Podczas logowania z https://lobby.ogame.gameforge.com/pl_PL/accounts
ps. podczas zakładania tematu nie da sie wybrać wersji gry 10.0.0
Podczas logowania z https://lobby.ogame.gameforge.com/pl_PL/accounts
ps. podczas zakładania tematu nie da sie wybrać wersji gry 10.0.0
Trwa aktualizacja, serwer nie jest dostępny.
jak spinka doktorek pisał pierdykło wszystko
Ty ale to nie windows żeby 1'5 h mielilo tylko gra przegladarkowa
Ty ale to nie windows żeby 1'5 h mielilo tylko gra przegladarkowa
ty ale jak tobie windows mieli 1.5 h o przejdź z win 95 na coś współczesnego.
I jak wrażenia? imo jest gorzej niż wczoraj, wszystko tak ślamazarnie działa a przecież miało to zwiastować lepszą wydajność
Edit. Na plus na pewno szybka zawrotka z podglądu, przeniesione przyciski akcji w galaktyce i oddzielone w końcu DNA od relokacji - to tyle chyba z pierwszych wrażeń.
Obecnie występuje duże opóźnienie w pojawianiu się surowców i floty po osiągnięciu celu
Flota mi miała wrócić o 15:27 a minęło pół godziny i nadal jej niema a na 16 mam do roboty to co mam teraz zrobić się pytam
Flota mi miała wrócić o 15:27 a minęło pół godziny i nadal jej niema a na 16 mam do roboty to co mam teraz zrobić się pytam
Wiedzą o problemie
Blokada ataków przedłużona
dość że nająć blokadę ataków i nie muszą niczego pilnować to ciągle narzekają
Blokada się skończyła a problem pozostał, w moim przypadku opóźnienie floty było około siedem minut. podobny problem jest z ekspedycjami, po za tym jak już było powiedziane powyżej gra strasznie muli od czasu aktualizacji.
Mam prośbę do Szanownego Teamu.
Naprawcię proszę te aktualizację albo wrzućcie kolejne blokady ataków bo opóźnienia w powrocie flot są tak ogromne że szczęka opada...
Na raport z bitwy czekam już 3h i nadal nic, floty w podglądzie jak i na moonie nie widać...
Zróbcie coś z tym bo wczoraj jest dramat...
Błędy , błędami, ale zostałem zaatakowany przez flote widmo. W podglądzie nic nie widziałem, dopiero po jakimś czasie pojawił się zółty trójkąt przy koloni, a po jakiś 30-40 minutach dostałem raport z bitwy . To tak ma działać. Poniosłem straty i co w związku z tym szanowne GO zrobi
Wróciłem sobie pograć w ogame z nostalgii po kilku ładnych latach, w przeszłości nie było takich problemów przy aktualizacjach.
Mimo to wciąż sprawia przyjemność
Prosimy dać blokadę do czasu naprawy. Gra nie dziala poprawnie, jest wolna, sa lagi, podglad dziala z opoznieniem, wywala co chwilę (+-10minut) jak grać? jak grać?
A nie mówiłem.
Przed taką aktualizacją to trzeba koniecznie urlop i zrobić zdjęcie co się ma.
Powodzenia q dalszym psuciu.