Dobry,
Ktoś mi podpowie co znalazłem na ekspie? Domyśliłem się tylko, że to francuski ...
Dobry,
Ktoś mi podpowie co znalazłem na ekspie? Domyśliłem się tylko, że to francuski ...
Między innymi 3 sondy, 67 dt. Nie dziękuj.
skautów 121
myśliwców lekkich 219
myśliwców ciężkich 177
niszczycieli 11
i już masz komplet
W razie czego wklejaj tutaj, to przetłumaczymy.
Problem występował na niektórych uni, przez co OGT nie rozumiał treści raportu i nie był w stanie zgrać wyników.
Problem występuje nadal. We wszystkich miejscach gdzie widoczna jest flota mamy na Quantum język francuski.
Błąd pojawił się nagle, wczoraj w ciągu dnia i na Quantum występuje do tej pory.
Niepokojące jest to, że nie była zapowiadana żadna aktualizacja. Tak jakby błąd pojawił się znikąd i bez żadnej przyczyny.
Czy możemy liczyć na działania w tym temacie?
Błąd zniknął tak samo jak się pojawił. Dziękuję.
Problem występuje nadal. We wszystkich miejscach gdzie widoczna jest flota mamy na Quantum język francuski.
Błąd pojawił się nagle, wczoraj w ciągu dnia i na Quantum występuje do tej pory.
Niepokojące jest to, że nie była zapowiadana żadna aktualizacja. Tak jakby błąd pojawił się znikąd i bez żadnej przyczyny.
Czy możemy liczyć na działania w tym temacie?
pewnie zostaną podjęte dokładnie takie same działania jak w przypadku limitu lotów LF.
Błąd zniknął tak samo jak się pojawił. Dziękuję.
To zupełnie jak ostry cień mgły.
Teraz pojawił się na Kalyke
Wynik ekspedycji 29.12.2023 14:02:04
Od: dowódca floty
Twoja ekspedycja natknęła się na twierdzę starożytnego imperatora opuszczoną wiele lat temu. W jej hangarach znaleziono statki, które technicy usiłują ponownie uruchomić.
Następujące statki dołączyły do floty:
Kevyt Hävittäjä: 21
Risteilijä: 3
Vakoiluluotain: 923
Suuri rahtialus: 5
Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: to cudowne uczucie być pierwszymi, którzy podróżują przez ten niezbadany sektor.
O 12:08 też trafiłem flotę i raport był po polsku a teraz po fińsku
Raport z ukończenia budowy magazynu metalu też po fińsku
Twój budynek został rozbudowany.29.12.2023 14:44:40
Od: Wiadomość systemowa
Twój budynek Metallivarasto na planecie Andrea Doria [3:211:10] został rozbudowany do poziomu 17.
Błędy są nawet przy zakupie oficera, przed zakupem,na zbieraczy czas badań trał 10 tyg i i 6 dni, po wykupieniu technokraty, czas miał się skrócić o 25 % a nadal jest 10 tyg i 6 dni.To już lekka przesada jest
Już służę pomocą. Używając mojego wrodzonego talentu, po ilości trafionej floty obstawiam, że Vakoiluluotain jest niczym więcej jak sondą szpiegowską. Mam nadzieję, że pomogłem.
To ja Wam teraz coś ciekawego napiszę.
Bawiliście się, tak jak ja, zmianą języka, żeby Wam się inna flaga niż polska wyświetliła. Potem, po zmianie z powrotem na polski, obce nazwy gdzieniegdzie zostają.
Nie ma za co.
Edit: ja sobie na fiński przestawiałem i teraz mam po fińsku, ale czy to możliwe, żeby całemu uni się udzieliło?
awiliście się, tak jak ja, zmianą języka, żeby Wam się inna flaga niż polska wyświetliła. Potem, po zmianie z powrotem na polski, obce nazwy gdzieniegdzie zostają.
Nie ma za co.
Ja nic nie przestawiałem i też mam zmienione. Flota leci i nazwy statków wyświetlane są w innym języku.
Ruda coś się poprzestawiało.
Problem jest znany i zgłoszony do GF.
A dzisiaj pojawił się na Wurren, raport w języku tureckim
Raport jak raport - ja już wszystko mam po turecku nazwy budynków i statków.
Raport jak raport - ja już wszystko mam po turecku nazwy budynków i statków.
Salam alejkum osmiański bracie
Moglibyście coś z tym zrobić, człowiek siedzi ciągle na tym samym sprzęcie nic nie zmienia a tu albo inny język albo inna waluta przy kupnie antymaterii oczywiście zawsze ta gorsza nigdy ta lepsza