Czy da się wyłączyć te nowe "cosie" wyskakujące przy każdej możliwej okazji?
-
-
i gdzie te przyciski do ekspedycji?
-
Khal Drogo w widoku galaktyki chyba - nie testowałem (nie ufam GF :D).
-
w sumie ustawilem, ale nie wysyla statkow bo komunikat wyskakuje ze ich nie wybrano, a szablon skonfigurowany takze albo ja cos robie zle albo cos im nie pyklo
-
w sumie ustawilem, ale nie wysyla statkow bo komunikat wyskakuje ze ich nie wybrano, a szablon skonfigurowany takze albo ja cos robie zle albo cos im nie pyklo
wyłącz dodatki AGR itp. czysty og działa jak trzeba
Same zmiany "ku lepszemu" i szybszemu zakończeniu gry
-
Mi się bardziej podoba, że nie pokazuje kiedy kończy się jakieś badanie tylko odlicza czas np. 1t 9g 12min - idealnie ; )
-
Mi się bardziej podoba, że nie pokazuje kiedy kończy się jakieś badanie tylko odlicza czas np. 1t 9g 12min - idealnie ; )
Ty faktycznie, jakie wredoty z nich
-
Ruda ratuj, bo przez te wyskakujące okienka jak diabeł z pudełka gotów jestem sie pochlastać !
Wpłyń na tych miłych programistów, żeby to usunęli albo pozwolili na opcjonalny wybór, jak kto chce niech ma okienka.
Usunięcie daty zakończenia badania też jest złym pomysłem, komu to przeszkadzało ?
-
To Wy nie wiecie ze GF ma same cudne pomysly?
Jeszcze jak cos to chcac kolejkowac to samo bafanie to trzeba w nie wchodzic i wtedy mozna kliknac w kolejke bo usuneli strzalke w nadych rzeczach ktore sie aktualnie robia zapewne przypadkiem sie im cos omsknelo i zle wpisalo lub usunelo cos
Oni chyba tam pracuja za kupony na anty dlatego efekty sa jakie sa
A te cosie ktore wyskakuja przy wysylce flot z galaktyki to potrzebne jak lysemu grzebien. Ps zawrotka z tego badziewia nie dziala chyba ze ja nie umiem w to albo sluzy to do innych celow :x
-
Ruda ratuj, bo przez te wyskakujące okienka jak diabeł z pudełka gotów jestem sie pochlastać !
Wpłyń na tych miłych programistów, żeby to usunęli albo pozwolili na opcjonalny wybór, jak kto chce niech ma okienka.
Usunięcie daty zakończenia badania też jest złym pomysłem, komu to przeszkadzało ?
Zgłosiłam to wyżej, zobaczymy
-
Dlaczego znowu psujecie grę...
-
Dlaczego znowu psujecie grę...
Bo im za to płacą?
-
Zgłosiłam to wyżej, zobaczymy
Oby to poprawili bo przecież te powiadomienia to jakieś nieporozumienie. Teraz przy szpiegowaniu mam powiadomienie na dole i do tego jeszcze rameczkę w rogu ....
-
gorsze, to od tych okienek jest kolejkowanie za kazdym razem tezeba od nowa klikac w budynek itd.. porazka czy Oni nie trstuja tego jak skoncza jak wyglada i dziala finalnie ?
-
Finezja dobrze prawie kurka
Polejcie mu natychmiast