Witam.
Jak w temacie. Dziś, nasiliło się wylogowywanie z gry. Owa sytuacja, nasila się od wczoraj.
Wersja gry 11.6.2
U68 , nie wiem jak na innych uniach.
Czy operatorom gry, coś wiadomo o tym problemie?
Częstsze wylogowywanie się z gry.
-
- 11.6.0
- Awizo
-
-
chyba każdy ma ten problem... czasami potrafi wylogować z 10 razy w ciągu godziny... podobno za mało anty ludzie kupują i brakuje im kasy na lepsze serwery i programistów
-
Witam.
Jak w temacie. Dziś, nasiliło się wylogowywanie z gry. Owa sytuacja, nasila się od wczoraj.
Wersja gry 11.6.2
Czy operatorom gry, coś wiadomo o tym problemie?To nasiliło się dziś czy od wczoraj się nasila? Bo u mnie takie problemy nie występują . . . ^^ Pozdrawiam
-
U mnie na komputerze prawie wcale mnie nie wylogowuje, a na telefonie prawie zawsze mnie wylogowuje.
-
Witam.
Wersja gry 11.6.2
Czy operatorom gry, coś wiadomo o tym problemie?To nasiliło się dziś czy od wczoraj się nasila? Bo u mnie takie problemy nie występują . . . ^^ Pozdrawiam
Dziwnie to sformułowałem, ale co tam, nasila się od wczoraj i niema na to lekarza
-
rozwiązań tych zagadek może być kilka , jeżeli administracja chce się upewnić czy nie zmieniasz swojego IP , ktoś chce się uprzejmie dowiedzieć kiedy flota wraca , bądź zbyt szybko dokonujesz akcji , albo dlugo przesiadujesz na koncie .
W moim przypadku również zdarzają się częste wylogowania , ale znane mnie są tego prawdopodobne powody Zmiana haseł nic nie pomaga i autentyfikator w dzisiejszych czasach po samym IP można wykraść kodowanie z autentyfikatora jest to prostrze jak w poprzednich latach łączność bluetooth wfi oraz większą informatyzacja świata chociaż ogame to już nie jest aż tak istotna gra jak kiedyś że ginęły konta i było prarcie na szkło ale ktoś coś zawsze 👀 🤭
-
U mnie też pojawia się często ten problem, używam telefonu/komputera.
Czasami nawet podczas zrzutki surowców gdy jestem już w okolicach 7-8 planety dostaje wylogowanie.
Bardzo męczący problem. Są dni gdzie nie wylogowuje wcale a są dni gdy podczas godziny dostaje 4-5 wylogowan.
-
U mnie też pojawia się często ten problem, używam telefonu/komputera.
Czasami nawet podczas zrzutki surowców gdy jestem już w okolicach 7-8 planety dostaje wylogowanie.
Bardzo męczący problem. Są dni gdzie nie wylogowuje wcale a są dni gdy podczas godziny dostaje 4-5 wylogowan.
U mnie podobnie kilka dni bez wylogowań aż przychodzi dzień i co jakiś czas wywala z gry do lobby.
-
Ogólnie są jakies problemy z serwerami od paru dni nie tylko w PL. Tyle ze jakoś dziwne wybiórczo niby to się dzieje. Albo pingi i lagi - po 20-30s albo jak piszecie wywalania do lobby co chwila i to jak by w cyklu równo co 5 min - tak uogólniając i ti potrafi z 10 razy nawet w ciągu co chwila ładowąć. Albo jakieś DDOsy lecą albo jakie śmiecie znowu boty odpalają i serwery mulą. Kij wie . Coś jest na rzeczy. Dziś rano też - do gry logowało mnie chyba z 3 min z pingiem 18...
Trochę przypomina to próbę logowania z innego urządzenia - jak by ktoś próbował się na twoje konto logowac - np z telefonu to na kompie cię wywali... miejmy nadzieję że DB nie wyciekło gdzieś i ktoś nie próuje jakiegoś brute force'a ładować
-
Mnie też często wywala z gry a czasami robi się coś takiego
Dzieje się tak tylko na Earth, na Narvi wszystko śmiga elegancko.
-
jezeli wszyscy mamy podobne problemy wiedzcie ze coś się dzieje i jesteśmy na oku wielkiego brata 😁🤭🤭🤭
Przyznajcie się po ile godzin siedzicie na koncie że macie takie problemy 😉
-
jezeli wszyscy mamy podobne problemy wiedzcie ze coś się dzieje i jesteśmy na oku wielkiego brata 😁🤭🤭🤭
Przyznajcie się po ile godzin siedzicie na koncie że macie takie problemy 😉
Ja w większości pracuje przy laptopie więc zakładka odpalona cały czas, czasami nic sie nie dzieje a czasami tak jak ktoś wyżej pisał, relog przy zwozce surowcy np.
-
Z tymi lagami to już do głowy dostać mozna...Wysłalem flote na stacjonuj na moona, i mi wcieło ponad 200 k Dt, surowce są , a floty nie ma.Ticket wysłany, ale znając zycie znowu będa chcieli zrzuty ekranu, i inne podobne badziewia....no juz na prawdę grac się odechciewa
Znalazła się , po 30 min
-
Czy wiadomo kiedy ten błąd zostanie naprawiony?
W ostatnim czasie jest tragedia - potrafi wylogować ponad 10 razy w ciągu godziny.
-
Czy wiadomo kiedy ten błąd zostanie naprawiony?
W ostatnim czasie jest tragedia - potrafi wylogować ponad 10 razy w ciągu godziny.
Ja tym akcja GFu bym sie nie dziwil chca wylapac boty i inne psoty 😁
Bardziej mnie nurtuje brak możliwości użycia teleportu na fonie muszę zmieniać na wersję mobilna a na wersji mobilnej znowu nie można wysyłać floty bo potrafi robić się czarny ekran 😊 uwielbiam błędy 😁 to nie jest jedyną strona z bledami w sieci jest mnóstwo stron internetowych z różnymi bledami 😊 nie wiem po co programiści kończą studia 🤭🤭🤭 kiedyś nie było z tym problemu 😁 zachciało się wszystkim nasrać reklam dorzucić rozbudowń stron internetowych gdzie nie mogą ogarnąć poprawnie kodowania i tak sami nie wiedzą do końca w czym błąd polega 🤭🤭🤭 nie chce im się to wszystko czekać bo by jeszcze większą ilość czasu stracili [...] kreci się to się kręci 😁 żenada 😂