Balboa[EXP] & JAJA[ALE] & Zohan[EVE] vs. Bane-oddam ~ 149.828%

• Gość zrobił ustawkę z Bane, bo ten chciał skończyć grę na tym Unii a teraz wrzuca stejka i udaje, że go upolował 😅 balboa dobry miglanc z Ciebie 😅😅😅

nie zrobił , gość mnie nienawidzi że nie przytakiwałem mu będąc z nim w sojuszu . Gość był nawet na tyle chamski że próbował mnie wystawić innemu z którym dobrze współpracuje a prawdopodobnie gra tu pod nickiem baloba ... gość który pushował tego co miał mnie złomować wysyłając surke na idlaka a tamten atakował ( informacja od innego członka sojuszu że taki wał miał miejsce ) gość który od ponad pól roku bezskutecznie na mnie poluje na serwerze lacareta , pali olbrzymie ilości paliwa wysyłając flotę około 1kkkk na moją poboczną o wartości 4 kkk bo boi się wysłać mniej ..

gość który aby mnie tu zezłować wydaje olbrzymią kasę aby wybudować taką flotę aby nikt nie mógł bronić ..

taki to gość , gość który za punkt życiowy obrał sobie aby być najlepszym w grze przeglądarkowej - serio to jest godne pochwały aby tak pokazywać swoją wyższość nad tymi co nie puszują się sztucznie ..

grałem uczciwie , zrobiłem bodaj 10 st z tego miałem flotę , nie z przekrętów m nie z paczek tylko z uczciwej gry .

Podejrzewam że każdy z nas ma skila bo tak naprawdę to zdjęcie ksieżyca w nocy i klikanie w podgląd to skil ? czy skilem jest dopakowanie floty tak aby obrona byłą nie możliwa ? to nie skil to pycha a zarazem żenada . Balboa tak jak napisałem - nowy serwer - inwestycja 150 zł max i pokaż skila , pokaż na co cie stać bez łożenia w konto grubych pieniedzy !! zobaczysz wtedy jak wielu masz .. przyjaciół ,, myślę ze będziesz atakowany dzień i w nocy i twój ala skill bez kasy zostanie od początku wystawiony na próbę !

Jest możliwość kupna anty , zgadza się ale to nie ja byłem na banie , a Ty jestes na każdym serwerze , ban mija a Ty wtedy pokazujesz skila jak już masz kilkukrotną przewagę zdobytą w sposób nie uczciwy nad innymi graczami .

to nie jest rywalizacja - to jest twój snobizm i brak czystej rywalizacji w tej grze !!

tyle w temacie !

Spokój do kłamstwo, jest tylko pasja.

Dzięki pasji, osiągam siłę.

Dzięki sile, osiągam potęgę.

Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

• Po pierwsze nie na każdym uni miałem bana, ale właśnie w takich szczegółach wychodzi Twoja manipulacja.

Po drugie, push sojusznika to fakt, ale był w jasnym konkretnym celu, do którego również zgłosiłeś gotowość i to jeszcze kilkukrotnie, wiec kolejny raz manipulujesz.

Nie będę pisał jakim Ty jesteś gościem, ale zapewne wrzuciłbym pare screenow, by tak jak Ty nie manipulować faktami.

To już Twoja xxx wiadomość na mój temat, Dziekuje ze jesteś, wiele slow wsparcia od Ciebie dostałem w tym dynamicznym okresie kiedy to przez kilka miesięcy grałeś z tym oszustem w jednym sojuszu.
    Szkoda, że wtedy Twoja narracja była zupełnie inna.

Możesz pisac o mnie, opowiadać wszystkim wkoło jakim jestem człowiekiem, ale faktów nie oszukasz. Wielu ludzi Ci nawet uwierzy w to, ale to tylko świadczy o każdym z nich, na podstawie czego opierają swoje opinie.

