powiedzcie mi, co to są za statki handlowe widoczne w teleporcie?
a druga sprawa dlaczego można telepać satelity?
powiedzcie mi, co to są za statki handlowe widoczne w teleporcie?
a druga sprawa dlaczego można telepać satelity?
Też to widziałem, satelity teleportowałem, pytałem się brata ma to samo ale nas to już nic nie dziwi. Ktoś z Gameforge to widział, wypuścił i jemu nie przeszkadzało więc po prostu to akceptujemy
No i pełzacze...
Kto stawia satelity słoneczne na moonie?
Widziałem, że niektórzy nawet stocznię stawiają.
Widziałem, że niektórzy nawet stocznię stawiają.
a co dziwnego w stoczni na księżycu?
Dwa albo trzy lata temu był taki twór jak rynek, który jako ficzer używał statków handlowych zamiast transporterów w transakcjach.
A to co widzimy teraz to nieudolność programistów GF., którzy z jakiegoś powodu nie usunęli tego statku, tylko zamaskowali gdzieś i teraz po aktualizacji wyszło niedbalstwo.
Dwa albo trzy lata temu był taki twór jak rynek, który jako ficzer używał statków handlowych zamiast transporterów w transakcjach.
A to co widzimy teraz to nieudolność programistów GF., którzy z jakiegoś powodu nie usunęli tego statku, tylko zamaskowali gdzieś i teraz po aktualizacji wyszło niedbalstwo.
Rzeczony statek handlowy jest w grze do tej pory i widoczny jest u gracza z wybraną klasą - generał podczas "zwrotu" statków z powstałego w wyniku ataku pola wrakowego ^^
Rzeczony statek handlowy jest w grze do tej pory i widoczny jest u gracza z wybraną klasą - generał podczas "zwrotu" statków z powstałego w wyniku ataku pola wrakowego ^^
troche to bez sensu, jest zwracany statek którego nie można zbudować..Ale nie moje małpy i nie mój cyrk
Display MoreDwa albo trzy lata temu był taki twór jak rynek, który jako ficzer używał statków handlowych zamiast transporterów w transakcjach.
troche to bez sensu, jest zwracany statek którego nie można zbudować..Ale nie moje małpy i nie mój cyrk
Rzuć okiem na tego screena jesio raz . . . Ten statek tylko dostarcza statki odzyskane z pola wrakowego . . . ^^
Aaaa. takie buty;-)Nie gram generałem, więc nie wiem, ale to i tak trochę dziwnie nazwali.. "statek handlowy.".. on tyle ma wspólnego z handlem co świnia z rowerem.Jakiś "holownik wraków" albo coś w tym stylu, to jeszcze ujdzie, ale statek handlowy?
A tam marudzicie ,ja tam przetransportowałem satelity słoneczne statkami handlowymi i teleportowałem je w kosmos.
Można ,można trzeba tylko chcieć a nie tylko narzekać.
Pozdrawiam ja:)
Aż się uśmiechnąłem, zobaczcie co przez lata GF nam zrobiło z głową
Oczekiwania - 'oo może to powrót rynku, jakiś easter egg, coś się święci, warto pospekulować czym nas zaskoczą'
Rzeczywistość - 'błąd programistów po niewypale z tak dużym potencjałem pod względem wygody'
kurtyna
satelity słoneczne od zawsze można było budować na księżycu jak i cała resztę budynków oprócz kilku zawsze wykluczonych aż po dzień dzisiejszy Bardziej zdziwiłbym się jeżeli ktoś zacząłby budować magazyny na księżycu
No i pełzacze...
Kto stawia satelity słoneczne na moonie?
Dobrze mieć jednego satelitę, aby bronił przez farmingiem sondami. Satelitą nie odlecisz, więc zostanie bronić.