To dajta eko x12 jak 10 nie może być
A jak tak wszyscy chcą pokojową x8 to niech dają do wszystkich klas chociaż to ustawienie 5% bo potem jest problem z fsami a nie mam zamiaru grać generałem
A jak tak wszyscy chcą pokojową x8 to niech dają do wszystkich klas chociaż to ustawienie 5% bo potem jest problem z fsami a nie mam zamiaru grać generałem
eko x10 nie jest mozliwe. Quasar ma te predkosc eko, a dozwolone jest 1 uni na spolecznosc.
Jakiś chochlik się wkradł jest do dozwolone 2 uni z ego x10 na spolecznosc.
eko x10 nie jest mozliwe. Quasar ma te predkosc eko, a dozwolone jest 1 uni na spolecznosc.
Jakiś chochlik się wkradł jest do dozwolone 2 uni z ego x10 na spolecznosc.
Tak, już Kasai sprostowała na poprzedniej stronie, że wkradła się pomyłka. W kwestii eko wszystko jasne. Trzymamy rękę na pulsie
Na teraz dyskutujemy nad omijaniem pustych układów i zmianą prędkości flot pokojowych.
Ja bym jeszcze zasugerował zwiększenie prędkości flot militarnych. Dlaczego tylko floty zbieraczy mają mieć zwiększoną (czytaj usprawnioną) rozgrywkę?
Nie jestem ani w grupie eko, ani w grupie flociarzy, ale prędkość flot militarych również powinna być brana pod głosowanie
Oczywiście
2x na tak, jak również postuluje o zwiększenie prędkości flot militarnych.
2 x na tak
polecałbym zachować rozwagę w prowadzeniu tak odważnej prowokacji z ustawieniami serwera z i graczy podczas wypełniania ankiet jeżeli zapewne takie powstaną GF również o rozwagę - czego akurat nie brakuje , jedyne osoby które nie dadzą się zwariować członkowie Team i zarzad spółki
To nie jest tak ze wszyscy chca speeda x8 to sie nie zdarzy na zadnym z starych uni aby speed został podkręcony do tej wartości chyba nie zdajac sobie sprawy z tego czym jest speed x8 ludzie wypisują posty pod tym kontem albo lobbują swoje wybujale ego expy nie policzycie ile expowmozecie mieć więcej w ciągu dnia z "bonusu" przyspieszenia floty ? Więcej minusów jak korzysci speed x2 jest ok x3 jest ok a najlepszy jest x1 ...
Dlatego w zeszłym roku chciałem przeskoczyć na org uni 1 ponieważ pz to 30% a speed x1 floty najlepsza konfiguracja niestety GF zblokowalo jakbym mogl zaplacic by sie przeniesc na taka konfuguracje to nawet i jutro super styl gry wolno jak zółw flota na stacjonuj z moonow leci po xh same plusy nie trzeba miec sury od teraz ile dni czasem zbieracie by wlaczyc badanie czy budynek macie malo wyobrazni powyzej speedu x2 expow mozna slac wiecej ale powyzej x3 speedu nie ma az tak dyrastycznej roznicy w zyskach nie zrozumiecie tego chyba nigdy
Wiadomo czy będą ankiety?
Hola hola, oraz militarnych
hola hola, fs na siku to nie
Jak szaleć, to szaleć, bądźmy pionierami, dajmy eko x12
Ankieta rozesłana.
Potrwa do 21.06.2024 do 23:30
gdzie ta ankieta jest ?
W grze w zakładce Ogame.
Zakończyliśmy głosowanie w ankiecie.
Większość głosów zdecydowała o zmianie konfiguracji uniwersum -> prędkość flot pokojowych zostanie zwiększona do x8.
Więcej informacji niebawem.