Wersja 10.X - dyskusja

• Naprawcie to wszystko, bo w czasie ataku obrońca nie może nic zrobić..reakcja na jakiekolwiek kliknięcie trwa ponad 10 sek...nie można uciec ani wydać surki.

Teraz miałem atak, ok, to było czyste zagranie że strony agresora..ale jnp wpisując 'max' przy budowaniu jednostek, gra w ogóle nie odpowiadała..a jak się przeładowała, to jednostki nie były budowane, a stan surowców był ciągle taki sam

To są kpiny

ta gra straciła trochę urok przez te poprawki GF

• Jeżeli tak to ma wyglądać to i za rok nie doczekamy się sprawnie działającej wersji.

Naprawcie to wszystko, bo w czasie ataku obrońca nie może nic zrobić..

Ja zapiąłem urlop i przeniosłem z cmentarza konto na ,,normale uni,, z wersją 9. Nie mam 10s lagów, gra się normalnie przeładowuje w ułamku sek, w końcu można wysłac farmy, bo to nie zajmuje 10minut, do tej pory tylko ciekawosc nowych form pozwalała wytrzymac i chyba po prostu nie chcialo mi sie zaczynać prawie od poczatku na starych śmieciach. Ale jak na to patrze, to wole poczekać z godnością, aż cały ten syf zapakują na powrót w puszkę pandory (v10) zamiast rwać włosy z głowy. Może wprowadzą v11, które może będzie działać jak należy (pobożne życzenia...), bo 10 kojarzy mi się jednoznacznie jak chyba wszystkim, czyli... :wall::rebels:.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• To wszystko strasznie przypomina mi system Windows...każda nowa odsłona sytemu musiała czekać na następcę, by były wyeliminowane poprzednie błędy.

Crysis Ja się na tym nie znam, ale nie można porostu wrócić -ot tak - do wersji 9 ?? czy to już jest nieodwracalne ?

• Niestety nie, tam gdzie rozbudowałeś formy, nie można przeskoczyć na uni gdzie ich nie ma wiec, tylko nowe konto. Wole pograć choć chwile jak dawniej póki można, bo chodziaż wyrok odroczony to wprowadzenie 10 zostanie executed już niedługo, mówie po ang bo to taka egzekucja ogame... :/

execute-order66-order66.gif

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited once, last by Crysis ().

• Dużo lepiej, floty się szybko wysyłają, zwózka surowców nie zajmuje już 5 minut. Jeśli problem z lagami przy ataku już nie występuje, to pokusiłbym się o stwierdzenie, że można wprowadzać na wszystkie uniwersa.

Do naprawy: Grając na U1 (też wersja 10) zauważyłem, że od tygodnia nie znikają porzucone planety, więc możliwe że taki sam problem mamy tutaj.

Uni 25 - [NBH] - Krzysieek - top 40 - off

Uni 62 - [OwNed] - Krzysieek - top 12 - off

Uni Pegasus - Strangelet - top 14 - Uni Fusion

Uni Taurus - [IRA] - Strangelet - top 5 - Uni Fusion

Uni 68 - [IRA] - Strangelet - top 134 - on

• Natomiast co do 10.1.19, to znowu trochę zaczęło lagować. Do tego raporty doręczeń surowców i stacjonowania floty nie wyświetlają nazw planet i księżyców.

• Z AGR. Jak wyłączam AGR to te raporty (w koszu) wyglądają tak samo.

• Może już nie aktualizujcie, to nie ma sensu...

Odświeżanie 14nast moonów na podglądzie galaktyki trwa ponad minute.....to jest 14naście kliknięć.

Daje temu jeszcze miesiąc i kasuje konto

Klikanie dla samych sentymentów w takich warunkach skraca życie

• W czym problem żeby po prostu wrócić do ostatniej stabilnej, prawidłowo działającej wersji?

Wersja 10.x nie wprowadziła nic rewolucyjnego poza wiecznymi błędami

Ludzie klepiący ten kod wydają się nie mieć pojęcia jak się w ogóle za to zabrać żeby ustabilizować grę

• W czym problem żeby po prostu wrócić do ostatniej stabilnej, prawidłowo działającej wersji?

Ludzie klepiący ten kod wydają się nie mieć pojęcia jak się w ogóle za to zabrać żeby ustabilizować grę

Jest problem ponieważ aktualny stan Twojego konta jest już niekompatybilny ze starą wersją gry... musieliby wraz z powrotem do starej wersji cofnąć wszystkim postępy do dnia w którym przeprowadzono aktualizacje.

Jest problem ponieważ aktualny stan Twojego konta jest już niekompatybilny ze starą wersją gry... musieliby wraz z powrotem do starej wersji cofnąć wszystkim postępy do dnia w którym przeprowadzono aktualizacje.

dzięki za wyjaśnienie

W takim wypadku mógł bym się nawet zgodzić na takie rozwiązanie. Patrząc na wcześniejsze zapowiedzi/obietnice GF (formy życia na wszystkich uni, deuter na pz...) szybciej wrócę do obecnego stanu jeśli mnie cofną niż oni naprawią grę.

Btw, ktoś to w ogóle testował zanim wprowadzili wersję 10.x?