To jeszcze z rok czy 2 i będzie cacy.
Wersja 10.X - dyskusja
- Ruda
- Closed
-
-
Tchnęłaś promyczek nadziei w moje umęczone serduszko.
Wymiana na szybsze serwery brzmi sensownie. Czy perseus zalicza się do wybranych?
-
Jak tylko będziemy mieć info w tej sprawie, wrzucimy na forum
-
Najnowsza wersja wspomina o poprawkach wydajności więc mam nadzieje że takowe zmiany przyniesie.
Średnio co drugi hotfix wspomina o poprawkach wydajności.
-
Rozpoczęto też wymianę serwerów (na szybsze). (Wybrane uniwersa do tej pory).
Mam nadzieje, ze to nie oznacza tego co niedawno bylo na quantum. Tam tez przenosili na inne serwery i nie zmienilo sie zupelnie nic
-
Nie znam szczegółów. Pocieszające jest to, że nadal prowadzone są prace by gra chodziła płynniej niż teraz.
-
Nie znam szczegółów. Pocieszające jest to, że nadal prowadzone są prace by gra chodziła płynniej niż teraz.
To nie jest pocieszające, to jest żałosne jak bardzo nieudolne są to prace.
-
-
Na dole po lewej stronie jest oznaczenie wersji gry.
Na PL wersję 10 mają -> PL68, PL117 [Quantum], PL188 [Juno], PL194 [Perseus], PL197 [Saros]
-
Lagi zniknęły w 10.1.28, bo ja nie odczuwam?
-
Zniknęły, jestem pod wrażeniem
-
No i fajnie, ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca - nie tylko dlatego że wtedy są największe lagi lecz zawsze jest ryzyko kolejnej łatki co przenosi o dwa kroki w tył. Choć mam nadzeje ze po ostatniej ktoś dostał dla odmiany dwa kopy w tył i spiął na tyle poślady jeż już jest dobrze, co nawet chetnie sprawdze.
-
Wydaje się to nierealne, ale póki co jest ok.
-
Quantum po aktualizacji śmiga. Wróciła przyjemność z gry
-
Kurcze aż się zdziwiłem jak wysyłałem expy. Myślałem, że jakiś błąd. Ale już tak cały dzień jest. Zupełnie inna gra.
-
No i odświeżanie moonów na u68 tez trwa krócej
Także proszę już niczego nie ruszać i zamknąć szafkę z serwerami na kłódkę...
-
Nie zachwalajcie tak bo jeszcze się popsuje. Ale w sumie fajnie się słucha, że tyle osób zauważa poprawę, to dobrze wróży.
-
Ja to się boję tylko, że to jakiś błąd. Nie wiedzą co zrobili i działa. A teraz chcąc się dowiedzieć, bądź poprawić, ponownie wróci lag 15 sekund.
-
-
Miło czytać, że w końcu jest poprawa. Jedziemy dalej
07.08: Przerwa techniczna na uniwersum Saros (197) - przenosiny serwera
08.08: Przerwa techniczna na uniwersum Perseus (196) - przenosiny serwera