Wersja 8.X - dyskusje

• Poczekałabym spokojnie na patche tej wersji

Czyli do kiedy? bo to poważny błąd ;udzie nie mogą flot wysyłać ?

Spokojnie ? chyba nie bo ludzie floty tracą bo nie mogą wysłać floty

Jak najszybciej to trzeba ogarnąć

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jak wygląda naprawianie błędów w grze.

Team jako osoby pierwszego kontaktu z graczami mamy możliwość zgłoszenia błędów odpowiednim osobom.

I na tym nasza rola się kończy. Nie stoimy z batem nad programistą ;)

Dla nas to też jest trudne. Jeżeli masz taki problem z wysyłką floty jak twierdzisz, chyba włączyłabym urlop ;)

• Jeśli wysyła się pojedyncze floty to jeszcze idzie przeżyć tą aktualizację. Ale w sytuacji gdyby ktoś chciał wyczyścić okolicę sondami... można zapomnieć. Zajmuje to 3-razy więcej czasu niż zwykle.

• A to ty Ruda nie programujesz?? Cóż za zdziwienie...

SPIN DOKTOR jest piątek, więc nie spodziewałbym się dziś i w weekend poprawki zostaje urlop lub po stracie floty pisanie ticketa.... Niestety

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Poczekałabym spokojnie na patche tej wersji

Czyli do kiedy? bo to poważny błąd ;udzie nie mogą flot wysyłać ?

Spokojnie ? chyba nie bo ludzie floty tracą bo nie mogą wysłać floty

Jak najszybciej to trzeba ogarnąć

Nie myślałeś żeby z takimi pytaniami iść na forum DE?

Władza OGame - osoby decydujące o aktualizacjach w grze (w tym poprawy błędów) grają aktywnie na ogame.DE.

Ile dostałbyś wtedy odpowiedzi od osób które odpowiadają za rzeczy o które pytasz. O jaaa!!! Byłoby super!

• Jako naczelny hejter wszystkie co robi GF muszę przyznać, że akurat ta zmiana jest git.

Z drugiej strony dziwne uczucie, pół żyćka grało się III etapowym wysyłaniu. :D

Teraz wyobraź sobie, że gdyby postarali się bardziej, to mogliby to upakować w jedno ładowanie danych.

Gdyby wszystko robili na tiptop według naszych widzimisię to bym nie miał po co wylewać swojej frustracji i byłbym lepszym człowiekiem. A tego nikt nie chce.

• Gdyby wszystko robili na tiptop według naszych widzimisię to bym nie miał po co wylewać swojej frustracji i byłbym lepszym człowiekiem. A tego nikt nie chce.

Ja do tego też nie podchodzę życzeniowo. Już dawno zorientowałem się, że aby coś wprowadzić do gry, jako z pomysłu gracza, czy grupy graczy, to tylko piarowy chwyt. Czasem coś na forum globalnym podchwycą, ale to tylko dla potwierdzenia, że działy składania pytań istnieją, a nie funkcjonują. Tak robi każdy producent gry. Jest masa memów w sieci, odnoszących się do WarGaminga, czy Gaijin'a, że to niby mają sekretarki na infolinii 24/7, które chętnie przez ten cały czas wysłuchują skarg, zażaleń, sugestii i genialnych pomysłów. Chociaż w odróżnieniu do GF, te dwie wspomniane firmy jednak gigantami i robią lepszą kasę, więc i support też na innym poziomie. Ja w OGame mówię tak - graj tak, żeby jak najmniej musieć pisać z GO (nie w sensie pejoratywnym, chcąc tu kogokolwiek obrażać, - raczej w sensie ogólnym). Nie zawsze się da, ale dla wygody warto starać się grać bez krzywych akcji, które i tak widać w wykresach. No ale odleciałem od głównego wątku. Stricte mówiąc - pogodziłem się z tym, że nie mam zbyt wiele do gadania. Trza grać swoje i nie stresować się niepotrzebnie. Płacę im regularnie, i to też nie po dwie dychy - nie chcę się denerwować i frustrować z powodu OGame. To tylko gra.

• Szerze po co gracie w grę skoro jest tak beznadziejna i ogólnie tragedia zróbcie swoją, pokażcie co potraficie i utrzymajcie ją kilkanaście lat na rynku mniej narzekania nikt was nie trzyma na siłę nie lubisz czegoś to tego nie oglądaj nie czytaj nie graj itd. // marudy jedne Dziadostwa :D //

Bardzo fajna Aktualizacja 8.0 i kolejne szkoda że na razie nie można wybierać tempa lotu floty gając na komórce w normalnej wersji ogame na Firefoxie na Chromie naprawione i można zmienić prędkość lotu floty

• Szerze po co gracie w grę skoro jest tak beznadziejna i ogólnie tragedia zróbcie swoją, pokażcie co potraficie i utrzymajcie ją kilkanaście lat na rynku mniej narzekania nikt was nie trzyma na siłę nie lubisz czegoś to tego nie oglądaj nie czytaj nie graj itd. // marudy jedne Dziadostwa :D //

Bardzo fajna Aktualizacja 8.0 i kolejne szkoda że na razie nie można wybierać tempa lotu floty gając na komórce w normalnej wersji ogame na Firefoxie na Chromie naprawione i można zmienić prędkość lotu floty

Kolejny co tylko posty nabija. Po pierwsze narzekamy na aktualizację, a nie na grę... naucz się czytać ze zrozumieniem. Jak coś jest złe to należy to zakomunikować by przeszło to dalej i odpowiedni ludzie to naprawili. Po drugie... jak nie lubisz czytać "narzekania" to po co tu siedzisz? Nikt cię tu na siłę nie trzyma... poszukaj sobie miejsca gdzie będziesz czuł się lepiej.

• Witam po urlopie,

Nowa wersja, fajnie, super. A będą jakieś poprawki? Czy tak to już zostanie. Osobiście wolałbym by już zostało jak jest - elegancja.

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Nowa wersja wysyłanie floty to porazka....wyslalem juz z 20x flote bez surki

do tego jak chce na pz wyslac to jak nie ma PZ to wszystko jest na szaro i nie pokazuje czasu lotu floty - porazka tutaj

• Jak się wysyła szybko flotę enterem to wysyła ta flotę podwójnie. haha czyli z szybkością wysyłania koniec, trzeba powoli

nowa wersja lipa

u mnie działa normalnie z szybkim wysyłaniem

Enter pierwszy ekran

Lewy CTRL + Enter drugi ekran, mogę kliknąć nawet znaim się załaduje i flotę wysyła, oczywiście pojedyńczo

Błąd pojawia się raz na jakieś 25-30 wysłanych flot, więc nie jest tak strasznie