Wersja 8.X - dyskusje

• W nocy słabizna..... poki co 55 000 za cały event. Moze by udało sie do 72 000....

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Ogame Infinity

U mnie:

1. 80 ekspów - 10,3k

2. 66 ekspów - 9,5k

3. 89 ekspów - 33,6k

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Kurła, jak tak czytam Wasze wyniki, to aż trochę mi żal, że się tak poddałem bez walki :cursing:

No ale cóż?! :wall: Mówi się trudno, trzeba żyć dalej!!!

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• A u mnie rekord - poprzedni event około 90k anty, teraz ledwo 23k :beaten: - częstotliwość ta sama, jednym słowem co event to inne x27h2qy.png

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

• Wyszło 65 000 anty, spooooro expow.

Cytat:

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

/

• A u mnie rekord - poprzedni event około 90k anty, teraz ledwo 23k :beaten: - częstotliwość ta sama, jednym słowem co event to inne x27h2qy.png

Niech żyje "statystyka"... Właśnie poza eventem w jedenlj fali 13 ekspow trafiłem 4x antymaterię, w tym 3x~300 1x ~600

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Ja bodajże, 6x6 = 36 eksp, i tylko 7k anty. Lipa była tym razem

Cytat:

/

• Ja sobie darowałem zaraz pierwszego dnia! Dwie fale po 6 expów poszło i po antymaterii ani widu ani słychu! Nic, null ani grama nie dało, więc odpuściłem całkowicie ten event!

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Ja sobie darowałem zaraz pierwszego dnia! Dwie fale po 6 expów poszło i po antymaterii ani widu ani słychu! Nic, null ani grama nie dało, więc odpuściłem całkowicie ten event!

12 ekspedycji to trochę mało. Czasami 30 lub nawet 40 ekspedycji z rzędu wraca bez anty (zbieracz), a czasami na 10 fal 5 wraca z antymaterią i każda z nich przywozi średnio 3k. Po prostu trzeba puszczać 'ile fabryka dała' i zazwyczaj do końca eventu można uzbierać niezłą sumkę ;)

• Zodiak Tak, ja wiem, że mało, ale te expy nie dały mi kompletnie nic poza jednym brązowym boosterem metalu.

Zmienię z powrotem na Odkrywcę to se będę latał na expy, na razie póki co szkoda czasu :D

• A ja z pytaniem czy dobrze panimaju

- Funkcja wymiany surowców u Handlarza będzie odliczać Antymaterię tylko po kliknięciu przycisku "Przywołaj handlarza" i pozostanie do czasu zakończenia handlu lub wybrania nowego surowca.

Rozumiem, ze skonczyla sie wygoda z kliknięciem przelicznika latając na expy aby go podbić i wymienić w dowolnym momencie? :rolleyes3:

Edit. Tak w sumie czytam to i zastanawiam się czy to w ogóle jest jakaś zmiana :rolleyes2:

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

Edited once, last by zara ().

• Zmiana dotyczy Antymaterii.

Obecnie gdy przywołujesz handlarza wyskakuje Ci cena i przelicznik. Opłacasz i ew. zmieniasz cenę jeżeli Ci nie pasuje. Wymieniasz.

Jeżeli zmieniasz surowiec, który wymieniasz trzeba go przywołać ponownie. (Płacisz kolejny raz)

Po zmianie, anty będzie pobierana przy wymianie surowców. Nie będziemy musieli płacić za ponownie przywołanego Handlarza.