Zapłata za BETA TESTERA U68

• Społeczność U68 domaga się zapłaty za pracę beta testera. Już od ponad roku pracujemy jako beta testerzy, nie otrzymujemy za to żadnego wynagrodzenia.

Domagamy się po 20kkk antymaterii dla każdego gracza U68 oraz zniwelowania lagów do poziomu mniejszej niż 500ms.

W przypadku niespełnienia w/w postulatów włączymy masową kasację kont.

Art  Ruda  Panda Prosimy o przekazanie wiadomości do przełożonych.

Społeczność U68

• 20kkk antymaterii ? Brzmi świetnie bo nakupiłbym sobie paczek, slotów i przeniósłbym sobie planety.ale ... nasze konta są własnością GF.

Także jesteśmy zblokowani na starcie, a oni mogą wszystko.

No i jakby u68 dostało zadośćuczynienie, to z automatu wszystkie społeczności podniosły by krzyk w tej sprawie

Jedynie co, to Ci którzy nakupili antymaterii, mogli by coś może ugrać..ale to też nie z poziomu gry i forum, tylko przez sąd - A też nie mam pewności czy nie zabezpieczyli się przed tym w regulaminie.

Także zostaje dalsze tolerowanie potknięć, albo kasacja

• Regulamin niczego nie zabezpiecza. Oferowanie / sprzedawanie wadliwego produktu, brak klarowności, przejrzystości w teorii może i oszukiwanie "klientów / graczy". To wszystko można w teorii - podpiąć. Płacisz za wadliwy towar należy ci się albo rekompensata albo zwrot kasy. Historia toczy sie cały czas, wiele już takowych sytuacji było.

Nielegalne eksperymenty na zwierzętach ... tfu graczach... etc.

Ale... jedno ale. Problem w tym wszystkim i zarazem komizm jest taki... że ani Panda , ani Ruda ani nawet Art nie są temu winni więc musielibyście takie roszczenia opublikować na forum https://forum.origin.ogame.gameforge.com/forum/ albo https://board.en.ogame.gameforge.com/ . I tam się zaanonsować u właściwych włodarzy / sprawców.

• Z litości to bym ci zapłacił za kurs czytania ze zrozumieniem, bo przecież na pewno przeczytałeś regulamin gry, zanim zacząłeś grać w ogame, prawda? I na pewno wiesz, że robisz z siebie debila takimi postami, bo GF nie jest ci nic winne?

• Czasy sie zmieniły na gorsze, teraz większość gier wychodzi niedokończone a producenci robią poprawki w czasie rzeczywistym. Czyzby każdy już zapomniał premiere cyberpunka aka gliczpanka, czy ostatnio Jedi Ocalały nie dało sie podobno grać na początku przez złą optymalizacje. Nawet filmy teraz poprawiaja po premierze bo na streemingu można łatwo podmienić, nie to co dawniej była płyta i to co na niej było święte.

Gry sie kupuje po pół do roku od wydania, ale ogame co co innego bo jak masz konto to nawet przez cmentarz nie mozna teraz uciec. Pomysł zeby dac graczom skopiować konto na nowy serwer, przeznaczony tylko na testy jest idealny, sam bym tak pograł zamiast właczać urlop na te pół-do roku na uni 68,bo innej opcji nie widze póki co. Za każdy taki zmarnowany dzień powinienem wiec dostać anty na pełny pakiet surowcow.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• KAT ale Ty nie kupujesz konta, bo konta są własnością GF, my kupujemy tylko antymaterie..a to jako tako działa.

Tak czy inaczej, rozumie Twoją frustrację..bo to jak zamula ta gra po ostatniej poprawce, to aż się prosi by wrócili do poprzedniej wersji.

• Jezeli chodzi o sad to nikt tego nie przeskoczy oni maja batalion prawnikow to nie jest proste ale do wykonania konta sa wlasnascia gf od zawsze tylko w ten sposob mogli chronic swoje interesy i szachrajstwa ktore byly od samego poczatku tej gry 😂🤭🤭:trollface::beaten:

• ogólnie można pozwać twórców gry za straty moralne :beaten: W pozwie zbiorowym :trollface: A gf musicie mi wierzyć kiedyś wystawi rachunki wszystkim tym którzy kupowali w sposób nieuczciwy anty ponieważ niby to jest grą... ale to jest oszustwo :trollface: a w federalnej republice niemiec :trollface: mozna tylko pomyslec o tym zeby prawo bylo lagodniejsze :trollface: co prawda jestem za tym by przestepcow scigac :trollface: jezeli stanowia niebezpieczenstwo badz jezeli dochodzi do naduzyc finansowych w UK nie ma przedawnienia kar i to cieszy najbardziej ale psy sa opieszale :P:fgrin:

• że tak żartobliwie podsumuję Wasze gorzkie żale... "a w pysk by jeszcze nie chciał jeden z drugim?" 8o

<<17.03.2022 22:02>> @diakk zawsze znajdzie jakiś cytat, który mu podpasuje do posta

<<17.03.2022 22:02>> widać, że stara zielona skryba i trzeba uważać na to co się pisze

• Jezeli chodzi o sad to nikt tego nie przeskoczy

Jaki sad masz na myśli? Czy drzewa owocowe tam są jednego gatunku czy różne, bo nie bardzo rozumiem? :/

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Cóż mogę napisać?

Rozpoczynając grę, każdy z nas zaakceptował Regulamin i OWK. Rozumiem frustrację, odczuwamy to również na Supporcie który jest zawalony zgłoszeniami.

Mam nadzieję, że niedogodności związane z płynnością serwera zostaną zoptymalizowane na tyle, że gra będzie znacznie przyjemniejsza 8o

Widać po wersjach, że nadal mocno nad tym GF pracuje... co będzie dalej? Zobaczymy. Wszelkie zgłaszane przez Was problemy są przekazywane dalej.

• Wszelkie zgłaszane przez Was problemy są przekazywane dalej.

Wiadomo ze płacenia za czas nie przejdzie. Ale jakby za kazdy zgłoszony blad zaczeli nam płacic nawet po 20k anty to nikt by nie musiał anty kupować, a może wtedy przestali by robić testy na ludziach (czyli na normalnych uni) i wrócili do tych na szczurach (uni testowe) i dopracowali by produkt, dwa razy się zastanowili przed wrzucaniem poprawek dwa razy dziennie itd. Po prostu raz wydali produkt, by zadowolana była większośc i poprawki na normalnych uni były kosmetyczne.

Mam takie złe skojarzenie, ale te obecne testy przypominają oboz przetrwania i darmowej pracy, a niemiec robi sobie eksperymenty i się smieje ze oszukał system.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited once, last by Crysis ().

• Mam takie złe skojarzenie, ale te obecne testy przypominają oboz przetrwania i darmowej pracy, a niemiec robi sobie eksperymenty i się smieje ze oszukał system.

Co jak co, ale do takich rzeczy nie powinno się przyrównywać - nawet GF

Osobiście nic do nich nie mam, nawet szacunku.

• Z litości to bym ci zapłacił za kurs czytania ze zrozumieniem, bo przecież na pewno przeczytałeś regulamin gry, zanim zacząłeś grać w ogame, prawda? I na pewno wiesz, że robisz z siebie debila takimi postami, bo GF nie jest ci nic winne?

Winne nie jest, ale jak będziemy głośno płakać, to może właśnie z litości dostaniemy np. fajny event :P