
więcej wpada po za eventem śmiem twierdzić !
ale to taki offtop tylko w tym dziale gdzie sura poleciala na leb na szyje
był czy tam jest event po raz enty na dropienie przedmiotów z imp/exp na ekspach, a przez czas eventu ani jednego..Śmiech.
więcej wpada po za eventem śmiem twierdzić !
ale to taki offtop tylko w tym dziale gdzie sura poleciala na leb na szyje
Na przedmioty akurat jest cooldawn, działa to tak, że wypada przez parę dni a potem przez kolejne nic.
U mnie tak było że jak jest event to przedmiotów nie ma 😁
Było poruszane w innym temacie ten problem, ale nie chce mi się szukać w którym
dziś zniknęło mi z garnizonu 4,5k pionierów. Ani z powodu ataku piratów ani z powodu jakiekolwiek katastrofy na misji ekspedycyjnej
A tak z innej beczki to jak puszczacie misje ekspedycyjne na odkrywcy ?? przykłady jakie i ile statków ?
A tak z innej beczki to jak puszczacie misje ekspedycyjne na odkrywcy ?? przykłady jakie i ile statków ?
Boskiej mocy użyć trzeba, trudu wymaga ona jednak i znajomości pewnych... Dodatki do przeglądarki zainstaluj np Infinity, tam jedynie kliknąć raz musisz i flotę do ekspedycji gotową masz. Przy odrobinie szczęścia, boski pierwiastek spotkać możesz też
tu znajdziesz masę info
co to za wtyczka ?
co to za wtyczka ?
OGLight v5.1.2 - działa podobnie jak AGR
AGR i OgameTracker w dalszym ciągu w stanie naprawy tak ?
agr w ciągu tygodnia powinien być naprawiony
ogame tracker... może o ile GF wrzuci wszystkie brakujące API
pytanie puszczać z planety czy z ksieżyca ?
Z tego z czego Ci wygodniej
Jakby ktoś szukał wtyczki do śledzenia zysków z exp, to OGLight już działa
I love you
Jakieś info od teamu w tej sprawie?
Ruda dodala cos tam o AGR w temacie jakis update
Chodzi mi czy coś już odpowiedzieli w kwestii słabych wyników z ekspedycji. W żadnym ogłoszeniu nie było wzmianki o tym a obiecali to sprawdzić.
Chodzi mi czy coś już odpowiedzieli w kwestii słabych wyników z ekspedycji. W żadnym ogłoszeniu nie było wzmianki o tym a obiecali to sprawdzić.
Nikt nigdy nigdzie nie obiecywał naprawy czegokolwiek. CO najwyżej Ruda napisała że prześle do szwabów info na co szwaby odpowiedziały że wszystko ok i nie ma czego naprawiać.
Nikt nigdy nigdzie nie obiecywał naprawy czegokolwiek. CO najwyżej Ruda napisała że prześle do szwabów info na co szwaby odpowiedziały że wszystko ok i nie ma czego naprawiać.
a ja myslalem ze o AGR chidzi bo ktos napisal ze do tygodnia wroci czy ktos ma jakies info ?
Kolego czytaj posty ze zrozumieniem i nie wkładaj ludziom tekstów, których nie napisali Mój drogi gdzie ja napisałem jedno słowo o naprawianiu czegoś?
QuoteInformacja została przekazana do GF, bo jest tego sporo więcej.
Zapewne dowiemy się czegoś więcej w poniedziałek.
Była informacja, że sprawa została przekazana i dowiemy się czegoś więcej w poniedziałek. Nadal jednak nie ma informacji, dlatego pytam czy ktoś coś słyszał, bo może przeoczyłem jakiś post.