Czy powinien zostać na swoim stanowisku? Nie.
Ja uważam, że tak ale to moja opinia, szanuje twoją. Przynajmniej na czas tego euro.
a tam twierdzę że zmiana trenera nic by nie zmieniła. Drużyna po prostu za obu trenerów grała słabo
Może tu masz rację. No trudno, gramy słabo nawet Lewy.
A ten dalej się tym Brzęczkiem pucuje kiedy zrozumiesz, że nie tędy droga?
Pewnie tak, ale z dwojga złego wolałem, żeby Brzęczek prowadził nas na tym euro i tu zdania nie zmienię. Fanem Brzęczka nie jestem, obojętnie kto by nie doprowadził nas do euro to bym był za nim.
Co do dzisiejszych meczów.
Oglądałem prawie cały mecz Portugalii z Węgrami, wyszedłem na 3 minuty. Wracam 2:0, po chwili 3:0. Przyznam, że nie spodziewałem się takiego wyniku po 1 połowie
Węgrzy walczyli i do 80 tam którejś minuty bronili się ładnie. Szkoda, że przegrali aż tyle. Ale taka jest piłka. Myślę, że nie zasłużyli aż na tak spory wynik no ale trudno.
Francuzi zagrali dobry mecz, spokojnie i dobrze przygotowani, mieli taką świeżość i funkcjonalność na boisku. Szybkość Mbappe powalająca, no zaimponował mnie ten gość, wyleciał do tej piłki jak z procy, przypomniał mi tym sprintem do piłki mnie jak grałem na boisku, byłem najszybszy na boisku. hehe
Francuzi mają paredyspozycje dojścia do finału. Z zapasem sił pod koniec meczu raczej.
Niemcy bez rewelacji, samobójczy gol, jeszcze gorszy chyba niż u nas. Niemieli pomysłu widać na szybkich francuzów, którzy mimo, że nie strzelili to mało brakowało, ten offside jeden potem drugi. No mogło być po meczu. Ciężko będę mieć w tej grupie teraz. Spadli na 3 miejsce, pkt 0 reszta po 3, ciężki mecz z Portugalią ich czeka no ciekawy mecz się szykuje. Niemcy nie zagrali, źle ale Francuzi im za wiele dali luzu, ale to pierwsze mecze , więc każdy też nie gra na full procent. Zobaczymy pewnie w następnych meczach może lepsze spotkania tych drużyn.
Czy ktoś sprawdzał jakie są 4 najlepsze drużyny z 3 miejsc po 1 kolejce?
Bo 4 najlepsze z 3 miejsc też przechodzą.