Czy można badać podczas rozbudowy laboratorium?
-
-
Nie.
-
Nie wiem, na ile był to błąd, a na ile część mechaniki, ale w moim przypadku po rozpoczęciu budowy laboratorium dało się wstawić nowe badanie... natomiast nie działa to w drugą stronę.
-
aboratorium dało się wstawić nowe badanie... natomiast nie działa to w drugą stronę.
A może wrzucił ci tylko do kolejki budowania?
-
aboratorium dało się wstawić nowe badanie... natomiast nie działa to w drugą stronę.
A może wrzucił ci tylko do kolejki budowania?
Nie, rozpoczęło normalnie badanie.
-
Ja mam tak, że buduje lab i mogę normalnie badania sobie włączać, ale nie włączam, bo obawiałem się, że to bug. Grałem jakiś czas temu to nie było możliwe.
-
Stary to błąd.
Było to już zgłaszane na starym forum jak jeszcze w team byłam.
Kolejność:
Budynek > Badanie - przyjmuje
Badanie > Budynek - niedozwolone
-
Kolejność:
Budynek > Badanie - przyjmuje
Badanie > Budynek - niedozwolone
Ale przecież to jest logiczne. Zaczniemy budowę, wciąż mamy wolne laboratoria do badań. Zaczniemy badanie, co wiąże się z pracą wszystkich laboratoriów, to gdzie ma być miejsce na rozbudowę?
Jedynie co, to czas badania mógłby być dłuższy w takiej sytuacji. Oczywiście potwierdzam, że taka możliwość jest i potwierdzam, że przez wersją 7.x na pewno nie dało się w obie strony.
Edit. To co mnie ciekawi, to czy kolejka rozbudowy zostanie zrealizowana jeśli zaznaczymy np. 2 rozbudowy laboratorium i naraz zaczniemy badanie. Pytanie brzmi czy druga budowa się wykona? Zapewne nie, choć jeśli to błąd, to nie wiadomo.
-
Edit. To co mnie ciekawi, to czy kolejka rozbudowy zostanie zrealizowana jeśli zaznaczymy np. 2 rozbudowy laboratorium i naraz zaczniemy badanie. Pytanie brzmi czy druga budowa się wykona? Zapewne nie, choć jeśli to błąd, to nie wiadomo.
Zostanie zrealizowane tylko pierwsze zlecenie rozbudowy laboratorium. Drugie zostanie anulowane