Na forum czytam o jakichś nagrodach za logowania, na skrzynke co chwile przychodzi jakaś wiadomość, że coś dostałem. Tylko nie cholery nie wiem gdzie to odebrać.
Błąd z kontem??
-
- Gra
- Zeno
-
-
Zakładki są w kolejności cośtam, cośtam, Kantyna, Sklep, Nagrody. I w te Nagrody musisz kliknąć.
-
a logowania, na skrzynke co chwile przychodzi jakaś wiadomość, że coś dostałem. Tylko nie cholery nie wiem gdzie to odebrać.
Zakładka nagrody, wchodzisz i odbierasz. Ranga 1, Ranga 2 /
Potem masz to zakładka sklep/ekwipunek.
-
koledzy wyjaśnili
-
-
może pomożecie z inną sprawą.
Nie mogę wysyłać wiadomości w grze. Pisze tekst a guzik wysyłania nie reaguje
-
Ni ma
Klik - Screen
A jak klikniesz te kropki to nie rozwinie się dalsza część, która nie mieści się już na ekranie? ^^
może pomożecie z inną sprawą.
Nie mogę wysyłać wiadomości w grze. Pisze tekst a guzik wysyłania nie reaguje
Jesteś w jakimś sojuszu i tam chcesz wysłać wiadomość? Bo jeśli tak to zapewne chodzi o zaznaczenie "ptaszka" w odpowiednim kwadraciku przy sojuszowej randze ^^
-
Na pewno nie dali ci praw do pisania wiadomośći
A ja mam pyanie, gdzie mam zgłośic zaginiecie 170.000 dt?wysąłlem surowce na planete z moona, surowce doleciały, flota niby wrócina na moona ,a le jej nie ma....no juz wszędzie sprawdzałem...nie ma jej nigdzie...
nie było tematu
-
A ja mam pyanie, gdzie mam zgłośic zaginiecie 170.000 dt?wysąłlem surowce na planete z moona, surowce doleciały, flota niby wrócina na moona ,a le jej nie ma....no juz wszędzie sprawdzałem...nie ma jej nigdzie...
Nie mów że znowu floty się zawieszają na więcej niż pare minut...
-
zawieszają na więcej niż pare minut...
Dziś miałem komunikat, że floty toczą bitwę. Trwało to kilka sekund.
-
nie miałem komunikatu że cos jest nie tak, jeden raport że flota dostarczyła surowce, drugi raport że flota wróciła.Chciałem zrobic fs i okazało sie ze nie ma dt...wyparowały.Wysłalem ticketa.Sobie mysle , wysle wszystko co mam na moonie i postawie dt, , pakuje co sie da na recki i nagle widzę że ładowość mam większą niz te recki mogą pomieścić.Patrze w zakładkę floty, dt nie ma, ki uj..., wysyłam co jest na moonie i w podglądzie floty są dt...nie wiem jak to nazwać, ale bład gdzieś jest.