Gość zrobił ustawkę z Bane, bo ten chciał skończyć grę na tym Unii a teraz wrzuca stejka i udaje, że go upolował 😅 balboa dobry miglanc z Ciebie 😅😅😅
nie zrobił , gość mnie nienawidzi że nie przytakiwałem mu będąc z nim w sojuszu . Gość był nawet na tyle chamski że próbował mnie wystawić innemu z którym dobrze współpracuje a prawdopodobnie gra tu pod nickiem baloba ... gość który pushował tego co miał mnie złomować wysyłając surke na idlaka a tamten atakował ( informacja od innego członka sojuszu że taki wał miał miejsce ) gość który od ponad pól roku bezskutecznie na mnie poluje na serwerze lacareta , pali olbrzymie ilości paliwa wysyłając flotę około 1kkkk na moją poboczną o wartości 4 kkk bo boi się wysłać mniej ..
gość który aby mnie tu zezłować wydaje olbrzymią kasę aby wybudować taką flotę aby nikt nie mógł bronić ..
taki to gość , gość który za punkt życiowy obrał sobie aby być najlepszym w grze przeglądarkowej - serio to jest godne pochwały aby tak pokazywać swoją wyższość nad tymi co nie puszują się sztucznie ..
grałem uczciwie , zrobiłem bodaj 10 st z tego miałem flotę , nie z przekrętów m nie z paczek tylko z uczciwej gry .
Podejrzewam że każdy z nas ma skila bo tak naprawdę to zdjęcie ksieżyca w nocy i klikanie w podgląd to skil ? czy skilem jest dopakowanie floty tak aby obrona byłą nie możliwa ? to nie skil to pycha a zarazem żenada . Balboa tak jak napisałem - nowy serwer - inwestycja 150 zł max i pokaż skila , pokaż na co cie stać bez łożenia w konto grubych pieniedzy !! zobaczysz wtedy jak wielu masz .. przyjaciół ,, myślę ze będziesz atakowany dzień i w nocy i twój ala skill bez kasy zostanie od początku wystawiony na próbę !
Jest możliwość kupna anty , zgadza się ale to nie ja byłem na banie , a Ty jestes na każdym serwerze , ban mija a Ty wtedy pokazujesz skila jak już masz kilkukrotną przewagę zdobytą w sposób nie uczciwy nad innymi graczami .
to nie jest rywalizacja - to jest twój snobizm i brak czystej rywalizacji w tej grze !!
tyle w temacie !