Od środy 30 czerwca nieaktywne konta (ze statusem urlop) będą przenoszone na cmentarz we wszystkich krajach.
Znaczy się te co mają 60 dni nieaktywności chyba?
Tak, 60+
Od środy 30 czerwca nieaktywne konta (ze statusem urlop) będą przenoszone na cmentarz we wszystkich krajach.
Znaczy się te co mają 60 dni nieaktywności chyba?
Tak, 60+
Aktywacja nie wymaga konserwacji, ponieważ funkcja ta została już wszędzie zaimplementowana wraz z wersją 8
Widocznie larum podnoszone przez graczy w całym multum zgłaszanych błędów podziałało na GF jak bicz na nie powiem kogo. Koledzy w GmbH odstawili na bok kiełbasę z preclami, podciągnęli portki i wzięli się w końcu do roboty. Jeżeli to będzie działać, to to będzie dużo lepsze od wszystkich pełnych apdejtów X.0, razem wziętych.
Jutro albo zaczną działać te sojusze albo kolejny Armagedon błędów, oby nie. Wysyłajcie floty na fs na wszelki wypadek.
ja się zastanawiam, czy na normalnych serwerach wysyłając flotę, która dużo pali, również wyskakuje błąd i gra przestaje działaś na kilkanaście minut tak jak testowa unia
sprawdziłabym, ale trochę drogi biznes jeśli jednak poleciałaby ta flota w każdym razie na testowej uni nie wyślemy floty, która pali więcej niż 2kkk
ja się zastanawiam, czy na normalnych serwerach wysyłając flotę, która dużo pali, również wyskakuje błąd i gra przestaje działaś na kilkanaście minut tak jak testowa unia
sprawdziłabym, ale trochę drogi biznes jeśli jednak poleciałaby ta flota w każdym razie na testowej uni nie wyślemy floty, która pali więcej niż 2kkk
Zdarza się. Dziś tak przepaliłem 60kk. Niby niewiele, ale zmarnowane.
60kk a 2kkk to jednak różnica
60kk to tak mniej więcej na porządku dziennym
I trafić na ścianę płaczu
klasy sojuszu jutro wchodza a jakies konkrety? jakies wymagania sa? ile osob w soju od kiedy istnieje?
klasy sojuszu jutro wchodza a jakies konkrety? jakies wymagania sa? ile osob w soju od kiedy istnieje?
ano, np tutaj
Jaką klasę wybieracie? Flociarze to chyba wojownika, chociaż teraz flociarze zmieniają się na odkrywce więc kto wie.
Ekonomy to zapewne handlarza tu raczej inaczej nie będzie.
Nie widzę ograniczeń co do liczby graczy w sojuszu itd.
My zwieracze wybieramy podwójny zwieracz, a ty jako flociarz na co się skusisz? Falangę, czy szpiegowanie?
My zwieracze wybieramy podwójny zwieracz, a ty jako flociarz na co się skusisz? Falangę, czy szpiegowanie?
kto faluje całe układy?
za to szpiegowanie całego układu jednym kliknięciem jest mega
A ja jako fatalny flociarz jako, że już mam zbieracza to wybiorę kolejnego zwieracza hehe mam eko na plus sporo, szybsze transy
Ostatnio flota tylko na fs hehe
Klasa sojuszu odpalona, bojowe +1. Wygląda na to, że wszystko śmiga.
Jak u was?
Czyli wojownik. Możesz opisać jak wygląda to skanowanie systemowe? Co rozumie się jako system? Układ? Możesz jakiegoś screena wrzucić?
Czyli wojownik. Możesz opisać jak wygląda to skanowanie systemowe? Co rozumie się jako system? Układ? Możesz jakiegoś screena wrzucić?
Wejdz w galę -> masz dodatkowe guziki.
Jak klikasz np. w "Systemowe szpiegostwo" to szpieguje wszystkie planety i/lub moony (w ustawieniach wybierasz co chcesz szpiegować).
Ustawiasz "tylko moony" i np. zamiast 6 klik w moony robisz jeden.
edit:
Jakie są ustawienia też widzisz bez zmiany klasy.
Ustawienia > Ogólne > Sondy szpiegowskie.
Ale zakres jaki jest tego szpiegowania? Jeden układ? Czy może jednak mogę sobie ustalić przykładowo 20 celów w różnych układach i wysłać do nich skany z automatu?
Przycisk działa w jednym układzie, w ustawieniach tak jak wyżej Ciap napisała można dostosować sobie jak ma wyglądać to szpiegowanie.
Edit: w ustawieniach można tez wybrać czy chce się szpiegować aktywnych/nieaktywnych czy wszystkich jak leci.