nr 11 lagi, wolna praca strony

• Bardzo wolno chodzi gra, zawiesza się i wylogovuje, nie da die grać normalnie.

Wysłanie floty trwa kilkanaście sekund bo mieli kółeczko.

Planety z prawej strony znikają i pojawiają się co jakiś czas.

Czy ktoś ma podobne problemy?

To jakieś jaja są. :rolleyes3:

• Właśnie miałem pytać, co to za nowa piękna zmiana. Wysyłanie expow kiedyś trwało sekundy, teraz trwa minuty. Cały czas się zawiesza. To już tak będzie? Bo nie wiem czy wbijać urlop. Gra jest kompletnie nie grywalna.

• Czy ktoś ma podobne problemy?

Sądząc po wysypie na forum tematów dotyczących tego samego to pewnie nikt xD Swoją drogą, której wersji to się tyczy? Tej starszej, pośrodku czy jakiejś najnowszej? Chyba 3cia opcja odpada, bo nie ma LF :/xDxD Przed odpowiedzią polecam zapoznanie się z definicją sarkazmu, a także łagodniejszej jego formy - ironii :S:D

• Przed odpowiedzią polecam zapoznanie się z definicją sarkazmu, a także łagodniejszej jego formy - ironii :S:D

Znam definicje jednego i drugiego, co nie znaczy, że za każdym razem jestem v stanie je rozpoznać waszym tekstem pisanym. Co innego za pomocą mowy. :D

Wersja napisałem, która 11,, po aktualizacji. :D

Sądząc po wysypie na forum tematów dotyczących tego samego

Ja piszę o 11 a reszta pisała o starszej wersji przed wproszeniem nowego wprowadzenia do gry Więc nie widzę problemu. Naspałem jako pierwszy o wersji 11.

Qnick nie jesteś tu od minusovania tylko od działania więc zacznij coś może robić bo nic nie robisz jako moderator. Mógłbyś chociaż rozwiązywać problemy albo coś sensowego odpowiedzieć.

Ja tu piszę o poważnych problemach a ty sobie minusy stawiasz, to jest nie poważne.

Ty tu jesteś od pomagania a nie od minusovania.

• problem o którym piszesz występuje u mnie od aktualizacji do wersji 10.4.2

diakk 12.10.2023 10:28:41

Wam też tak laguje gra?

natomiast dzisiaj od samego rana jak ręką odjął, żadnego problemu ;)

<<17.03.2022 22:02>> @diakk zawsze znajdzie jakiś cytat, który mu podpasuje do posta

<<17.03.2022 22:02>> widać, że stara zielona skryba i trzeba uważać na to co się pisze

• Qnick nie jesteś tu od minusovania

Każdy użytkownik forum ma możliwość minusowania/plusowania i nie możesz nikomu rozkazywać. Zminusowałem, gdyż nie zgadzam się z Twoją opinią, nic co napisałeś u mnie (na Kalyke) nie wystąpiło, a jedynym problemem jaki uświadczyłem był ten opisywany w innym wątku dotyczącym problemów przez Crysis, czyli przesunięcie przycisku budowy, które już zostało poprawione.

tylko od działania więc zacznij coś może robić bo nic nie robisz jako moderator.

Działam, w powierzonych mi tematach. Znasz forum na wylot więc wiesz, dokładnie że każdy moderator ma przydzieloną "działkę" za którą odpowiada.

Mógłbyś chociaż rozwiązywać problemy

Nie jestem deweloperem gdy, więc nie rozwiążę twoich problemów. Gdybym sprzedawał usługi sieciowe, to zaproponowałbym Ci lepsze łączę.

Ja tu piszę o poważnych problemach a ty sobie minusy stawiasz, to jest nie poważne.

Nie poważne to jest zakładanie tysiąca wątków z pytaniami w momencie gdy w innych wątkach z pytaniami zgrywasz osobę, która wie wszystko o tej grze.

Zauważyłem, że masz uszkodzony przycisk "W", aby twoje posty (a jest ich duża ilość) nie kuły w oczy, możesz użyć autokorekty (kliknięcie prawym przyciskiem myszy odświetli Ci różne warianty Twojego słowa).

Jeśli masz obiekcje odnośnie mojej pracy możesz zgłosić takową sprawę do mojego przełożonego.

I to tyle jeśli chodzi o odpowiedzi, więcej nie będzie.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Na chromie znikają a na Fire nie znikają. Na telefonie też nie znikają.

Co Cie dziwi, tu się różne cuda dzieja.

A co do pana moderatora o propozycji zmiany lacza, to takie kity chyba nie tutaj, mi inne bardziej wymagajace gry smigaja na bardzo niskim pingu, a tutaj niby tylko gra przegldarkowa, praktycznie bez jakich kolwiek wygorowanych wymagan sprzetowych, a wysylajac misje potrafi krecic z 10 sekund zanim zaladuje, to ze gra stoi na gowno serwerach i przy wiekszej ilosci graczy nie wyrabia to chyba nie u nas szukac winy. Wystarczy wejsc na serwer jakis stary gdzie jest 800 kont a na nowy serwer, widac roznice golym okiem.

• Gdybym sprzedawał usługi sieciowe, to zaproponowałbym Ci lepsze łączę.

co do pana moderatora o propozycji zmiany lacza, to takie kity chyba nie tutaj

A ja gdybym sprzedawał warzywa, zaporoponowałbym ci kupno zgniłych.

boo-tomatoes.gif

Trzeba się przeciez zaopatrzyć by iść z pretensjami do niemca i zeby dobrze wypaść!? :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis