Skrócony czas minimalnego urlopu

• Wydłużyć urlop z 48 do 72h, z brakiem możliwości wysłania ataku i misji zatrzymaj na przez 24h po zejściu z urlopu. A dla tego mądrego od randomowych ruchow przegladarki, to informacja taka ze te randomowe ruchy przed niczym nie ratują. Za to można by zwiększyć noobprotect do nawet 50kk pktow.

• Wydłużyć urlop z 48 do 72h, z brakiem możliwości wysłania ataku i misji zatrzymaj na przez 24h po zejściu z urlopu. A dla tego mądrego od randomowych ruchow przegladarki, to informacja taka ze te randomowe ruchy przed niczym nie ratują. Za to można by zwiększyć noobprotect do nawet 50kk pktow.

Mało wiesz jak tak ale widocznie jesteś "expertem" w dziedzinie AI :trollface:

EDIT: Tak jak się spodziewałem, zawsze najwięcej do powiedzenia mają pogromcy satelit i DT, wrzucający się do "Starć Tytanów". Nie bój się, będziesz mógł dalej tłuc newbie, moje rozwiązanie nie będzie rozpowszechniane, będziesz dalej karmił się bezbronnymi :saint:

• Po co zakładasz taki temat jak sam siedzisz np wiecznie na u na earth Bo się boisz że cię dojadą za twoje głupie komentarze pod st:trollface:.

To miał być koniec. Niestety gracze dla których celem jest bicie o wiele słabszych poziomem i technologicznie bardzo psują grę...:trollface::trollface:.

Nawet w opisie sojuszu płacz..

A.co do pomysłu to dość głupi i jak coś działa to po co zmieniać.

• Tak miało być, usunięcie konta i koniec grania jak zobaczyłem co za patologia robi tam wyniki ale koncept się zmienił. Tak samo niebawem gra w trybie urlopu też się zmieni ale potrzeba jeszcze trochę czasu :D

Tak, bo jak ty coś uważasz za głupie, to przecież takie jest. Na pewno. Myślenie (o ile jakieś tam istnieje) na poziomie 5-latka.

Jeden argument do płaczu będziesz miał niedługo mniej.

Twoja interpunkcja dalej leży i kwiczy, masz kilka + na później ",,,,,,,,,,," :trollface:

Mało wiesz jak tak ale widocznie jesteś "expertem" w dziedzinie AI :trollface:

EDIT: Tak jak się spodziewałem, zawsze najwięcej do powiedzenia mają pogromcy satelit i DT, wrzucający się do "Starć Tytanów". Nie bój się, będziesz mógł dalej tłuc newbie, moje rozwiązanie nie będzie rozpowszechniane, będziesz dalej karmił się bezbronnymi :saint:

Widać na pokładzie mamy eksperta od wszystkiego. Proszę Państwa forum mozemy zamykać, po co rozmawiać, on wie lepiej.

Wszystko co piszesz wskazuje, ze nie rozumiesz mechaniki tej gry, nie rozumiesz na czym polega latanie, nie rozumiesz czemu sluzy urlop i czemu wiekszosc ludzi proponuje podobne rozwiązania. Zwyczajnie nagrałeś sie w inne gry przeglądarkowe i chcesz tu wpychać rozwiązania rodem z plemion. Ta gra jest inna, jak Ci nie pasuje, nie radzisz sobie, zmien gre.

• Ogólnie to powinna być opcja że po zdjęciu urlopu kolejnego nie mozesz odpalić szybciej za 24-48h i tyle. Cała reszta to pic na wodę i tak nic w tej grze nie działa jak powinno łącznie z cmentarzem czy usuwaniem nieaktywnych kont po roku nieaktywności a kończąc na setkach innych rzeczy :D Więc idąc tym tokiem myslenia - jak zaczną babrać przy urlopie jeszcze wyjdzie na to że po odpaleniu nie będzie dało się go zdjąć :D

• Szkoda, ze moderator tu nie wkracza, bo takie odzywki z obrażaniem kolegów nadają sie do kasowania i zbanowania gracza aż do zamknięcia tematu.

Uważam, że urlopy są ustawione prawidłowo.

Jedyna sprawa, którą popieram to wprowadzenie po zejściu z urlopu zakazu ataków przez tego gracza na kilka godzin(np.6 h).

• Szkoda, ze moderator tu nie wkracza, bo takie odzywki z obrażaniem kolegów nadają sie do kasowania i zbanowania gracza aż do zamknięcia tematu.

Uważam, że urlopy są ustawione prawidłowo.

Jedyna sprawa, którą popieram to wprowadzenie po zejściu z urlopu zakazu ataków przez tego gracza na kilka godzin(np.6 h).

Wkracza, obraźliwe posty i prowokacje zostały już usunięte z tego co widzę.

To mogłoby być coś ciekawego z limitami po urlopie.

• Jedyna sprawa, którą popieram to wprowadzenie po zejściu z urlopu zakazu ataków przez tego gracza na kilka godzin(np.6 h).

Miałem to na samym poczatku zaproponowac, ale doszedłem do wniosku ze blokada musiałby być obustronna bo najlepszą obroną jest atak. Blokada ataku po powrocie z urlopu, nawet 6h to z kolei nietykalność, całkiem kusząca dla zwykłych graczy, szczególnie tych co ,,czuja sie nękani,,, ale jest problem z paczkomatami, które stałyby się niezniszczalne.

To mogłoby być coś ciekawego z limitami po urlopie.

Proponuję wystosować pismo do sądu o zakaz zbliżania, prędzej przejdzie nie taka zmiana w urlopach. :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis