Ale pierdylło
gratulacje Anomalia, będzie na co przetapiać
dla obrońcy SzO
jeszcze raz gratulacje akcji
Ale pierdylło
gratulacje Anomalia, będzie na co przetapiać
dla obrońcy SzO
jeszcze raz gratulacje akcji
Szkoda że tylko tyle pancy padło ale nie ma co być zachłannym, jeszcze utopi większą ilość ![]()
Gratulacje Wariat
za każdym razem ląduje FS i dziś 30s i skan
ktoś powie że to przypadek, ale te przypadki są prawie że codziennie
Też sie czasem nad tym zastanawiałem, jak to możliwe? A miałem taką sytuację wielokrotnie
hunters i inne tego typu boty Panie
na „sucho” nikt nie jest w stanie po kilkunastu sekundach skanować planety gdzie siadła flota
brak skilla zastępowany jest botami i wspomagaczami niestety… 🤫
Gratulacje, chwila zadługiej gatki z mechanikiem i jest efekt. Gratulacje wyczucia czasu. DT za chwilę będą odbudowane, szkoda tylko surowcy ale to tylko gra i cyferki.
Jeszcze raz gratulacje
Ładnie trafione
zysk się zgadza, przetapiaj na pance ![]()
Display MoreAkurat tutaj podnóżku Majsa nie masz się czym szczycić, co do poprzednich starć na Tusku się nie wypowiadam, tak tutaj Tusk miał błąd z podniesieniem floty, i dzielenie i odejmowanie surowcy nie pomagało.
Na dowód masz SS ze Tusk widział że leciszKolega nie potrafił jak widać nic zrobić , ani tp ani ponieść floty .
Wy to wyzywanie to macie juz w sojuszu chyba normą , a wiec Ciebie pewnie czeka to samo co Tuska tu w tym ST
Ale jak juz go tak bronisz to powiedz mu żeby wiecej botów używał i czekał do ostatniej chwili ,
żeby podnieść flote to napewno bedziesz musiał częściej bronić kolegi słownie . Tu nie bylo błędu tylko cwaniactwo wyszło ze chcial znów na ostanie sekundy podnieść
I pyk nie pykło
Bez odbioru
Nie, ja Ciebie nie wyzwałem, stwierdziłem fakt. Gdybym napisał że jesteś „ chu, kur, fra” itp. To jak najbardziej miał byś rację, ale jak boli Cię określenie podnóżek to mogę zmienić na parobek. Teraz lepiej?
Nie strasz, nie strasz bo się zesrasz 😎 Ja mam życie realne, w poszanowaniu mam to czy ktoś mi 1kk DT zezłomuje czy nie 🤣 nie żyje ta z bugowana gra.
Bez pozdrowień
Akurat tutaj podnóżku Majsa nie masz się czym szczycić, co do poprzednich starć na Tusku się nie wypowiadam, tak tutaj Tusk miał błąd z podniesieniem floty, i dzielenie i odejmowanie surowcy nie pomagało.
Na dowód masz SS ze Tusk widział że leciszA teleport ?
Tego sposobu akurat nie znał, próbował dzielić, odejmować surowce itp. Zapewne gdyby o tym wiedział to by to zrobił.
Swoją drogą to ogólnie na priv miał bym do Ciebie pytanko
Akurat tutaj podnóżku Majsa nie masz się czym szczycić, co do poprzednich starć na Tusku się nie wypowiadam, tak tutaj Tusk miał błąd z podniesieniem floty, i dzielenie i odejmowanie surowcy nie pomagało.
Na dowód masz SS ze Tusk widział że lecisz
Top na Pance przyjemniaczku 😂 Gratualcje i lec dalej ![]()
Display MorePo swoich puszówkach to każdy potrafi, szczególnie jak ci stoi w układzie z którego boisz się ruszać ;P
Żałosny przykład desperacji i braku ogarnięcia tej gry. Kupiłeś konto z kolosalną flotą a latasz jak ostatnie ścierwo po kontach z tak niskiego top i po takich śmieciach że aż boli patrzenie na to...
Idealny przykład upadku, dofarm se jeszcze na tych twoich którymi układy betonujesz ze strachu.
Nie pozdrawiam.
P.S Gdzie jest kasa za konta się pytam ?? Złodzieju niemyty.
Myślę ze latanie małymi flotami u nas na U spowodowane jest tym że każdy atakowany zamienia się w konfidenta i zaraz do piekarza Majsa biegnie z płaczem. Nic z tym nie zrobimy taka obecna generacja pi*d a nie facetow (graczy) ![]()
Gratulacje Wariat kolejnego STeka, dawaj kolejne
Gratulacje, nie duży % ale zysk już cieszy
lataj dalej a statuetka złotego dildosa poleci do Ciebie 😂
Wejście na pełnej pizzzz
lataj dalej, zostało parę ancymonków do ubicia ![]()
Ciśnij Wariatuńcio dalej
przetapiaj na krążki i kos dalej ![]()
Wariat ale ciśniesz
przetapiaj na latawce i uważaj żeby Ci deu nie zabrakło 😅
Przyjemny zysk
przetapiaj, będzie na latajki
Gratulacje
U was też w trakcie eventu przestały wpadać ekspy z anty ? Na każdą turę zawsze te 2/3 ekspy z anty wracały a teraz 3x15 slotów i żadnej anty 😅
Strach cokolwiek zamieszczać, bo zaraz ban będzie.
To może nie lataj po push kontach? 🤔
połowa starć tutaj jak nie więcej, zrobiona jest na push kontach
Gratki Arszen
będzie z czego odesłać surkę do GOszustów 🤭
Nie wiem czy tylko u mnie ale od wczoraj na Kerberosie mam mega lagi, Ping wysoki a co druga/trzecia próba wysłania floty dopiero jest skuteczna…
Mi teraz udało się przedłużyć czasowe turbo doładowanie, więc może ktoś tam miał rację wyżej pisząc że czasowe nie pokrywa się z tym ze sklepu