SERIO????????? JUŻ PO AKTUALIZACJI NIC NIE DZIAŁA NIE DA SIE EKSPA WYSŁAĆ PRZYCISKI NAWALAJĄ TRZEBA KLIKAĆ 100000 RAZY, CO ZA BANDA PRYMITYWÓW SIE BIERZE ZA UPDATE'Y, GDZIE MOŻNA ZGŁASZAĆ WNIOSKI O ZWROT ANTY ZA SZTAB???? BO CO PO MI TO JAK NIC NIE MOGE ZROBIĆ?????????????????? GRA ZLAGOWANA NA MAXA, A WY DODAJCIE KOLEJNY TEMAT ŻE NA KOLEJNYCH UNI TA AKUALIZCJA WCHODZI, TO JUZ WAM POLECAM WRZUCAJCIE URLOP BO BRAK SŁÓW, AHA I MIAŁA BYĆ BLOKADA ATAKÓW, KTOŚ ZASPAŁ RANO BO PRZEZ PÓŁ GODZ RANO MOZNA BYŁO NORMALNIE LATAĆ
LAGI DRAMAT
-
- Rozwiązane
- 8.0.0-rc7
- ZmroczniK
- Closed
-
-
-
doceniamy wszyscy ze podzieliłeś się z nami swoją tapetą w telefonie. pozostaje życzyć powodzenia w realu, trzymamy kciuki zebys z tego wyszedl
-
Po co tak biadolic jak babka z bazaru, od początku było wiadomo ze ta aktualna to dramat... Widze że nie zrozumiałes, powiem wiec prościej, możesz grac dalej i pod górke albo możesz zapiac urlop i płakac dalej do ekranu. Naprawią to w końcu, jest zle ale to nie znaczy ze trzeba rwac włosy z głowy, sa ciekawsze rzeczy do roboty jak słusznie zauwazyłes.
-
Nie wiem czy było to już zgłaszane, ale oprócz tego co ZmroczniK wyłuszczył u mnie wystąpił problem z brakiem możliwości wysłania floty czy to na fs, czy z misją atakuj, szpieguj, jakąkolwiek. Od wgrania aktualizacji do 20 nie byłem w stanie w żaden sposób ruszyć floty. Nie wiem czy teraz byłbym w stanie, gdyż załączył urlop dla pewności.
Komunikat "wystąpił błąd serwera" i tyle.
Pozdrawiam wszystkich odkrywających uroki kolejnej wersji. ;)))
-
Ja o tym pisałem już z tydzień temu i nie naprawione jest. Dalej błąd serwera albo flota nie mogła wystartować
Spróbuj robić to powoli u mnie działa
-
To już się nie mogę doczekać aż ta przeklęta już przez wielu aktualizacja trafi na Taurus
ciężka sprawa, aż dziwne, że takie błędy, takie lagi, a są kolejne i kolejne serwery aktualizowane.
GF
-
Nie wiem czy było to już zgłaszane, ale oprócz tego co ZmroczniK wyłuszczył u mnie wystąpił problem z brakiem możliwości wysłania floty czy to na fs, czy z misją atakuj, szpieguj, jakąkolwiek. Od wgrania aktualizacji do 20 nie byłem w stanie w żaden sposób ruszyć floty. Nie wiem czy teraz byłbym w stanie, gdyż załączył urlop dla pewności.
Komunikat "wystąpił błąd serwera" i tyle.
Pozdrawiam wszystkich odkrywających uroki kolejnej wersji. ;)))
Zgłaszałam 7 czerwca, wczoraj powtórzyłam zgłoszenie... pewnie nie tylko ja...
-
USUŃCIE TĄ GRĘ. NIE PO TO TYLE PŁACĘ NA WAKACJE BRZYDKICH ŻON NIEMIASZKÓW, ŻEBYM MUSIAŁ BOTY OD NOWA USTAWIAĆ!
-
1/ Ja słyszałem, że wystarczy kosmetyczna zmiana w interfacae'ch botów aby wszystko działało bez zarzutów, tymczasem gracze wysyłający flotę uczciwie walczą z anty-optymalizacją gry - aktualizacją.
2/ UserScript: Bugfix FleetDispatcher breaks, Bugfix wrong cargo capacity calculation, removal of server call on fleet page 2 for that introduces significant delay (in version 8):
Dodatek nie niej zaakceptowany ale popieram iniciatywę. My się tu męczymy, a GF (od)bytuje w innym wymiarze świętując sukces systemu nagród i wersji 8.
-
Zróbcie coś naprawdę, bo rzeczy, które mógłbym zrobić w 10 minut, trwają pół godziny - to frustrujące. A jakbym miał szpiega wysłać nawet na 30 sec przed wlotem(opóźniając, itd.) i okazałoby się, że podstawka to nie wiem czy zdążyłbym flotę cofnąć... A lecąc związkiem i cofnąć kilka - niewykonalne.
-
Niestety, ale podpinam sie pod obecne problemy. Obecnie granie jest cholernie uciazliwe. Wyslanie czasem floty graniczy z cudem.
-
mnie cala fala ekspedycji nie przyniosla zadnych rezultatow przez lag servera ... to jest zalosne, po napisanym tickecie SGO zdecydowal ze jesli sytuacja jednorazowa to mozna zamknac
Pisac do supportu to jak
EDIT: oczywiscie w tickecie nie ma zadnego uzasadnienia, czy checi dojscia do zrodla problemu ... nie wspominajac o zadoscuczynieniu
-
mnie cala fala ekspedycji nie przyniosla zadnych rezultatow przez lag servera ... to jest zalosne, po napisanym tickecie SGO zdecydowal ze jesli sytuacja jednorazowa to mozna zamknac
Pisac do supportu to jak
EDIT: oczywiscie w tickecie nie ma zadnego uzasadnienia, czy checi dojscia do zrodla problemu ... nie wspominajac o zadoscuczynieniu
Miedzy Bogiem a prawdą. Czego się spodziewałeś?