LAGI DRAMAT

• SERIO????????? JUŻ PO AKTUALIZACJI NIC NIE DZIAŁA NIE DA SIE EKSPA WYSŁAĆ PRZYCISKI NAWALAJĄ TRZEBA KLIKAĆ 100000 RAZY, CO ZA BANDA PRYMITYWÓW SIE BIERZE ZA UPDATE'Y, GDZIE MOŻNA ZGŁASZAĆ WNIOSKI O ZWROT ANTY ZA SZTAB???? BO CO PO MI TO JAK NIC NIE MOGE ZROBIĆ?????????????????? GRA ZLAGOWANA NA MAXA, A WY DODAJCIE KOLEJNY TEMAT ŻE NA KOLEJNYCH UNI TA AKUALIZCJA WCHODZI, TO JUZ WAM POLECAM WRZUCAJCIE URLOP BO BRAK SŁÓW, AHA I MIAŁA BYĆ BLOKADA ATAKÓW, KTOŚ ZASPAŁ RANO BO PRZEZ PÓŁ GODZ RANO MOZNA BYŁO NORMALNIE LATAĆ :)

• Po co tak biadolic jak babka z bazaru, od początku było wiadomo ze ta aktualna to dramat... Widze że nie zrozumiałes, powiem wiec prościej, możesz grac dalej i pod górke albo możesz zapiac urlop i płakac dalej do ekranu. Naprawią to w końcu, jest zle ale to nie znaczy ze trzeba rwac włosy z głowy, sa ciekawsze rzeczy do roboty jak słusznie zauwazyłes.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Nie wiem czy było to już zgłaszane, ale oprócz tego co ZmroczniK wyłuszczył u mnie wystąpił problem z brakiem możliwości wysłania floty czy to na fs, czy z misją atakuj, szpieguj, jakąkolwiek. Od wgrania aktualizacji do 20 nie byłem w stanie w żaden sposób ruszyć floty. Nie wiem czy teraz byłbym w stanie, gdyż załączył urlop dla pewności.

Komunikat "wystąpił błąd serwera" i tyle.

Pozdrawiam wszystkich odkrywających uroki kolejnej wersji. ;)))

• To już się nie mogę doczekać aż ta przeklęta już przez wielu aktualizacja trafi na Taurus :popcorn:

ciężka sprawa, aż dziwne, że takie błędy, takie lagi, a są kolejne i kolejne serwery aktualizowane.

:goodjob: GF

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Nie wiem czy było to już zgłaszane, ale oprócz tego co ZmroczniK wyłuszczył u mnie wystąpił problem z brakiem możliwości wysłania floty czy to na fs, czy z misją atakuj, szpieguj, jakąkolwiek. Od wgrania aktualizacji do 20 nie byłem w stanie w żaden sposób ruszyć floty. Nie wiem czy teraz byłbym w stanie, gdyż załączył urlop dla pewności.

Komunikat "wystąpił błąd serwera" i tyle.

Pozdrawiam wszystkich odkrywających uroki kolejnej wersji. ;)))

Zgłaszałam 7 czerwca, wczoraj powtórzyłam zgłoszenie... pewnie nie tylko ja...

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

• 1/ Ja słyszałem, że wystarczy kosmetyczna zmiana w interfacae'ch botów aby wszystko działało bez zarzutów, tymczasem gracze wysyłający flotę uczciwie walczą z anty-optymalizacją gry - aktualizacją.

2/ UserScript: Bugfix FleetDispatcher breaks, Bugfix wrong cargo capacity calculation, removal of server call on fleet page 2 for that introduces significant delay (in version 8):

Dodatek nie niej zaakceptowany ale popieram iniciatywę. My się tu męczymy, a GF (od)bytuje w innym wymiarze świętując sukces systemu nagród i wersji 8.

https://board.en.ogame.gamefor…ostID=7144862#post7144862

• Zróbcie coś naprawdę, bo rzeczy, które mógłbym zrobić w 10 minut, trwają pół godziny - to frustrujące. A jakbym miał szpiega wysłać nawet na 30 sec przed wlotem(opóźniając, itd.) i okazałoby się, że podstawka to nie wiem czy zdążyłbym flotę cofnąć... A lecąc związkiem i cofnąć kilka - niewykonalne.

• mnie cala fala ekspedycji nie przyniosla zadnych rezultatow przez lag servera ... to jest zalosne, po napisanym tickecie SGO zdecydowal ze jesli sytuacja jednorazowa to mozna zamknac :rebels:

Pisac do supportu to jak :wall::wall::wall:

EDIT: oczywiscie w tickecie nie ma zadnego uzasadnienia, czy checi dojscia do zrodla problemu ... nie wspominajac o zadoscuczynieniu

• mnie cala fala ekspedycji nie przyniosla zadnych rezultatow przez lag servera ... to jest zalosne, po napisanym tickecie SGO zdecydowal ze jesli sytuacja jednorazowa to mozna zamknac :rebels:

Pisac do supportu to jak :wall::wall::wall:

EDIT: oczywiscie w tickecie nie ma zadnego uzasadnienia, czy checi dojscia do zrodla problemu ... nie wspominajac o zadoscuczynieniu

Miedzy Bogiem a prawdą. Czego się spodziewałeś?