Czy Ty aby za dużo od GF nie wymagasz ? Przecież oni nie umieją zrobić aktualizacji bez spierdzielenia czegoś
daj im jakieś 2 lata żeby to ogarnęli, wtedy można myśleć o fuzji 🤣
Posts by Nevermind
-
-
Mimo iż raczej nie przepadam za Tobą to jednak to starcie bardzo cieszy i gratulacje jak najbardziej Ci się należą.
Good Job i oby więcej tu takich starć z tym Panem po prawej stronie

-
U mnie wszystko bangla, przynajmniej na tel. (Mam gołe ogame) zobaczę co będzie jak odpalę lapka z dodatkami
-
Szkoda że akurat Majcher… chyba jedyna osoba z LbK i ich wszystkich „lizodupow” którą można lubić.
Anomalia gratulacje strzału, procent ładny i zysk
jeszcze raz Gratulacje -
A no to trafiłeś na odpowiednie uni. Tu nikt nie skupuję kont, nie ma czegoś takiego jak paczki surowców, a i słowo push jest obce. Nic tylko grać uczciwie jak wszyscy tego zacnego uni, i cieszyć się zabawą wraz z zespołem Ogeja. Niech moc będzie w karcie yyy przepraszam z tobą
.Takie posty to aż szkoda nie zacytować
idealny opis Kerbera 
a dla agresora Gratulacje
-
Śmierdzi na kilometr. Ktoś wystawił flotę na byłym koncie kumpla. Vegi... kriss... Wesoła gromadka. Wesoła huśtawka. Drugie podejście do top łan push. Rzygać się chce jak się na ten syf patrzy. Typowa ustawka... Typowy push.
nie no, co Ty gadasz? Tutaj chociaż chłopaki poczekali te kilkanaście dni

Wiadomo teraz czemu Kriss nie sprzedał konta innemu graczowi bo by tego pusha nie było 🤫
Najgorsze w tym wszystkim jest to że wszyscy wiedzą jaka historia stoi za tym starciem ale nikt nie może im tego udowodnić. No ale jak ktoś nie ma zycia realnego to szuka dowartościowania w cyferkach 🙃
Strach, DaVinci Gratulacje dla Was! To pewnie były ciężkie dni planowania 😂Majs dumny jestem że wyciągnąłeś lekcje ze starcia na Riddiku

-
Ale pierdylło
gratulacje Anomalia, będzie na co przetapiać
dla obrońcy SzO
jeszcze raz gratulacje akcji -
Szkoda że tylko tyle pancy padło ale nie ma co być zachłannym, jeszcze utopi większą ilość

Gratulacje Wariat -
za każdym razem ląduje FS i dziś 30s i skan
ktoś powie że to przypadek, ale te przypadki są prawie że codziennieTeż sie czasem nad tym zastanawiałem, jak to możliwe? A miałem taką sytuację wielokrotnie
hunters i inne tego typu boty Panie
na „sucho” nikt nie jest w stanie po kilkunastu sekundach skanować planety gdzie siadła flota
brak skilla zastępowany jest botami i wspomagaczami niestety… 🤫 -
Gratulacje, chwila zadługiej gatki z mechanikiem i jest efekt. Gratulacje wyczucia czasu. DT za chwilę będą odbudowane, szkoda tylko surowcy ale to tylko gra i cyferki.
Jeszcze raz gratulacje
-
Ładnie trafione
zysk się zgadza, przetapiaj na pance 
-
Display More
Akurat tutaj podnóżku Majsa nie masz się czym szczycić, co do poprzednich starć na Tusku się nie wypowiadam, tak tutaj Tusk miał błąd z podniesieniem floty, i dzielenie i odejmowanie surowcy nie pomagało.
Na dowód masz SS ze Tusk widział że leciszKolega nie potrafił jak widać nic zrobić , ani tp ani ponieść floty .
Wy to wyzywanie to macie juz w sojuszu chyba normą , a wiec Ciebie pewnie czeka to samo co Tuska tu w tym ST

Ale jak juz go tak bronisz to powiedz mu żeby wiecej botów używał i czekał do ostatniej chwili ,
żeby podnieść flote to napewno bedziesz musiał częściej bronić kolegi słownie . Tu nie bylo błędu tylko cwaniactwo wyszło ze chcial znów na ostanie sekundy podnieść

I pyk nie pykło

Bez odbioru

Nie, ja Ciebie nie wyzwałem, stwierdziłem fakt. Gdybym napisał że jesteś „ chu, kur, fra” itp. To jak najbardziej miał byś rację, ale jak boli Cię określenie podnóżek to mogę zmienić na parobek. Teraz lepiej?
Nie strasz, nie strasz bo się zesrasz 😎 Ja mam życie realne, w poszanowaniu mam to czy ktoś mi 1kk DT zezłomuje czy nie 🤣 nie żyje ta z bugowana gra.
Bez pozdrowień
-
Akurat tutaj podnóżku Majsa nie masz się czym szczycić, co do poprzednich starć na Tusku się nie wypowiadam, tak tutaj Tusk miał błąd z podniesieniem floty, i dzielenie i odejmowanie surowcy nie pomagało.
Na dowód masz SS ze Tusk widział że leciszA teleport ?

Tego sposobu akurat nie znał, próbował dzielić, odejmować surowce itp. Zapewne gdyby o tym wiedział to by to zrobił.
Swoją drogą to ogólnie na priv miał bym do Ciebie pytanko
-
Na dowód masz SS ze Tusk widział że lecisz -
Top na Pance przyjemniaczku 😂 Gratualcje i lec dalej

-
Display More
Po swoich puszówkach to każdy potrafi, szczególnie jak ci stoi w układzie z którego boisz się ruszać ;P
Żałosny przykład desperacji i braku ogarnięcia tej gry. Kupiłeś konto z kolosalną flotą a latasz jak ostatnie ścierwo po kontach z tak niskiego top i po takich śmieciach że aż boli patrzenie na to...
Idealny przykład upadku, dofarm se jeszcze na tych twoich którymi układy betonujesz ze strachu.
Nie pozdrawiam.
P.S Gdzie jest kasa za konta się pytam ?? Złodzieju niemyty.
Myślę ze latanie małymi flotami u nas na U spowodowane jest tym że każdy atakowany zamienia się w konfidenta i zaraz do piekarza Majsa biegnie z płaczem. Nic z tym nie zrobimy taka obecna generacja pi*d a nie facetow (graczy)

Gratulacje Wariat kolejnego STeka, dawaj kolejne -
Gratulacje, nie duży % ale zysk już cieszy
lataj dalej a statuetka złotego dildosa poleci do Ciebie 😂 -
Wejście na pełnej pizzzz
lataj dalej, zostało parę ancymonków do ubicia 
-
Ciśnij Wariatuńcio dalej
przetapiaj na krążki i kos dalej 
-
Wariat ale ciśniesz
przetapiaj na latawce i uważaj żeby Ci deu nie zabrakło 😅