Na tyle komentarzy wszystkie maja jeden wydźwięk-jestem oszustem, puszerem itp. Większość z Was albo została przeze mnie zezłomowana bądź była na liście moich celów(większość=nie wszyscy), ale żaden z Was nie jest w stanie wskazać nic na czym można byłoby oprzeć teorie pushowania się. Przykre jest to, ze pomimo akcji, która zawierała na prawdę wiele elementów gry, która wykracza poza podstawowa normę, a mie tylko wysłanie spaczkowanych flot, to nikt nie zadał sobie trudu by to zauważyć. Oczywiście nie wymagam tego od nikogo z Was, jednak pewien schemat zachowania da się zauważyć.

Kolejny raz jak i na Sarosie słyszę, ze kupuje przewage by latać bezpiecznie. Otóż nie, ponieważ jak widać po starociach bardzo rzadko wysyłam cała flotę, co już ułatwia organizacje, a po drugie nie miałem floty top1 w momencie startu, a co więcej byłem sam przeciwko całej koalicji graczy.
    Zdaje sobie sprawę, ze takie FAKTY a nie OPINIE mogą być za trudne dla wielu z Was, ale właśnie takie są. W przypadku starcia na Tobie oczywiście mieliście ogromna możliwość, by Ciebie obronić, wiec nie pitol głupot, ze lot był w 100% bezpieczny, bo to kolejna zwykła manipulacja.

Rozumiem, ze jestem nielubiany poprzez styl swoich wypowiedzi, ale przykro, ze niektóre wiadomości odbieracie tylko tak jak chcecie je odebrac.

Gra ma sprawiac przyjemność i właśnie taka jest dla mnie, ja się swietnie bawię, kiedy to idealnie widać w tych komentarzach kto jak do niej podchodzi i jak ją traktuje.

Lord doskonale wiesz jak wyglądało złomowanie na Lacercie, jak wyglądały obserwacje, akcje. Jeśli wymagasz honoru od kogoś to chociaż sam miej i na sile nie zmieniaj historii, bo pamietaj ze to dotyczy tez innych osób, które w tym uczestniczyły. Możesz mieć mnie za kogo tam chcesz, ale faktów nie zmienisz. Kanał i wiadomości zostały, nic się nie ukryje.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Kris to ty nie pire... głupstw . Byłeś na banie 2 x raz po raz .. nie latałeś nie złomowałeś , skąd zatem takie przyrosty ? z paczek ? skoro siedziałeś na banie nie budowałeś kopalni , raptem na akcję skaczesz 3 x niż cała wartość mojego konta ? na lacarcie miałeś dużo więcej złomów i dłużej grałeś i miałeś 300 kkk punktów , a tu grasz 2 tyg bo kolejne 2 tyg przesiadujesz na banie i masz konto warte 120 kkk punków z czego ? możesz pisać co chcesz ale każdy kto gra jak ja nie uwierzy w twoje bajki , bo sam ma konto jak moje było albo zbliżone i nie da się bez oszustwa skoczyć wyżej , a bany za darmo też się nie otrzymuje , kręcisz i motasz aby być naj ..

zagraj jak ja uczciwie , wklejaj ST od początku i zobaczymy

a co do obrony , były szanse ? to dodaj sobie 3 floty wasze i jaka była siła a będziesz miał odp .

Jak będzie szybkie u stań do uczciwej rywalizacji o nic więcej nie proszę .

• ja od startu Undea siedzę prawie każdą nocke nie najaktywniej ale aktywnie i zobacz ile zniszczonych i ile mógłbym miec PKT w przypadku większej aktywności? 60-80kk a nie 130kk i 164kk

czuć pusze albo paczek zdobytych nie za PLNY więc i tak wałek i tak wałek albo jedno i drugie

• Kris to ty nie pire... głupstw . Byłeś na banie 2 x raz po raz .. nie latałeś nie złomowałeś , skąd zatem takie przyrosty ? z paczek ? skoro siedziałeś na banie nie budowałeś kopalni , raptem na akcję skaczesz 3 x niż cała wartość mojego konta ? na lacarcie miałeś dużo więcej złomów i dłużej grałeś i miałeś 300 kkk punktów , a tu grasz 2 tyg bo kolejne 2 tyg przesiadujesz na banie i masz konto warte 120 kkk punków z czego ? możesz pisać co chcesz ale każdy kto gra jak ja nie uwierzy w twoje bajki , bo sam ma konto jak moje było albo zbliżone i nie da się bez oszustwa skoczyć wyżej , a bany za darmo też się nie otrzymuje , kręcisz i motasz aby być naj ..

a co do obrony , były szanse ? to dodaj sobie 3 floty wasze i jaka była siła a będziesz miał odp .

