Posts by Nevermind

70/80% graczy gra pewnie do pierwszego zloma, z obserwacji zauważyłem (może blednie) ale wszystkie serwery flotowe bardzo szybko „padały”

Od 2 stron dyskusja toczy się tylko u68, z tego względu, że gracze tego uni są najmniej chętni na zmiany i na rywalizację z innymi graczami. W zamian za to jeszcze chcecie bonus w postaci eko X10? Za co? Pomysł, żeby zrobić klon u68 jest po to, że to gracze którzy właśnie chcą się wyrwać z tej stagnacji mieli możliwość wyboru.

Graczom u68 nic nie pasuje, a płacz i pokojowe to po prostu żart. W dobie lotow GSow 10 godzin układ obok ktoś tutaj próbuje dyskutować o tym, że wyższe pokojowe nie są komfortowe. To po ile Wy śpicie na u68? Po 12 godzin, że się boicie że nie dostosujecie FSow pod 10 godzinny lot GSow ?

Chcecie mieć swój folwark bez zmian od xx lat to miejcie, ale tym samym nie powinniście mieć eko X10 i ograniczać tym innych uni, które bardziej zasługują na eko X10.

A jak chcecie x10 to wtedy będziecie mogli iść na inne X1 z eko X10.

Zamiast szukać pozytywów i się cieszyć z fuzji jednej z najlepiej się zapowiadających to Wy ciągle szukacie problemów i marudzicie, a na dodatek chcecie pozbawić innych eko X10.

Bardzo dobrze prawi, w pełni się zgadzam!

Czyli jak dobrze rozumiem są podwójne standardy… Ktoś tam wyżej pisał żeby u68 nie ruszać i nie zmieniać ustawień serwera bo tam starzy gracze grają, a Ci co na nowszych U to są gorsi ? Mogą co rok/dwa zmieniać przyzwyczajenia gry żeby dopasować się do innego ustawienia U ?

Głos oddany, oby wygrała pierwsza opcja, ten syf kerberos musi przejść do lamusa… jeszcze żeby operatorzy dostali lepsze narzędzia do wykrywania alertów itp. To było by miodzio :) no chyba że wiedzą o wałkach innych graczy i przymykają oko😅

Czy Ty aby za dużo od GF nie wymagasz ? Przecież oni nie umieją zrobić aktualizacji bez spierdzielenia czegoś :D daj im jakieś 2 lata żeby to ogarnęli, wtedy można myśleć o fuzji 🤣

A no to trafiłeś na odpowiednie uni. Tu nikt nie skupuję kont, nie ma czegoś takiego jak paczki surowców, a i słowo push jest obce. Nic tylko grać uczciwie jak wszyscy tego zacnego uni, i cieszyć się zabawą wraz z zespołem Ogeja. Niech moc będzie w karcie yyy przepraszam z tobą :).

Takie posty to aż szkoda nie zacytować :) idealny opis Kerbera :D

a dla agresora Gratulacje :)

Śmierdzi na kilometr. Ktoś wystawił flotę na byłym koncie kumpla. Vegi... kriss... Wesoła gromadka. Wesoła huśtawka. Drugie podejście do top łan push. Rzygać się chce jak się na ten syf patrzy. Typowa ustawka... Typowy push.

nie no, co Ty gadasz? Tutaj chociaż chłopaki poczekali te kilkanaście dni :)

Wiadomo teraz czemu Kriss nie sprzedał konta innemu graczowi bo by tego pusha nie było 🤫

Najgorsze w tym wszystkim jest to że wszyscy wiedzą jaka historia stoi za tym starciem ale nikt nie może im tego udowodnić. No ale jak ktoś nie ma zycia realnego to szuka dowartościowania w cyferkach 🙃

Strach, DaVinci Gratulacje dla Was! To pewnie były ciężkie dni planowania 😂

Majs dumny jestem że wyciągnąłeś lekcje ze starcia na Riddiku :)

za każdym razem ląduje FS i dziś 30s i skan :) ktoś powie że to przypadek, ale te przypadki są prawie że codziennie

Też sie czasem nad tym zastanawiałem, jak to możliwe? A miałem taką sytuację wielokrotnie

hunters i inne tego typu boty Panie :) na „sucho” nikt nie jest w stanie po kilkunastu sekundach skanować planety gdzie siadła flota ;) brak skilla zastępowany jest botami i wspomagaczami niestety… 🤫