Witam,
Po rozmowie z kilkoma graczami podjęliśmy decyzję o rozpoczęciu projektu pt. "FAME OGAME MMA" (czyt. FEJM OGEJM EMEMEJ), który ma na celu przede wszystkim PROMOCJĘ gry, a także humanitarne rozstrzyganie sporów, które pojawiają się w naszej społeczności.
W ostatnim czasie wynikło sporo konfliktów między graczami, a także członkami supportu, więc otwieramy się na to, by połączyć to z propagowaniem gry oraz dobrą zabawą.
Jeśli cała inicjatywa zostanie dobrze odebrana, wtedy razem z członkami zarządu sporządzimy odpowiedni regulamin, potwierdzimy kartę walk, a także ustalimy resztę ważnych szczegółów.
Na ten moment najważniejsze jest znalezienie zawodników, lecz po tym co prezentują niektórzy gracze, obawiamy się, że może zabraknąć miejsca na karcie.
Jest to dla nas nowość, więc liczymy na pewnego rodzaju wyrozumiałość, a także to z czym każdy z Was się urodził, czyli POMOC, która jest niezbędna, by doprowadzić to przedsięwzięcie do końca.
Liczymy, że po pierwszej edycji, każda kolejna będzie formalnością, a także skokiem na kolejny poziom organizacyjny i promocyjny, a jak wspominałem wcześniej to jest naszym priorytetem.
Na ten moment możemy Wam przekazać, że kilka osób wzięło sobie do serca i jest duża szansa, by ta gala stała na najwyższym poziomie.
W pierwszej kolejności:
1) Szukamy zawodników, którzy potwierdzą chęć wzięcia udziału w tym jakże innowacyjnym pomyśle. Poniżej przedstawię proponowane walki, a także proponowanych zawodników. Jeśli ktoś nie został wypisany, a czuje się na siłach to prosimy o kontakt, postaramy się przeanalizować i wziąć pod uwagę każdą kandydaturę.
Trash talk, którego nie brakuje pomimo braku takiej organizacji, jest mile widziany, ale wszelkie wywiady, konferencję i ważenia będą rozpisywane i ogłaszane z dużym wyprzedzeniem.
2) Szukamy sponsorów, którzy chcieliby wesprzeć gaże dla walczących zawodników.
My jako zarząd nie chcemy zarobić nawet grosza na tym przedsięwzięciu, więc wszystkie możliwe dotacje będą rozdzielane tylko i wyłącznie dla zawodników, by jeszcze bardziej zachęcić do wzięcia udziału.
Na ten moment podjęliśmy decyzję, by pensje były wypłacane w Antymaterii, ale to i kilka innych aspektów w każdej chwili może się zmienić. Liczy się dobra zabawa.
3) Szukamy osób, które charytatywnie jak team i ja, chcą pomóc w organizacji. Jest wiele do roboty przy takim evencie, więc takie kwestie jak ważenie, wywiady, tworzenie karty walk, szukanie sponsorów, reklama, prowadzenie gali czy oprawa graficzna, a także muzyczna wciąż potrzebują wsparcia. W zamian na ten moment nie oferujemy nic poza oczywiście satysfakcją i dumą, ponieważ jak wspomniałem wyżej ja wraz z resztą zarządu podjęliśmy decyzję o całkowitej rezygnacji z jakiegokolwiek zarobku z organizacji gali. Jednakże gdyby ktoś bardzo mocno angażował się w pomoc, traciłby dużo czasu dając od siebie naprawdę ogrom zapału to bierzemy pod uwagę zapłatę za ponadprogramowy angaż.
Mamy nadzieję, że wszystko jest jasne i klarowne, a w przypadku pojawiających się pytań odpowiemy na wszystkie. Liczymy także na głos wsparcia ze środka społeczności, a wszystkie dobre rady, pomysły i propozycję będziemy stale monitorować, zapisywać i analizować, a także wcielać w życie, niczym te z działu PiP OGame.
Prośba do Teamu-nie usuwajcie tematu, jeśli założony jest w nieodpowiednim dziale, a raczej go przenieście, ale wydaje mi się, że to odpowiednie miejsce, bo priorytetem jest promocja gry OGame.
Przechodząc do meritum, czyli karty walk, na ten moment mamy takie pojedynki jak:
plazmatorek vs. Zohan
Y2K vs ...
Balboa vs Fenrir Pogromca Cygana Klakalaka - w tym przypadku, albo stoczę walkę z trzema na jednej gali, albo z trzema podczas jednej walki, albo z nikim czyli CAC w zastępstwie.
Zostaje kilku graczy, którzy oczywiście bardzo zasługują na uczestnictwo, jest to:
Tomek2021 Damian Kobrowski Utrapieniec Nocna Furia Slblukasz Art yoda psychiatra yody fantasmagoria ITO _ Dragon olszyn3k CAC Eli Lama Sabachtani Adam Xearo showtime Erza_t Styrtasiepali i wielu, wielu innych. Ale tak jak wspomniano w pkt 1) warto samemu się zgłaszać.
Na ten moment kończąc wstęp do nowej organizacji, chciałbym przedstawić nasze logo:
Proszę o kulturę wypowiedzi, mającą na celu podniesienie poziomu powagi tejże organizacji.
Zapomniałem dodać na koniec najważniejsze... DAJMY LUDZIOM IGRZYSK!