Znów nabazgrałes kilka linijek o tym jakim pewnie jestem oszustem, ale fakt jest taki, ze znów minąłeś się z prawda. Napisałeś wyraźnie ze jestem na każdym serwerze na banie, a ja napisałem, ze to nieprawda.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

Znów nabazgrałes kilka linijek o tym jakim pewnie jestem oszustem, ale fakt jest taki, ze znów minąłeś się z prawda. Napisałeś wyraźnie ze jestem na każdym serwerze na banie, a ja napisałem, ze to nieprawda.

a co na tym zapracował poprzedni właściciel?

• Balboa i inni...

Tylko winni się tłumaczą 😅😅 nic nie zmieni, że jesteście zwykłymi "cheater'ami". Uważacie się za pro graczy... Może i tak byłoby gdyby nie paczki, złomy za kasę itd itp 😅😅😅😅 komedia po prostu jak czytam te wasze wypociny 😅😅😅😅😅

• Wartosc punktowa konta JAJA pokrywa sie z iloscia zlomow i surki zrabowanej. Jeżeli dla Was to są ilości z kosmosu to macie rację, nie jesteście graczami z tej samej ligi. Dowodów na kupione konta brak. Dowodów na cokolwiek brak. Jeżeli oskarżasz o przekręty to wklej coś na poparcie lub zamknij r#j bo się czytać tego nie da. Płaczki:)

• Wartosc punktowa konta JAJA pokrywa sie z iloscia zlomow i surki zrabowanej. Jeżeli dla Was to są ilości z kosmosu to macie rację, nie jesteście graczami z tej samej ligi. Dowodów na kupione konta brak. Dowodów na cokolwiek brak. Jeżeli oskarżasz o przekręty to wklej coś na poparcie lub zamknij r#j bo się czytać tego nie da. Płaczki:)

nie czytaj zatem ..

Balboa , a co z wyzwaniem ? dasz radę pograć za 150 zł ? czy zawsze musisz mieć coś za kołnierzem ? :P

• Ja sie dopisze ze ladny procent i gratki a co do oftopu to kto zalatwil blusa ? Tez bym cos z tego chcial bo musze odeslac do GO 50kkk bo nie potrafia liczyc :) jaki sens banowania na 2 tygodnie i potem znmowu ban bo nie odesle tego...

tak jak respect pisal moze jednak lepiej nie grac w ta gre... ale jak cos to piszczxie w grze to zrobie glupiego fsa :) albo zdjeme urlop i zostawie flote bo bany sie nie skoncza wiec nie ma juz sensu grac

• Krakersy paprykowe w jednej ręce, cola w drugiej no i udało się przebrnąć przez ten arcyciekawy tasiemiec. A ile tutaj emocji... Nie oglądam latyno-amerykańskich telenowel ale tak je sobie właśnie zawsze wyobrażałem :) Dostarczyliście mi dużo wspomnień i emocji, a Wasze przyjacielskie spiny i wywody, tak na ile mogę być obiektywny, są czasami przezabawne. Moi koledzy z Lacerty, Bane, Balbina, są też koledzy z opozycji Mazi, Seru, knop. Dziesięć uni dalej, a Wy dalej się lubicie z wzajemnością. Jakaż ta Lacerta musiałaby być wyjątkowa, że jej gwiazdy świecą dalej na innych uni :)

