Zmiana konfiguracji serwera ŁADOWNOŚĆ SOND

• Telefon przekręca... Nie mam zamiaru stawiać swojej racji i kropka. Tylko dałem Fakt i przykład co się stanie po zmianach. Każdy straci oprócz Topki.

Powiem tyle, że każdy pomysł jest Forsowany przez Flociarzy tylko po to by im było Łatwiej i szybciej...

Chcecie terroru ekipy z Lacerty na Rosie? Proszę bardzo droga wolna...

Pozdrawiam i kończę ten temat.

• Chyba nie zdajesz sobie sprawy ile po "naprawie" spalania sondy żłopią dexu:S

Oczywiście można nimi nadal przerzucać paliwo na szybko czy też inny surowiec ale ile samego paliwa pójdzie na ten przerzut to ała;)

Przed "cudowną poprawką" GFu można było się tak bawić - sam nigdzie nie miałem żadnych trampków tylko SS mi latały, zwoziły, dosyłały itd.

A potemxD A potem je zezłomowałem bo były "za drogie" w utrzymaniuxD

• Balboa

Pytanie w sondzie X2/x3/X4 skomplikuje ankietę. Głosy za podniesieniem rozdziela się. Lepiej dać konkret pytanie czy podnosimy pokojowe - tak/nie i wtedy ewentualnie decydować. Bądź narzucić wybór X2/X3

Jasne, nie ma sprawy.

Więc najlepiej dwie ankiety TAK/NIE.

Nie wiem jak innym, mi x3 by już wystarczyło. Więc dla mnie TAK może oznaczać x3, NIE x2.

Czekamy na głos supportu.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Damian - jestem ekonomem i głosuję za pojemnością ss. Bardzo mi (jako ekonomowi) się przydawały. Niestety, przed migracją zezłomowałem całą brygadę bo i tak zdążę z ekspedycji pewnie kolejne 9kk zebrać zanim ankieta dojdzie do skutku..

x3 byłaby już fajnym kompromisem, aczkolwiek x4 też super. Przy x4 nie trzeba marnować żadnych slotów LF na dolot do ekspy na 7:30 :) Przy x3 to wymaga kosmicznych technologii napędów..

"Wszystkie zmiany są dla flociarzy" - jakoś nie czuje się flociarzem a daje 2x TAK.

• Damian - jestem ekonomem i głosuję za pojemnością ss.

Twoje zdanie jest mile widziane:) Moje jest odmienne. Teraz trzeba wszystko zaplanować chodzi o logistykę przed akcją:) A po zmianie wygra ten kto dłużej w grze siedzi. Surowce na rakiety, przeciw rakiety itd wszystko na wyciągnięcie ręki jak tylko w grze jesteś:) O zero taktyki i zaskoczenia bo na już wyśle transport albo ss:)

• Nie ustalaliśmy konkretnego, po prostu musi być większość.

Czyli rozumiem, że nie ma odgórnego regulaminu odnośnie zmian? Raz sobie ustalacie że 80% i podajecie dokładne wyniki (jak było przy "przegranej ankiecie") a raz nie podajecie w ogóle wyników, tylko że "wprowadzono zmiany" (jak przy ostatniej "wygranej" ankiecie).