z administracji forum albo ogame posiweci chociaz odrobine swojego czasu zeby zrobic jakies archiwum czy cos w tym style z tematami ze starego forum czy znow kilka lat z zycia gry i forum zniknie sobie tak o jak juz kiedys mielismy okazje zobaczyc?
czy ktokolwiek
-
- Rozwiązane
- Forum
- skar
- Closed
-
-
Prawdopodobnie właśnie druga opcja. Będziesz musiał sam napisać nową historię
-
z administracji forum albo ogame posiweci chociaz odrobine swojego czasu zeby zrobic jakies archiwum czy cos w tym style z tematami ze starego forum czy znow kilka lat z zycia gry i forum zniknie sobie tak o jak juz kiedys mielismy okazje zobaczyc?
Cóż. Stare forum ma być jako archiwum. Kwestia tylko tego ile GF je zostawi.
Inna sprawa że forum i tak straciło już tam dużo postów i tematów z ex serwerów.
-
jedyny plus tego nowego forum to taki ze ciap ma tylko 30 postow wiecej ode mnie to jesli znow mnie nasza od lat nadgorliwa moderatorka nie pobanuje za jakies glupoty bo akurat miala zly humor to jest szansa przegonic ciapke w postach
-
głowne tematy sa przenoszone z tevgo co widze.
zwykle tematy st, jakies inne pojedyncze - kogo to obchodzi z upływem, czasu ?
-
Ta sytuacja była nieunikniona (o czym pisania kasai), dotknęła również innych społeczności
Jedyne co pozostało to stworzenie nowej historii na tym forum.
Swoją drogą, ten nowy silnik nie jest aż taki zły.
Tak, ważne (główne) wątki. STarć jest mega dużo xd nie widziałbym sensu tego kopiowania (nawet gdyby taka opcja była możliwa) Zawsze można zerknąć na stare forum.
-
Archiwum raportów wojennych było by fajnie zostawić i przekopiować na nowe. Albo chociaż TOP10 największych.
-
Ja z miłą przyjemnością poczytałbym stare tematu z mojego ex uni. Wojny, walki na słowa, ucieranie sobie nosa, rozpady i fuzje sojuszy.
Dawni wrogowie, nawiązujący współpracę. Dotychczasowi sojusznicy nie mogący na siebie patrzeć.
Ogame, zwłaszcza ten dawny, to nie tylko cyfry, ale też ludzie.
-
Gram od poczatku ogame.
Rozumiem że nie było Cie od 10 lat.
Niestety to juz nie ta sama gra o czym przekonasz sie na nowym uni.
Zycze zebys utrzymał sie dłuzej niz 1-2 miesiace, wtedy mozemy pogadac - zobaczysz sporo roznic.
-
święte słowa
z chęcią bym popatrzył na starcia z u41 lub u50 a nawet z Elektry
-
Gram od poczatku ogame.
Rozumiem że nie było Cie od 10 lat.
Niestety to juz nie ta sama gra o czym przekonasz sie na nowym uni.
Zycze zebys utrzymał sie dłuzej niz 1-2 miesiace, wtedy mozemy pogadac.
Grywałem kilka razy na nowych uni, wiem jak to wygląda.
Rozmawiamy o usuwaniu starych wątków z forum.
Usuwając taki kawał historii, odpowiedzialne za to osoby, pokazały w jakim ciemnym miejscu mają graczy.
Liczą się pieniądze i ja to doskonale rozumiem, ale....
Pozostawienie najstarszych wątków na forum nie spowodowałoby bankructwa GF.
-
z chęcią bym popatrzył na starcia z u41
Tematy z u41 przepadły bezpowrotnie przy czyszczeniu forum które odbywało się zawsze przed zmianą wersji.
U41 czy moje ukochane u8 skasowane zostało bez ostrzeżenia. Nawet nie było szansy czegoś zapisać.
Teraz chociaż jest szansa na zapisanie czegoś nawet jak kiedyś skasują forum.
-
Niestety my jesteśmy tylko użytkownikami forum. Nowe forum Nowy ja. U6 zostanie zawsze w serduszku
-
to forum jest takie super ze nie idzie raportow wrzucic bo nawet nie ma dzialow tego uni
-
to forum jest takie super ze nie idzie raportow wrzucic bo nawet nie ma dzialow tego uni
Na forum pojawia się tylko działy serwerów po łączeniu.
-
to uni nie bralo udzialu w uf z tego co mi wiadomo niestety
moze kasuja nas po prostu i tyle
juz dawno od farm mialem tam grozby ze bede wykasowany z uni, widocznie mieli racje...
-
uni nie bralo udzialu w uf
O jakie uni chodzi?
Podfora uniwersów Exodusowych zostaną zamknięte 13.03. ok godz 10:00
-
To prawda, że nie ma tutaj połowy uniwersUF (patrz UF). Zawsze możesz jeszcze wrzucić na to stare forum
tylko po co? skoro i tak tą stronę skasują
A jak Wam mija niedziela?
-
Postaram się przenieść największe starcia ze starego Forum.
Potrzebuję trochę czasu na poukładanie głównej topki, aby móc się tym zająć.