Większość nicponi uparło się na Balbinie, dajcie chłopakowi spokój. Miał Was na listach lub zezłomował więc... oczywiście, że przemawiają przez Was emocje, zapewne z nutką zazdrości i orzecha laskowego :D

Balbina jest trudny w obyciu, chociaż miewa chwile słabości i można z nim całkiem fajnie poprowadzić dyskurs. Ale ponieważ albo przeczytał Sun Tzu albo się z tym darem urodził, ze zbyt długiego gadania może wyjść próba złomu. Każdy używa taktyki jaką uznaje za skuteczną, to gra wojenno-handlowo-zbieracka, a nie zestaw etyczny młodego skauta, więc absolutnie nie robię tutaj wyrzutu, a raczej wyrażam podziw dla znajomości licznych taktyk.

Możecie też mieć mniej szczęścia i Balboa albo Was zezłomuje, albo tylko chwilę pogada, czasem da wykład na temat honorowych pojedynków i ludzi z zasadami. Wtedy warto posłuchać, bo mądrego zawsze warto posłuchać. Uczyć się też warto młokosy (mówię tu do graczy z mniejszym stażem) od najlepszych, a Balbina na pewno jest pod względem skilla w ścisłym topie. Wiadomo, że jak się ma dużo większą flotę niż zdecydowana większość graczy to i na większą finezję taktyk i zagrań można sobie pozwolić. Będziecie mieli największą na uni to sami zobaczycie, więc proszę mi tu znowu nie zazdrościć.

Jak już w ogóle nie ma humoru, bo na przykład przelecicie mu po pełzaczach, a on jest akurat generałem i nie może ich naprawić, to wypada przeprosić lub pogodzić się z nieubłaganym bliższym lub dalszym końcem.

Co do paczkowania, kto nie kupił paczki na jakimkolwiek uni z tzw. topki, niechaj pierwszy rzuci kamień. To, że komuś się zdaży kupić więcej niż innym lub dużo więcej, to proponuję nie marudzić i sugeruję skupić się na sobie. Do portfela i do łóżka innym jest nieładnie zaglądać.

Na koniec, żeby nie wyszedł zbyt idealistyczny obrazek, Balbina w gorsze dni, też człowiek, i też takowe dni miewa. Czasem jego wykład jest zbyt filozoficzny aby go normalnie pojąć i przyswoić, wtedy ludzie małej wiary lub o równie dużym ego, ewentualnie źle pojętej etyce mogą mieć problem aby spokojnie tą wiedze przyswoić. Niemniej to się zdarza każdemu, kto spędzi kilka miesięcy na uni dużo lub bardzo dużo nocy grając. Zdażyć się też tak może, że nam się wydaje, że jego zachowanie nie przystoi do jego skilla lub miejsca w rankingu, ale to wynika z tego, ze albo wszystkiego nie wiemy, albo nie rozumiemy, ewentualnie nawet wielki mistrz ma chwile, w których nic co ludzkie nie jest mu obce i to jest wspaniałe. Heros, a jednak z ludzkim obliczem.

Trzymam za Was kciuki, dopiszcie jakiś rozdział tej telenoweli, bawcie się dobrze, pielęgnujcie przyjaźnie i nienawiści. To wszystko co Was nie zabija to Was uczy i wzmacnia. No i nie traktujcie wszystkiego tak poważnie. A w tym wątku już proszę dajcie spokój Balbinie, bo cytując klasyka, jak żyć Panie premierze, jak wy go ciągle zaczepiacie, a on ciągle nie chce odpisywać a jednak wyrwany do tablicy odpisuje :)

Pozdrawiam wszystkich kolegów z Lacerty, bez wyjątku. Nikt mam nadzieje, nie poczuł się urażony, jeśli tak to z góry przepraszam, nie było to moją intencją.

NewBie

• Bardzo rzadko można czytać tak obiektywne i merytoryczne wypowiedzi pośród tej "gupizny i żalu o paczkach, banach i teoriach spiskowych". Dzięki NewBie, nic dodać. :) No może jeszcze tylko Gratulacje za starcie :goodjob: :graty::piwko: